Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zal het elke dag eten van kippenborst u helpen afvallen?

Kijk uit voor toegevoegd natrium

 1. Mensen eten soms kippenborst zonder vel wanneer ze proberen af ​​te vallen, omdat ze relatief veel eiwitten en weinig vet bevatten. Het toevoegen van kipfilets aan wat je al eet, zal echter niet leiden tot gewichtsverlies. Om een ​​geleidelijke gewichtsafname te zien, moet je kipfilets eten in plaats van een ander calorierijk voedsel en je totale calorie-inname verminderen.

Kipfilet en gewichtsverlies eten

 1. De belangrijkste reden waarom kippenborst soms wordt aanbevolen voor gewichtsverlies is het eiwitgehalte. Elke portie wit kippenvlees van 3 ons bevat 25 gram eiwit. Een beoordeling gepubliceerd in The American Journal of Clinical Nutrition in 2015 wees uit dat maaltijden die ten minste 25 gram eiwit bevatten, mensen kunnen helpen hun verzadigingsniveau te verhogen, zodat ze niet zoveel later op de dag eten, waardoor ze hun lichaamsgewicht.

Calorieën snijden om gewicht te verliezen

 1. Om 1 pond per week te verliezen, moet u elke dag 500 calorieën uit uw dieet snijden om de 3500 calorieën in dat pond te compenseren. Een 3-ounce portie geroosterde kipfilet heeft ongeveer 170 calorieën. Dit is ongeveer 70 calorieën minder dan dezelfde hoeveelheid geroosterde kippenvleugels of geroosterde biefstuk van de kleine biefstukrib en 130 calorieën minder dan een portie geroosterde runderribbraad van 3 ounce. Je bespaart 110 calorieën door kipfilet te kiezen in plaats van gestoofde borst of landelijke varkenslende ribben en 160 calorieën boven gestoofde varkens spareribs, maar bespaart geen calorieën op slankere stukken rundvlees, zoals eye of round steak of round -top ronde biefstuk. Zoals u ziet, is het eenvoudigweg niet vervangen van een ander vlees voor kipfilet waarschijnlijk niet genoeg om snel af te vallen; u zult waarschijnlijk ook andere voedingswijzigingen moeten aanbrengen.

Wat te eten met kipfilet

 1. Een manier om een ​​meer gebalanceerde caloriearme maaltijd te eten, is door uw bord gelijkmatig te verdelen over volle granen - of zetmeelrijke groenten zoals aardappelen of maïs - fruit, niet-zetmeelrijke groenten zoals broccoli of sperziebonen en uw eiwitbron, in dit geval kipfilet.

 2. Over het algemeen is het een goed idee om vooral voedingsmiddelen te proberen die weinig energiedicht zijn als u probeert af te vallen. Energiedichtheid is de hoeveelheid calorieën per gram in een voedingsmiddel. Voedsel met een lage energiedichtheid is meer vullend dan voedsel met een hoge energiedichtheid, omdat je er meer van kunt eten voor minder calorieën, wat betekent dat je minder kans hebt om honger te hebben tussen de maaltijden door. Soepen op basis van fruit, groenten en bouillon bevatten allemaal veel vezels of water, waardoor ze een lagere energiedichtheid hebben, terwijl gefrituurd voedsel, vet vlees en zoete lekkernijen vaak veel vet of suiker bevatten, waardoor ze een hogere energiedichtheid hebben.

Alternatieven voor Daily Chicken Breast

 1. Als u de voorkeur geeft aan rundvlees boven kip, hoeft u niet per se over te schakelen op het eten van kip; kies gewoon een mager stuk rundvlees. Een studie gepubliceerd in Nutrition in 2003 wees uit dat mensen ongeveer dezelfde hoeveelheid gewicht verloren bij het volgen van een caloriearm dieet en sporten, of ze nu kip aten of mager rundvlees. Mager varkensvlees is onder andere karbonades, ossenhaas en varkenslende zonder been. Andere goede eiwitbronnen om te eten tijdens gewichtsverlies zijn kalkoenborst of drumsticks zonder vel, bonen en andere peulvruchten, eieren, zeevruchten en matige hoeveelheden noten.

Potentiële voordelen voor gewichtsverlies vergroten

 1. Wanneer mensen proberen af ​​te vallen, is wat ze echt willen verliezen vet, geen spieren. Als je naast het verminderen van calorieën niet traint, komt ongeveer een vierde van het gewicht dat je verliest uit je spieren in plaats van uit vet. Om dit te voorkomen, moet u een mix van cardio- en krachttrainingoefeningen doen. De Centers for Disease Control and Prevention beveelt aan om minimaal twee keer per week krachttrainingsoefeningen te doen en elke week minimaal 2 uur en 30 minuten te besteden aan cardio met matige intensiteit.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407