Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn Zone Perfect Nutrition Bars een gezonde snack?

Fig Newton-alternatieven

 1. Zone Perfect-voedingsrepen worden verkocht onder het Zone-dieet, dat mensen helpt de perfecte balans van eiwitten en andere voedingsstoffen te eten om een ​​goede gezondheid te ondersteunen en een hoog energieniveau te behouden. De voedingsrepen van Zone Perfect leveren zeker een goede dosis veel vitamines en mineralen, maar dat betekent niet dat ze gezond zijn. Krijg alle feiten voordat u beslist of u de repen in uw normale dieet wilt opnemen.

Zone Perfect Snacks

 1. Zone Perfect voedingsrepen zijn er in verschillende smaken, en hoewel elke reep ongeveer dezelfde hoeveelheid vitaminen en mineralen levert, kan het calorie- en vetgehalte tussen smaken variëren. Een bosbessen granaatappel, chocolade amandel rozijnen, fudge graham of chocolade pindakaas Zone Perfect voedingsreep bevat elk 210 calorieën en tussen 6 en 7 gram vet, waarvan tussen 3 en 4 gram verzadigd is. Dat is nogal wat verzadigd vet voor zo'n kleine snack, en te veel verzadigd vet kan je risico op hartaandoeningen verhogen.

Proteïne en vezels

 1. De meeste voedingsrepen van Zone Perfect wegen ongeveer 14 gram eiwit, dat is 30 procent van de 46 gram die vrouwen elke dag moeten hebben en 25 procent van de 56 gram die mannen elke dag nodig hebben. De meeste Zone Perfect-repen bevatten ook 3 gram vezels. Dat vertaalt zich naar 12 procent van de 25 gram die vrouwen in hun dagelijkse voeding moeten hebben en 8 procent van de 38 gram die mannen elke dag nodig hebben. Andere Zone Perfect-repen, zoals de aardbeien met donkere chocolade, bevatten slechts 1 gram vezels.

Helaas is er veel suiker

 1. Zone Perfect voedingsrepen bevatten tussen de 15 en 18 gram suiker, afhankelijk van de smaak die u kiest. Een chocoladeschilferkoekdeeg heeft 18 gram suiker, wat overeenkomt met ongeveer 4,5 theelepels. Omdat de American Heart Association aanbeveelt dat vrouwen hun dagelijkse inname van suiker beperken tot 6 theelepels en mannen tot 9 theelepels, is die reep een aanzienlijk deel van die limiet. Te veel suiker kan leiden tot ongezonde gewichtstoename en overgewicht verhoogt het risico op hartaandoeningen en diabetes type 2.

Vitamine- en minerale boosts

 1. Je krijgt tussen 90 procent en 100 procent van de vitamine E die je elke dag nodig hebt uit één Zone Perfect voedingsreep. Vitamine E helpt je weefsels te beschermen tegen schade en houdt je immuunsysteem sterk, merkt het University of Maryland Medical Center op. Zone Perfect-repen leveren een goede hoeveelheid vitamine C, vitamine B-6, calcium, ijzer en folaat die je ook elke dag nodig hebt, maar de exacte hoeveelheid kan variëren van smaak tot smaak.

Genieten of niet

 1. Af en toe een Zone Perfect voedingsreep kan een plaats hebben in uw gezond eetplan, maar hun suikergehalte maakt ze meer een dessert dan een dagelijkse verwennerij. De voedingsstoffen die ze leveren zijn een pluspunt, maar je kunt dezelfde vitamines en mineralen krijgen door een uitgebalanceerd dieet te eten dat fruit, groenten, volle granen en mager vlees omvat. Het voordeel van het eten van een uitgebalanceerd dieet van hele voedingsmiddelen ten opzichte van de Zone Perfect-reep is dat je ook minder toegevoegde suiker verbruikt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407