Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn Pork Baby Back Ribs slecht voor je?

Blikjes en ingeblikte maïs

 1. Advertenties met varkensvlees als mager zijn accuraat voor sommige sneden, maar onthoud dit: ze hebben het niet over baby-rugribben. Om als "mager" te worden aangemerkt, moet varkensvlees 10 gram of minder totaal vet per portie bevatten. De achterribben van varkensvlees hebben bijna het dubbele van dat bedrag.

 2. Maar als u porties bekijkt en de totale vetinname binnen uw dagelijkse doelen houdt, krijgt u een aantal belangrijke voedingsvoordelen. Baby back ribs voeding bevat eiwitten, B-vitamines, zink en selenium.

Waar komen baby-rugribben vandaan?

 1. Varkensrugribben komen uit het schoudergedeelte van de varkenslende. Ze worden baby-rugribben genoemd omdat de botten in dit gebied kleiner zijn dan de botten in spareribs. De parasiet geassocieerd met niet gaar varkensvlees - Trichanella spiralis - is vrijwel geëlimineerd, meldt Michigan State University.

 2. U moet varkensvlees echter nog steeds goed genoeg koken om uw veiligheid te garanderen. Kook de ribben tot een interne temperatuur van 145 graden Fahrenheit en laat het vlees drie minuten staan. Tijdens de rust van drie minuten blijft de temperatuur stijgen, wat bacteriën doodt zonder de ribben te gaar te maken.

Varkensvlees Baby Back Ribs Nutrition

 1. Per portie van 3 ounce bevatten varkensribbetjes:

 2. Een portie geroosterde baby-rugribben van 3 ons bevat 20 gram eiwit. Dit bedrag levert 40 procent van de dagelijkse waarde op basis van het verbruik van 2000 calorieën per dag. Het eiwit komt echter met 18 gram totaal vet. Als je 3 ons varkensbabyrugribben eet, verbruik je 248 calorieën.

 3. Vet draagt ​​162 van de totale calorieën bij. Je krijgt ook 6,6 gram verzadigd vet en 71 milligram cholesterol. De American Heart Association beveelt aan om cholesterol te beperken tot niet meer dan 300 milligram per dag en verzadigde vetten tot minder dan 7 procent van uw dagelijkse calorieën.

 4. Ze bieden ook de twee volgende gezondheidsvoordelen:

1. Bevatten nuttige B-vitamines

 1. Gebaseerd op een dieet met 2000 calorieën per dag, levert één portie baby-rugribben minstens 10 procent van de dagelijkse waarde voor zes van de acht B-vitamines. Alle B-vitamines helpen voedsel om te zetten in energie, maar twee die je van varkensribben krijgt - vitamine B-6 en B-12 - beschermen ook je slagaders.

 2. Ze zetten het aminozuur homocysteïne om in andere nuttige aminozuren. Als je niet genoeg van beide vitamines consumeert, neemt de hoeveelheid homocysteïne in je bloed toe en hoge niveaus kunnen je slagaders beschadigen, volgens FamilyDoctor.org.

2. Ondersteuning immuunsysteemfunctie

 1. Selenium en zink zijn beide essentieel voor uw immuunsysteem. Selenium helpt bij het initiëren van de immuunrespons en reguleert ontstekingen, volgens een onderzoek uit 2012 gepubliceerd in Antioxidants and Redox Signaling. Zink zorgt voor de normale ontwikkeling van gespecialiseerde immuuncellen. Selenium helpt ook bij het produceren van schildklierhormonen en een belangrijke groep antioxidanten.

 2. Andere rollen van zink in je lichaam zijn het synthetiseren van DNA, het reguleren van celgroei en het vormen van de structuur van eiwitten. Een portie varkensribbetjes van 3 ons levert 39 procent van je dagelijkse waarde aan selenium en 17 procent van de dagelijkse waarde voor zink.

 3. Selenium en zink zijn beide essentieel voor uw immuunsysteem. Selenium helpt bij het initiëren van de immuunrespons en reguleert ontstekingen, volgens een onderzoek uit 2012 gepubliceerd in Antioxidants and Redox Signaling. Zink zorgt voor de normale ontwikkeling van gespecialiseerde immuuncellen. Selenium helpt ook bij het produceren van schildklierhormonen en een belangrijke groep antioxidanten.

 4. Andere rollen van zink in je lichaam zijn het synthetiseren van DNA, het reguleren van celgroei en het vormen van de structuur van eiwitten. Een portie varkensribbetjes van 3 ons levert 39 procent van je dagelijkse waarde aan selenium en 17 procent van de dagelijkse waarde voor zink.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407