Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn teveel snoepjes slecht voor zwangere moeders?

Natriumarm

 1. Snoepjes zijn volgens Zwangerschap vandaag een van de meest verlangde voedingsmiddelen tijdens de zwangerschap. Hoewel het eten van zoet voedsel met mate prima is, kan het consumeren van te veel leiden tot onnodige gewichtstoename en interfereren met uw vermogen om een ​​uitgebalanceerd dieet te eten. Om u en uw baby de voeding te geven die nodig is tijdens de zwangerschap, moet u zich beperken tot een of twee zoete producten per dag.

Gewichtstoename

 1. Zoet voedsel zoals koekjes, gebak, gebak, pudding en andere desserts bevatten vaak veel calorieën en vet, wat kan leiden tot gewichtstoename. Zelfs snoep dat niet als dessert wordt beschouwd, zoals frisdranken en gezoete ontbijtgranen, bevat veel calorieën. Hoewel wat gewichtstoename nodig is voor een gezonde zwangerschap, kan het verkrijgen van te veel rugpijn en tandproblemen veroorzaken en leiden tot complicaties zoals zwangerschapsdiabetes en problemen met de bloeddruk.

Kunstmatige zoetstoffen

 1. Sommige snoepjes, zoals gebak, pudding, bevroren desserts, gelatine en frisdranken, bevatten kunstmatige zoetstoffen die het aantal calorieën van het voedsel vaak verlagen. Hoewel dit het risico op onnodige gewichtstoename vermindert, zijn niet alle kunstmatige zoetstoffen veilig. Volgens de American Pregnancy Association kan de kunstmatige zoetstof saccharine de placenta passeren en is het niet veilig tijdens de zwangerschap. Anderen, zoals aspartaam, zijn veilig met mate. Neem contact op met uw arts als u niet zeker weet welke kunstmatig gezoete voedingsmiddelen tijdens de zwangerschap slecht voor u zijn.

Evenwichtig dieet

 1. Als u vaak snoep kiest boven gezond voedsel, krijgen u en uw ongeboren baby mogelijk niet de benodigde voedingsstoffen. Dit kan leiden tot slechte groei en ontwikkeling voor uw ongeboren baby en een gebrek aan energie voor u. Vermijd het vullen van desserts en frisdranken en kies in plaats daarvan magere eiwitten, fruit, groenten en volle granen. Granen en donkere, bladgroenten zijn een goede bron van foliumzuur, een B-vitamine die volgens het National Institutes of Health Office van voedingssupplementen volgens de National Institutes of Health voorkomt. Neem contact op met uw arts of een voedingsdeskundige als u hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een uitgebalanceerd zwangerschapsdieet voor uw situatie.

Aanbevelingen

 1. Als u zin ​​heeft in snoep, probeer dan voedsel dat uw zoete tand zal bevredigen zonder de mogelijke negatieve effecten. Probeer bevroren yoghurt met smaak of bevroren fruitpoppen te eten. Je kunt ook bananen of andere soorten fruit met pindakaas bedekken om wat eiwit aan je snack toe te voegen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407