Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zeezout in het badwater

Welke rode wijn is het beste?

 1. Zeezouten opgelost in badwater creëren een spa-achtige ervaring thuis. Zeezouten - alleen of gecombineerd met aromatische bloemen, kruiden en etherische oliën - voegen mineralen toe aan het water voor opname door de huid. Neem contact op met uw arts als u een mineraal zoutbad overweegt. [! 32272 => 1130 = 2!

 1. De markt biedt een brede selectie zeezouten. Persoonlijke voorkeur, minerale samenstelling en selectie van beschikbaarheidseffecten. Enkele soorten zijn Dode Zeezout, Zwarte Zeezout, Epsom-zout, Frans zeezout, Italiaans zeezout en Hawaiiaans zeezout. Deze zouten vertegenwoordigen een grote verscheidenheid aan mineralen en kleuren. Het mineraalgehalte in zeezout omvat: natriumchloride, bicarbonaat, magnesium en calcium. Vraag advies aan uw arts voordat u zeezouten, kruiden en etherische oliën voor het bad selecteert, om het risico op bijwerkingen te verminderen.

Zeezoutbaden

 1. De voorbereiding van het zeezoutbad varieert. Stephanie Donaldson, auteur van "The Bath and Body Book", creëert een zeezoutbad door 2 eetlepels te gieten. van een gekozen zeezout of een botanisch badzout direct onder warm water dat uit de kraan en in de kuip stroomt. Donaldson combineert haar botanische badzout door zeezout te combineren met gedroogde bloemen, kruiden en etherische oliën. "Reviving Rose Bath Salts", een van haar botanische badzoutrecepten, combineert 1/4 ounce gedroogde rode rozenblaadjes, 1 pond grof zeezout, 10 druppels rozengeraniumolie, 5 druppels etherische olie van lavendel en 5 druppels etherische olie van bergamot met een vijzel en stamper. "Essential Oils Book" auteur Colleen K. Dodt bereidt eenvoudiger aromatherapiezoutbaden door een paar druppels etherische oliën te mengen met zeezout zonder toevoeging van gedroogde botanische middelen. Onderzoekers bevelen de toevoeging van Dode Zeezouten aan warm badwater aan in concentratieniveaus van meer dan 2 procent voor therapeutische doeleinden. Vraag advies aan een arts voordat u een zeezoutmengsel in het bad bereidt of gebruikt.

Voordelen

 1. Zeezout mineraalbaden bevorderen ontspanning, verminderde stress, verbeterde circulatie, verhoogde ontgifting, verbeterde huidintegriteit en verminderde ontsteking wanneer alleen en in combinatie met botanische middelen gebruikt. Dode Zeezouten bieden extra voordelen. De aanbevelingen voor psoriasis van CNN Health omvatten dagelijkse baden van 15 minuten in warm water gevoed met Dode Zee-zouten, badolie en colloïdaal havermout. Het "International Journal of Dermatology" ondersteunt deze dermatologische bevindingen en meldt dat magnesium de huid hydrateert en het vermogen om als barrière te werken verbetert. Het University of Maryland Medical Center moedigt de Dode Zee en zwavelbaden aan om de symptomen van artritis, artrose en artritis psoriatica te verminderen. Raadpleeg uw arts voor zijn aanbeveling voordat u in zeezouten en plantaardige producten gaat baden.

Gevaar voor sanitair

 1. Houd er rekening mee dat zoutmengsels een negatieve invloed kunnen hebben op bepaalde soorten sanitair en septische systemen. Raadpleeg een ervaren loodgieter om te bepalen of sanitair en afvalverwerkingssystemen gevoelig zijn voor schade door badzout. Vermijd gebruik als schade kan optreden.

Waarschuwingen

 1. Vermijd heet water om overdrogen van de huid te voorkomen. Vermijd tijdens zwangerschap. Vermijd zeezoutbaden en botanische producten als u hypertensie of ademhalingsproblemen heeft. Botanicals, etherische oliën, zwavel en andere minerale componenten kunnen bij sommige personen huidgevoeligheid, allergieën, huiduitslag, netelroos en ademhalingsproblemen veroorzaken. Test altijd op gevoeligheid voordat u een badadditief gebruikt. Vraag advies aan uw arts voordat u zeezout en botanische middelen gebruikt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407