Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zwarte kersensap voor jicht: wat u moet weten

Wat is jicht?

 1. Jicht is een soort ontstekingsartritis. Het komt voor wanneer uw bloed een opeenhoping van urinezuur heeft. Dit zuur veroorzaakt de vorming van kristallen in een gewricht, wat leidt tot plotselinge pijn en zwelling.

 2. Jicht doorloopt in het algemeen stadia van ernst. Ze bevatten:

 3. De meest voorkomende delen van het lichaam om jicht te ontwikkelen zijn de gewrichten van de knie, enkel en grote teen.

 4. Sommige mensen ervaren slechts één jichtaflevering, terwijl anderen meerdere afleveringen gedurende hun leven hebben.

 5. De Arthritis Foundation schat dat ongeveer 6 miljoen Amerikaanse mannen en 2 miljoen Amerikaanse vrouwen jicht hebben.

Hoe werkt zwart kersensap?

 1. Zoals alle kersensappen bevat zwart kersensap een grote hoeveelheid anthocyanen. Dit zijn antioxidanten in groenten en fruit die rood of paarsachtig van kleur zijn.

 2. Terwijl bieten, paarse kool en bosbessen (onder andere) anthocyanen bevatten, hebben kersen de meeste.

 3. Antioxidanten verlichten ontstekingen, wat belangrijk is voor de behandeling van jicht.

 4. Hoewel er geen specifieke studies zijn over zwart kersensap, bleek uit een studie uit 2014 dat scherp kersensap urinezuur verlaagt - de boosdoener van jicht.

 5. Zowel het verlagen van urinezuur als de toename van antioxidanten kan het aantal jichtaanvallen helpen verminderen. Omdat zwart kersensap vergelijkbare antioxidanten bevat, kan het ook helpen urinezuur te verminderen en jichtsymptomen te verbeteren.

 6. Winkel voor zwarte kersensap.

Hoe zwarte kersensap te nemen voor jicht

 1. Onderzoek heeft uitgewezen dat twee tot drie porties kersen of kersenextract over een periode van 24 uur de gunstige resultaten kunnen hebben van het verminderen van jichtaanvallen.

 2. Minder dan twee porties in 24 uur hebben geen resultaten opgeleverd. Meer dan drie boden ook geen extra voordelen.

 3. Vanaf nu is het onbekend of er een beste moment van de dag is om kersensap te drinken of dat het beter is met of zonder voedsel.

 4. Het lijkt echter duidelijk dat het innemen van kersen, inclusief zwarte kersen, in welke vorm dan ook hetzelfde voordeel biedt. Consumeer uw kersen op welke manier u ook kiest. Je kunt ze eten, drinken of een supplement met kersenextract nemen.

 5. De traditionele behandelingen van jicht omvatten dieetaanpassing, medicatie, met behulp van warme en koude kompressen. Als uw arts suggereert dat u uw dieet aanpast, zal alleen zwart kersensap uw symptomen niet verlichten. Maar het kan een van de dingen zijn die u doet om uw gezondheid te verbeteren.

 6. Misschien wilt u ook:

 7. Veelgebruikte medicijnen om de symptomen van jicht te verlichten, zijn onder meer:

Risico's van zwarte kersensap voor jicht

 1. Tenzij u allergisch bent, is zwart kersensap veilig om te drinken voor jicht.

 2. Natuurlijk is teveel van het goede mogelijk: overmatig drinken van zwart kersensap kan leiden tot maagkrampen en diarree door de extra vezel.

 3. Stop niet met medicatie of behandelplannen die door uw arts zijn voorgeschreven. Studies tonen aan dat kersensap kan helpen wanneer het wordt toegevoegd aan een behandeling die al aanwezig is. Als u niet zeker weet of u kersensap in uw dagelijkse routine moet opnemen, neem dan contact op met uw arts.

Wanneer u naar uw arts gaat

 1. Als u denkt dat u jicht heeft, neem dan contact op met uw arts. Ze kunnen de diagnose stellen en de behandeling zo snel mogelijk voor u starten.

 2. Om een ​​diagnose van jicht te bevestigen, zal uw arts vragen stellen over uw levensstijl en eventuele huidige aandoeningen die u mogelijk al heeft. Ze zullen ook een bloedtest uitvoeren om het urinezuurniveau van je lichaam te meten.

 3. Bloedonderzoek is niet volledig definitief voor de diagnose van jicht, dus uw arts kan ook andere diagnostische tests bestellen, zoals:

 4. Uw arts kan ook een monster vloeistof uit het getroffen gebied nemen voor onderzoek.

 5. Deze tests helpen uw arts om andere mogelijke oorzaken van uw pijn uit te sluiten, waaronder een andere infectie of artritis.

De onderste regel

 1. Bij gebruik in combinatie met een behandelplan van uw arts, kan het drinken van zwarte kersensap een jichtaanval op afstand houden. Het sap kan ontstekingen verlichten door de effecten van antioxidanten en door urinezuur te verlagen.

 2. Je kunt kersen ook op andere manieren innemen, zoals rauw eten of een supplement nemen, om dezelfde voordelen te krijgen. Het is altijd het veiligst om de hele, natuurlijke, onbewerkte kers te kiezen.

 3. Onderzoek naar de voordelen van zwart kersensap voor jicht is relatief nieuw. In het algemeen heeft het innemen van zwarte kersen echter geen negatieve effecten.

 4. Als u jicht heeft, stop dan niet met uw huidige behandelplan als u zwarte kersensap begint te drinken.

 5. Als u vermoedt dat u jicht heeft, moet u een afspraak maken met uw arts voordat u zelfmedicatie met kersensap krijgt. Zwart kersensap alleen zal je symptomen niet genezen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407