Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zelfgemaakte geitenmelkzeep voor een acne-vrije en soepele huid

Hoe de Okinawan-manier te eten: voordelen voor voedingsmiddelen

 1. Het feit dat schoonheidsproducten onze huid en ons lichaam verwoesten, krijgt eindelijk wat aandacht. De dingen die we in ons lichaam doen, zijn niet anders dan de dingen die we in ons lichaam doen.

 2. Allereerst sijpelt alles wat u op uw lichaam aanbrengt dwars door uw huid - dus daarom geloof ik in een natuurlijke huidverzorgingsroutine, omdat u het echt in uw lichaam aanbrengt. Ten tweede, net als bewerkte voedingsmiddelen, zijn schoonheidsproducten gemaakt om lang mee te gaan, vaak met behulp van de goedkoopste ingrediënten en chemicaliën om ze te helpen een langere houdbaarheid te hebben. Dus eigenlijk, wat je ook op je huid, je gezicht, je handen wrijft ... het gaat rechtstreeks het lichaam in waar het kanker kan veroorzaken en je endocriene systeem en meer kan onderbreken.

 3. Hoewel dat als doem en somberheid kan klinken (aangezien we allemaal elke dag schoonheidsproducten gebruiken, van onze shampoo tot onze lotions en make-up, tot de hand- en gezichtszeep die we in onze badkamer of keuken hebben zink), het hoeft niet zo moeilijk te zijn.

 4. Geitenmelkzeep is een geweldig alternatief dat niet alleen een optie zonder chemicaliën kan bieden, maar ook een aantal extra voordelen biedt, waaronder anti-aging. Natuurlijk kan het consumeren van geitenmelk ook zeker helpen, maar waarom zou je je huid niet de dorstlessende voordelen van geitenmelk geven, van een goed gemaakte kwaliteit zeep van geitenmelk, precies op het oppervlak van de huid? (1)

4 Voordelen van geitenmelkzeep

 1. Geitenmelk heeft dit geweldige vermogen om een ​​jeugdige uitstraling te bieden en wie wil dat niet? Het werkt omdat het een goede hoeveelheid alfa-hydroxyzuren (AHA) bevat, zoals melkzuur die helpen de dode huidcellen af ​​te breken. Wanneer u de dode huid verwijdert, krijgt u onmiddellijk een gloed op het oppervlak van de huid omdat deze deze gladmaakt en dat kan een jeugdiger uiterlijk bieden.

 2. Mijn vrouw zegt dat dit haar make-up helpt veel gelijkmatiger te gaan. Alpha-hydroxyzuur is niets nieuws en kan worden gevonden in tonnen producten zoals bodycrèmes, zonnebrandcrèmes, acneproducten, shampoos en meer, maar nogmaals, het is het natuurlijke, chemicaliënvrije product dat u wilt. Alfa-hydroxyzuren zijn echt geweldig in exfoliëren en met dat proces verhogen ze de bloedtoevoer naar de huid, geven je gezicht en huid de broodnodige verjonging waar het naar verlangt, en helpen uiteindelijk fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren. (2)

 3. Geitenmelk heeft het vermogen om huidontstekingen te verminderen, omdat het een vetmolecule bevat die niet alleen de huid hydrateert, maar ook ontstekingsremmende eigenschappen bezit. Er is een onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van geitenmelk, met name vanwege de vele meldingen van spijsverteringsproblemen en allergische reacties op koemelk. (3)

 4. Hoewel de studie zich richt op het interne verbruik, kan de externe toepassing hier ook veel baat bij hebben. De studie wijst erop dat geitenmelk in staat is een afgifte van ontstekingsremmende cytokines uit te lokken, die de cellen helpen signaleren door een sterkere immuunrespons te bieden. Dus hoewel het drinken of eten van producten die geitenmelk bevatten een direct effect kan hebben, neemt de huid die voordelen op als je het op je huid aanbrengt.

