Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn bagels beter om af te vallen dan tarwebrood?

Toppings en andere overwegingen

 1. Bagels vergelijken met brood is het perfecte voorbeeld van twee van de belangrijkste aspecten van gewichtscontrole - porties en calorieën. Wanneer bagels en tarwebrood deel uitmaken van een uitgebalanceerd dieet dat binnen uw caloriedoelen blijft, kunnen beide koolhydraten u helpen af ​​te vallen. Maar als je een middelgrote bagel van tarwe kiest over twee sneetjes volkorenbrood, verbruik je meer calorieën.

Porties en calorieën

 1. Wanneer u probeert af te vallen, verbrandt de onderste regel meer calorieën dan u verbruikt door minder calorieën te eten en uw activiteitsniveau te verhogen. Dit betekent dat de eerste stap het vergelijken van calorieën in bagels versus tarwebrood is. Aangezien een middelgrote tarwe-bagel 245 calorieën bevat en twee sneetjes tarwebrood slechts 161 calorieën bevatten, lijkt het de beste keuze te zijn tarwebrood. Maar je zou kunnen gaan met de helft van een middelgrote bagel, een sneetje tarwebrood of een klein tarwebroodje eten, dat slechts 172 calorieën per portie heeft. Als je porties en calorieën bekijkt, kunnen bagels en tarwebrood allebei deel uitmaken van een dieet om af te vallen.

Proteïne en vezels

 1. Eiwitten en vezels ondersteunen gewichtsverlies omdat ze u een vol gevoel geven en het gevoel van verzadiging ondersteunen, waardoor het gemakkelijker wordt om minder voedsel te eten. Twee sneetjes tarwebrood hebben 1 gram meer eiwitten en vezels dan een klein tarwebroodje, dus het brood heeft een licht gewichtsverliesvoordeel. Of u nu een bagel- of tarwebrood verkiest, het belangrijkste is om volkorenproducten te kiezen omdat ze alle natuurlijke vezels behouden. Een gewoon bagel gemaakt van verwerkt meel is geen goede keuze voor gewichtsverlies omdat het de helft van de vezel heeft van een volkoren.

Vergelijking van voedingsstoffen

 1. Als u minder calorieën gebruikt, loopt u ook het risico dat u voedingsstoffen verliest. Als gevolg hiervan moet elke calorie die u consumeert, rijk zijn aan voedingsstoffen om er zeker van te zijn dat u voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Twee sneetjes tarwebrood leveren aanzienlijk meer calcium en vitamine E op dan een klein tarwebroodje; anders hebben de twee ongeveer dezelfde voedingsstoffen. Beide keuzes zijn bijna gelijk als het gaat om de koolhydraten die je energie zullen ondersteunen als je calorieën verlaagt. Twee sneetjes tarwebrood leveren 27 gram koolhydraten op, terwijl een klein tarwebroodje 34 gram heeft.

Diverse keuzes, verschillende calorieën

 1. Met zoveel smaken bagels en broodmerken om uit te kiezen, is het een goed idee om producten te vergelijken om er zeker van te zijn dat u producten kiest met de minste calorieën en de meeste vezels en eiwitten. Vergeet toppings niet, omdat sommige keuzes, zoals calorierijke boter, uw dieet kunnen verpesten. Volvette roomkaas heeft de helft van de calorieën en het vet van boter, en u zult verder calorieën verminderen door magere roomkaas te gebruiken. Voeg meer eiwitten, vezels en voedingsstoffen toe - en maak een caloriearme maaltijd uit uw bagel- of tarwebrood - door magere eiwitten toe te voegen, zoals eiwitten of kalkoen gegarneerd met sla, tomaten, uien, dun gesneden wortelen of andere groenten .

 2. Met zoveel smaken bagels en broodmerken om uit te kiezen, is het een goed idee om producten te vergelijken om er zeker van te zijn dat u producten kiest met de minste calorieën en de meeste vezels en eiwitten. Vergeet toppings niet, omdat sommige keuzes, zoals calorierijke boter, uw dieet kunnen verpesten. Volvette roomkaas heeft de helft van de calorieën en het vet van boter, en u zult verder calorieën verminderen door magere roomkaas te gebruiken. Voeg meer eiwitten, vezels en voedingsstoffen toe - en maak een caloriearme maaltijd uit uw bagel of tarwebrood - door magere eiwitten toe te voegen, zoals eiwitten of kalkoen gegarneerd met sla, tomaten, uien, dun gesneden wortelen of andere groenten .Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407