Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Mahi mahi met een peer en jalapeno chutney
 
 
4 PortiesPTM43 min

Mahi mahi met een peer en jalapeno chutney


DH en ik maakten een paar avonden geleden dit eenvoudige recept uit mijn kookboek 'The New Legal Seafoods'. We hebben ervoor gekozen om de mahi mahi in onze kookplaat te bereiden, die goed werkte. Ik halveerde het recept met groot succes, hoewel ik het alleen nodig had één peer. Volgens het recept werkt de fruitchutney ook goed met zwaardvis, tonijn, snapper en zelfs varkensvlees en blijft hij enkele dagen in de koelkast bewaard. Hij waarschuwt echter dat als je extra saus gaat bewaren, de munt weglaat tot vlak voor het serveren.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verhit de olie in een grote, niet-reactieve steelpan en voeg de ui toe. Bak, onder voortdurend roeren gedurende 1 minuut.
 2. Voeg de sinaasappel- en citroensap, wijn, suiker en citroenschil toe. Kook op hoog vuur, vaak roerend, tot de sappen gehalveerd zijn.
 3. Roer de peren erdoor. Ga door met koken op middelhoog vuur tot de peren gaar zijn, maar nog steeds een beetje textuur hebben, 5 tot 10 minuten.
 4. Plaats het mengsel in een kom en laat afkoelen. Roer de lente-uitjes, jalapeno, rode peper en munt door elkaar (indien gebruikt).
 5. Mahi mahi-filets kunnen dik zijn, dus snij ze indien nodig kruiselings in 2,5 centimeter dikke stukken, indien nodig.Olie de filets en roosteren of grillen tot gedaan.Het is niet nodig om de vis te draaien.
 6. Verwijder van het vuur en bedek elke portie met ten minste 1 Tb van de chutney.

Blogs die misschien interessant zijn

5 voordelen van gezonde gewoonten


Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407