 5. Geitenmelk in tegenstelling tot koemelk, kan helpen bij de behandeling van een acne-gevoelige huid. Het bevat speciale eigenschappen die een soort afschilfering voor de huid kunnen bieden. De peeling helpt dode huidcellen te verwijderen, die, als ze niet worden verwijderd, de huidporiën kunnen verstoppen, waardoor ongewenste acne kan ontstaan.

 6. Bovendien bevat geitenmelk antibacteriële eigenschappen die acne volledig kunnen elimineren en zelfs voorkomen, en het kan zelfs helpen zwelling en jeuk te verminderen die acne kan veroorzaken. (4)

 7. Geitenmelk biedt enkele hydraterende voordelen, vooral voor iedereen met een droge huid. Omdat de pH-waarde van geitenmelk hetzelfde is als die van de menselijke opperhuid, kan het hydrateren tijdens het reinigen en mogelijk elimineren van acne-veroorzakende bacteriën. Bovendien bevat het enkele nuttige voedingsstoffen die een soepele teint bieden. Vitamine A staat bekend om de hulp die het biedt om beschadigd huidweefsel te herstellen.

 8. Natuurlijk vermindert vitamine A fijne lijntjes en rimpels, maar kan het ook verlichting bieden aan iedereen die last heeft van psoriasis-symptomen. Veel andere zepen zijn op waterbasis en bevatten vaak niet de vitamines en natuurlijke hydratatie-eigenschappen die nodig zijn voor een gezonde huid. Maar geitenmelkzeep zit boordevol huidverzorgende goedheid zoals vitamine D, C, B1, B6, B12 en E, die allemaal in het lichaam worden opgenomen wanneer ze worden aangebracht zonder de hardheid van wasmiddelen, alcohol, kleurstoffen, petroleum en andere chemische ingrediënten. (5)

 9. Nu we hebben geleerd waarom geitenmelk zo goed voor je huid is, is het tijd om het eens te proberen. Zeep maken hoeft niet moeilijk te zijn, maar het kan enige oefening vereisen, dus wees geduldig. Probeer dit voedende recept voor geitenmelkzeep meteen thuis.

4 Voordelen van geitenmelkzeep

 1. De eenvoudigste en veiligste manier om thuis uw eigen geitenmelkzeep te maken, is het gebruik van een geitenmelksmelt- en gietzeepbasis. Het kan moeilijk zijn om een ​​natuurlijke zeepbasis voor smelten en gieten te vinden in winkels, maar online is het gemakkelijker. Zoek naar een basis met de meest pure ingrediënten die binnen uw budget passen. Als u niet zeker bent van een of meer ingrediënten op basis van zeep, biedt de EWG Skin Deep Cosmetics-database nuttige richtlijnen en beoordeelt de veiligheid van afzonderlijke ingrediënten op een schaal van 1 tot 10.

 2. Als u vindt dat een zeepbasis die u leuk vindt, nog geen geitenmelk bevat, kunt u altijd een eetlepel geitenmelkpoeder toevoegen aan de gesmolten basis wanneer u essentiële oliën toevoegt. Het gebruik van een zeepbasis voor geitenmelk bespaart u echter beslist geld, dus u hoeft geen geitenmelkpoeder apart te kopen.

 3. Hak de geitenmelkzeep op een schone snijplank in kleine stukjes (ongeveer een inch of zo groot). Zet de brokken in een dubbele boiler op laag vuur tot ze volledig zijn gesmolten, maar zorg ervoor dat ze niet oververhit raken. Terwijl de basis smelt, kun je de vormen heel licht invetten met kokosolie om het gemakkelijker te maken voor de zeepjes.

 4. Laten we nu de oliën toevoegen. Laten we beginnen met de kokosolie en olijfolie. Kokosolie is een geweldig antibacterieel ingrediënt dat ook hydraterende voordelen biedt. Olijfolie is niet anders wat betreft het hydrateren en verzachten van de huid. Het biedt ook vitamine E en andere antioxidanten die kunnen helpen de genezing van de huid te versnellen tijdens het bestrijden van infecties. Toevoegen en roer om te mengen.

