Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zwangerschap cornedbeef

Antioxidanten

 1. De American Pregnancy Association adviseert vrouwen om bepaalde producten niet te eten als ze zwanger zijn, om het risico op door voedsel overgedragen ziekten of besmetting die de baby kan schaden te verlagen. Sommige, maar niet alle, soorten corned beef staan ​​op deze lijst. Als u zwanger bent, raadpleeg dan uw arts voordat u voedsel eet dat u bezorgd maakt, kan uw risico op medische complicaties toenemen. [! 1559 => 1130 = 2!

 1. Zwangere vrouwen wordt geadviseerd geen koud corned beef te eten dat wordt verkocht aan delicatessenwinkels of in commerciële lunchpakketten voor vlees. Dit omvat het vermijden van broodjes met koud corned beef die worden verkocht in restaurants, lunchbalies of in automaten. Alle vleeswaren, inclusief corned beef, hebben het risico besmet te zijn met de Listeria monocytogenes-bacterie voor of tijdens het verpakken of nadat ze gedurende een lange periode in een vitrine zijn bewaard. Als je ervoor kiest om deli corned beef te eten, moet het worden verwarmd tot het stomen - ongeveer 165 graden Fahrenheit - om de bacteriën te doden.

Vers gekookt cornedbeef

 1. Omdat hitte de Listeria-bacterie doodt, is het prima voor zwangere vrouwen om vers corned beef te eten dat grondig is geroosterd, gestoofd, gegrild of bereid in een slowcooker. Het rundvlees moet worden gekookt tot het een interne temperatuur van 160 tot 165 graden Fahrenheit heeft bereikt. Zorg ervoor dat de rauwe sappen geen schoon keukengerei of borden verontreinigen en koelresten onmiddellijk maximaal drie tot vier dagen in de koelkast. Restjes kunnen ook twee tot zes maanden worden ingevroren. Verwarm ze voor het eten van corned beef tot 160 tot 165 graden Fahrenheit.

Corned Beef Hash

 1. Commercieel ingeblikte corned beef en alle andere ingeblikte vleesspreads met corned vlees zijn veilig tijdens de zwangerschap, zegt het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Zorg ervoor dat je de hash kookt tot deze volledig is verwarmd, om de restjes in een luchtdichte bak te bewaren - niet in het blik - en om eventuele restjes grondig op te warmen voordat je ze eet. Zelfgemaakte corned beef, gemaakt met ingrediënten zoals gekookt corned beef, aardappelen, uien en paprika, is ook veilig voor zwangere vrouwen om te eten, zolang het rundvlees half goed of goed gaar is.

Aanvullende overwegingen

 1. Zelfs als u uw deli-counter corned beef opwarmt tot de aanbevolen temperatuur of het zelf grondig kookt, is corned beef niet de beste keuze voor u terwijl u zwanger bent. Gekookt cornedbeef is vet, met meer dan 16 gram totaal vet in elke portie van 3 ons. Het bevat ook 827 milligram natrium per portie, een hoeveelheid die bijna 36 procent is van de aanbevolen dagelijkse limiet voor gezonde volwassenen, inclusief zwangere vrouwen. Te veel vet en natrium in uw dieet kan uw risico op obesitas, hartaandoeningen en hoge bloeddruk verhogen. Blijf in plaats van corned beef, gevogelte zonder vel, kwikarme zeevruchten, bonen, peulvruchten, noten, zaden en mager vlees.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407