Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn kaascrackers gezond?

Eet eiwitten met crackers

 1. Kaas en crackers met mate gegeten kunnen een gezonde snack zijn, vooral als u de juiste soorten kiest. Volkorencrackers bieden bijvoorbeeld nuttige vezels, terwijl kaas u kan helpen de aanbevolen hoeveelheden calcium en fosfor in uw dieet te krijgen. U moet uw portiegrootte in de gaten houden met zelfs de gezondere soorten kaas en crackers om te voorkomen dat u te veel calorieën eet en uw vet- en natriumconsumptie beperkt.

Calorie-inhoud

 1. U moet rekening houden met de extra calorieën als u kaas en crackers als snack eet. Het eten van een ons van de meeste kazen alleen brengt je boven de aanbevolen 100 calorieën per snack. Een ons cheddar heeft bijvoorbeeld ongeveer 113 calorieën en dezelfde hoeveelheid Zwitserse kaas heeft 106 calorieën. Het kiezen van magere kazen kan helpen. Halfvolle mozzarella heeft slechts 71 calorieën per ounce. De crackers die je kiest, kunnen ook sterk variëren in calorieën. Een portie van zes stukjes volkoren crackers heeft ongeveer 120 calorieën. Je kunt 10 saltines eten voor ongeveer dezelfde hoeveelheid calorieën of ongeveer drie grote rogge knäckebrödcrackers. [! 7070 => 1130 = 3!

 1. Gewone kaas kan veel vet en verzadigd vet bevatten, waardoor uw risico op een hoog cholesterol en hartaandoeningen mogelijk wordt verhoogd. Een ons cheddar heeft 14 procent van de dagelijkse waarde voor vet en 30 procent van de DV voor verzadigd vet. Swiss is iets beter, met 12 procent van de DV voor vet en 25 procent van de DV voor verzadigd vet. Kies in plaats daarvan halfvolle mozzarella om uw vetinname te beperken - elke ounce heeft 7 procent van de DV voor vet en 14 procent van de DV voor verzadigd vet. Crackers zijn over het algemeen vetarm, met roggecrackers vaak een vetarme keuze dan saltines of volkorencrackers.

Vezelinhoud

 1. Meer vezels eten kan het risico op een hoog cholesterolgehalte, hartaandoeningen, constipatie en diverticulose verlagen. Het kan ook bulk toevoegen en het legen van je maag vertragen, zodat je je langer vol voelt. Kaas is geen belangrijke bron van vezels, maar crackers wel. Vermijd saltines, die slechts ongeveer 0,8 gram vezels bevatten voor 10 crackers. Kies in plaats daarvan volkoren crackers, die 2,9 gram hebben in slechts zes crackers, of rogge crackers, die 5,1 gram hebben in drie grote knäckebroden, of ongeveer 20 procent van de DV voor vezels.

Natriumgehalte

 1. Te veel natrium in uw dieet krijgen, zoals de meeste Amerikanen, kan uw risico op hoge bloeddruk en hartaandoeningen verhogen. Kaas en zoute snacks behoren tot de top 10 bronnen van natrium in het Amerikaanse dieet. Overweeg Zwitserse kaas, die slechts 20 milligram natrium per ounce of 1 procent van de DV heeft, in plaats van cheddar of mozzarella, die elk 7 procent van de DV voor natrium per ounce hebben om uw natriuminname te beperken. Roggecrackers behoren tot de natriumarme opties voor crackers, met 123 milligram in drie grote knäckebroden, vergeleken met 197 milligram, of 8 procent van de DV, voor 6 volkoren crackers en 282 milligram, of 12 procent van de DV, voor 10 saltines.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407