 5. Voeg vervolgens de resterende oliën toe: amandel en avocado. Amandelolie is ook rijk aan vitamine E. Avocado-olie is uitstekend voor de droge huid en kan psoriasis verbeteren. Roer het mengsel en haal van het vuur.

 6. Voeg als laatste de essentiële oliën toe en roer tot alles goed gemengd is. Wierookolie en lavendelolie zijn twee van mijn favorieten voor een geweldige huid, maar je kunt ook tea tree olie gebruiken, vooral als je gevoelig bent voor acne. Als je geitenmelkpoeder toevoegt, voeg dat dan ook toe. Zodra de essentiële oliën goed zijn gemengd, is het tijd om het mengsel in uw zeepvorm te gieten. Wees heel voorzichtig want het mengsel is erg heet. Hete zeep kan pijn doen als het op de huid druipt of spat. Zorg er ook voor dat kinderen niet met het hete mengsel omgaan. Nu moet je wachten zodat het tijd heeft om uit te harden. Het duurt meestal niet langer dan 24 uur voordat uw repen zelfgemaakte zeep klaar zijn voor gebruik. Om de zeep uit de vorm (en) te verwijderen, trekt u de randen van de vorm voorzichtig van de zeep, draait u deze ondersteboven en steekt u de zeep uit de vorm. Afhankelijk van de vorm die je hebt gekozen, kun je de zeep in kleinere stukjes snijden als je wilt. Je kunt ook zeepvormen vinden die al in ronde of rechthoekige staafvormen zijn.

Zelfgemaakte geitenmelkzeep voor een acne-vrije en soepele huid

 1. De eenvoudigste en veiligste manier om thuis uw eigen geitenmelkzeep te maken, is het gebruik van een geitenmelksmelt en zeepbasis. Het kan moeilijk zijn om een ​​natuurlijke zeepbasis voor smelten en gieten te vinden in winkels, maar online is het gemakkelijker. Zoek naar een basis met de meest pure ingrediënten die binnen uw budget passen. Als u niet zeker bent van een of meer ingrediënten op basis van zeep, biedt de EWG Skin Deep Cosmetics-database nuttige richtlijnen en beoordeelt de veiligheid van afzonderlijke ingrediënten op een schaal van 1 tot 10.

 2. Als u een zeepbasis vindt die u leuk vindt en die al geen geitenmelk bevat, kunt u altijd een eetlepel geitenmelkpoeder toevoegen aan de gesmolten basis wanneer u de essentiële oliën toevoegt. Het gebruik van een zeepbasis voor geitenmelk bespaart u echter beslist geld, dus u hoeft geen geitenmelkpoeder apart te kopen.

 3. Hak de geitenmelkzeep op een schone snijplank in kleine stukjes (ongeveer een inch of zo groot). Zet de brokken in een dubbele boiler op laag vuur tot ze volledig zijn gesmolten, maar zorg ervoor dat ze niet oververhit raken. Terwijl de basis smelt, kun je de vormen heel licht invetten met kokosolie om het gemakkelijker te maken voor de zeepjes.

 4. Laten we nu de oliën toevoegen. Laten we beginnen met de kokosolie en olijfolie. Kokosolie is een geweldig antibacterieel ingrediënt dat ook hydraterende voordelen biedt. Olijfolie is niet anders wat betreft het hydrateren en verzachten van de huid. Het biedt ook vitamine E en andere antioxidanten die kunnen helpen de genezing van de huid te versnellen tijdens het bestrijden van infecties. Toevoegen en roer om te mengen.

 5. Voeg vervolgens de resterende oliën toe: amandel en avocado. Amandelolie is ook rijk aan vitamine E. Avocado-olie is uitstekend voor de droge huid en kan psoriasis verbeteren. Roer het mengsel en haal van het vuur.

 6. Voeg als laatste, maar niet minder belangrijk, de essentiële oliën toe en roer tot alles goed gemengd is. Wierookolie en lavendelolie zijn twee van mijn favorieten voor een geweldige huid, maar je kunt ook tea tree olie gebruiken, vooral als je gevoelig bent voor acne. Als je geitenmelkpoeder toevoegt, voeg dat dan ook toe. Zodra de essentiële oliën goed zijn gemengd, is het tijd om het mengsel in uw zeepvorm te gieten. Wees heel voorzichtig want het mengsel is erg heet. Hete zeep kan pijn doen als het op de huid druipt of spat. Zorg er ook voor dat kinderen niet met het hete mengsel omgaan. Nu moet je wachten zodat het tijd heeft om uit te harden. Het duurt meestal niet langer dan 24 uur voordat uw repen zelfgemaakte zeep klaar zijn voor gebruik. Om de zeep uit de vorm (en) te verwijderen, trekt u de randen van de vorm voorzichtig van de zeep, draait u deze ondersteboven en steekt u de zeep uit de vorm. Afhankelijk van de vorm die je hebt gekozen, kun je de zeep in kleinere stukjes snijden als je wilt. Je kunt ook zeepvormen vinden die al in ronde of rechthoekige staafvormen zijn.

 1. De eenvoudigste en veiligste manier om thuis uw eigen geitenmelkzeep te maken, is het gebruik van een geitenmelksmelt- en gietzeepbasis. Het kan moeilijk zijn om een ​​natuurlijke zeepbasis voor smelten en gieten te vinden in winkels, maar online is het gemakkelijker. Zoek naar een basis met de meest pure ingrediënten die binnen uw budget passen. Als u niet zeker bent van een of meer ingrediënten op basis van zeep, biedt de EWG Skin Deep Cosmetics-database nuttige richtlijnen en beoordeelt de veiligheid van afzonderlijke ingrediënten op een schaal van 1 tot 10.

 2. Als u vindt dat een zeepbasis die u leuk vindt, nog geen geitenmelk bevat, kunt u altijd een eetlepel geitenmelkpoeder toevoegen aan de gesmolten basis wanneer u essentiële oliën toevoegt. Het gebruik van een zeepbasis voor geitenmelk bespaart u echter beslist geld, dus u hoeft geen geitenmelkpoeder apart te kopen.

 3. Hak de geitenmelkzeep op een schone snijplank in kleine stukjes (ongeveer een centimeter groot). Zet de brokken in een dubbele boiler op laag vuur tot ze volledig zijn gesmolten, maar zorg ervoor dat ze niet oververhit raken. Terwijl de basis smelt, kun je de vormen heel licht invetten met kokosolie om het gemakkelijker te maken voor de zeepjes.

 4. Laten we nu de oliën toevoegen. Laten we beginnen met de kokosolie en olijfolie. Kokosolie is een geweldig antibacterieel ingrediënt dat ook hydraterende voordelen biedt. Olijfolie is niet anders wat betreft het hydrateren en verzachten van de huid. Het biedt ook vitamine E en andere antioxidanten die kunnen helpen de genezing van de huid te versnellen tijdens het bestrijden van infecties. Toevoegen en roer om te mengen.

 5. Voeg vervolgens de resterende oliën toe: amandel en avocado. Amandelolie is ook rijk aan vitamine E. Avocado-olie is uitstekend voor de droge huid en kan psoriasis verbeteren. Roer het mengsel en haal van het vuur.

 6. Voeg als laatste de essentiële oliën toe en roer tot alles goed gemengd is. Wierookolie en lavendelolie zijn twee van mijn favorieten voor een geweldige huid, maar je kunt ook tea tree olie gebruiken, vooral als je gevoelig bent voor acne. Als je geitenmelkpoeder toevoegt, voeg dat dan ook toe. Zodra de essentiële oliën goed zijn gemengd, is het tijd om het mengsel in uw zeepvorm te gieten. Wees heel voorzichtig want het mengsel is erg heet. Hete zeep kan pijn doen als het op de huid druipt of spat. Zorg er ook voor dat kinderen niet met het hete mengsel omgaan. Nu moet je wachten zodat het tijd heeft om uit te harden. Het duurt meestal niet langer dan 24 uur voordat uw repen zelfgemaakte zeep klaar zijn voor gebruik. Om de zeep uit de vorm (en) te verwijderen, trekt u de randen van de vorm voorzichtig van de zeep, draait u deze ondersteboven en steekt u de zeep uit de vorm. Afhankelijk van de vorm die je hebt gekozen, kun je de zeep in kleinere stukjes snijden als je wilt. Je kunt ook zeepvormen vinden die al in ronde of rechthoekige staafvormen zijn.

 1. De eenvoudigste en veiligste manier om thuis uw eigen geitenmelkzeep te maken, is het gebruik van een geitenmelksmelt- en gietzeepbasis. Het kan moeilijk zijn om een ​​natuurlijke zeepbasis voor smelten en gieten te vinden in winkels, maar online is het gemakkelijker. Zoek naar een basis met de meest pure ingrediënten die binnen uw budget passen. Als u niet zeker bent van een of meer ingrediënten op basis van zeep, biedt de EWG Skin Deep Cosmetics-database nuttige richtlijnen en beoordeelt de veiligheid van afzonderlijke ingrediënten op een schaal van 1 tot 10.

 2. Als u een zeepbasis vindt die u leuk vindt en die al geen geitenmelk bevat, kunt u altijd een eetlepel geitenmelkpoeder toevoegen aan de gesmolten basis wanneer u essentiële oliën toevoegt. Het gebruik van een zeepbasis voor geitenmelk bespaart u echter beslist geld, dus u hoeft geen geitenmelkpoeder apart te kopen.

 3. Hak de geitenmelkzeep op een schone snijplank in kleine stukjes (ongeveer een inch of zo groot). Zet de brokken in een dubbele boiler op laag vuur tot ze volledig zijn gesmolten, maar zorg ervoor dat ze niet oververhit raken. Terwijl de basis smelt, kun je de vormen heel licht invetten met kokosolie om het gemakkelijker te maken voor de zeepjes.

 4. Laten we nu de oliën toevoegen. Laten we beginnen met de kokosolie en olijfolie. Kokosolie is een geweldig antibacterieel ingrediënt dat ook hydraterende voordelen biedt. Olijfolie is niet anders wat betreft het hydrateren en verzachten van de huid. Het biedt ook vitamine E en andere antioxidanten die kunnen helpen de genezing van de huid te versnellen tijdens het bestrijden van infecties. Toevoegen en roer om te mengen.

 5. Voeg vervolgens de resterende oliën toe: amandel en avocado. Amandelolie is ook rijk aan vitamine E. Avocado-olie is uitstekend voor de droge huid en kan psoriasis verbeteren. Roer het mengsel en haal van het vuur.

 6. Voeg als laatste, maar niet minder belangrijk, de essentiële oliën toe en roer tot alles goed gemengd is. Wierookolie en lavendelolie zijn twee van mijn favorieten voor een geweldige huid, maar je kunt ook tea tree olie gebruiken, vooral als je gevoelig bent voor acne. Als je geitenmelkpoeder toevoegt, voeg dat dan ook toe. Zodra de essentiële oliën goed zijn gemengd, is het tijd om het mengsel in uw zeepvorm te gieten. Wees heel voorzichtig want het mengsel is erg heet. Hete zeep kan pijn doen als het op de huid druipt of spat. Zorg er ook voor dat kinderen niet met het hete mengsel omgaan. Nu moet je wachten zodat het tijd heeft om uit te harden. Het duurt meestal niet langer dan 24 uur voordat uw repen zelfgemaakte zeep klaar zijn voor gebruik. Om de zeep uit de vorm (en) te verwijderen, trekt u de randen van de vorm voorzichtig van de zeep, draait u deze ondersteboven en steekt u de zeep uit de vorm. Afhankelijk van de vorm die je hebt gekozen, kun je de zeep in kleinere stukjes snijden als je wilt. Je kunt ook zeepvormen vinden die al in ronde of rechthoekige staafvormen zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407