Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 manieren om te beleggen zonder de aandelenmarkt te betrekken

Aanpassen aan de aandelenmarkt

 1. Vijf jaar op een bullmarkt in aandelen die tientallen miljoenen beleggers voorspelbare dubbele cijfers oplevert, lijkt waarschijnlijk een slecht moment om dit onderwerp ter sprake te brengen.

 2. Maar dit is nu het perfecte moment om manieren te vinden om te beleggen zonder de aandelenmarkt. Immers, vroeg of laat zullen aandelen een bear-cycle ingaan en beleggers zullen op zoek gaan naar betrouwbare alternatieven.

 3. Dus hier is een lijst met 10 van die alternatieven:

1. Peer-to-peer leningen

 1. Ik vermeld deze eerst, omdat het een van mijn favoriete alternatieve investeringen aller tijden is. En niet alleen dat, maar het is een soort investering die zowel de belegger als de lener ten goede komt.

 2. Peer-to-peer-lenen haalt de tussenpersoon - ook wel de bankier - uit de leenvergelijking. Over het algemeen betekent dit een hoger rendement voor u als belegger, en een lager tarief en vergoedingen voor de kredietnemer. Het valt me ​​gewoon op dat dit soort regeling de terugbetaling van de lening waarschijnlijker maakt, omdat het goedkoper is voor de kredietnemer.

 3. Een van de geweldige dingen van peer-to-peer lending is dat het feitelijk diversificatie biedt van de kredietportefeuille waarin u belegt. Als u via Lending Club $ 10.000 investeert, kunnen de leningen verspreid zijn over tientallen of zelfs honderden individuele leningen. Met dat soort diversificatie, als een of twee van de leningen mislukken, raakt uw portefeuille niet in de war. En de rente die u ontvangt is hoog genoeg om het risico op verlies te compenseren.

 4. "Door meer dan 200 bankbiljetten te diversifiëren, begint uw portefeuille peer-to-peer leningen als geheel te vertegenwoordigen, en het deel van uw investering dat verloren gaat door wanbetalingen begint het totale verliespercentage van afgelopen jaren. Kortom, dingen worden voorspelbaarder. Het is door uw geld over honderden leners tegelijkertijd te spreiden dat dit zo'n consistente en lonende manier wordt om overtollig geld aan het werk te zetten. " Simon Cunningham van LendingMemo.com

 5. U kunt beleggen in een peer-to-peer leningsplatform, zoals Lending Club, met niet meer dan $ 25. Maar houd er rekening mee dat peer-to-peer-leningen niet in alle staten beschikbaar zijn.

2. Kostbare metalen

 1. Edele metalen, met name goud, zijn controversiële activa. Sommige mensen geloven er bijna in als een waterdichte investering. Anderen zien ze als een speculatieve nachtmerrie. Zoals gewoonlijk zit de waarheid ergens in het midden.

 2. Het probleem met edele metalen, en waarom ze zo speculatief lijken, is dat ze alleen positief reageren in bepaalde marktomstandigheden. Het zou een no-brainer zijn als edelmetalen betrouwbaar zouden stijgen als de aandelenmarkt daalt, maar dat is niet het geval.

 3. In werkelijkheid zijn edelmetalen nauwer verbonden met bewegingen in de dollar. Edelmetalen winnen wanneer de dollar zwak is en dalen wanneer de dollar sterk is. Omdat we nooit precies kunnen weten wanneer die overgangen zullen plaatsvinden, is het een goed idee om op zijn minst wat edelmetalen te allen tijde te hebben.

 4. Een van de echte voordelen van edele metalen, goud of zilver, is dat het een van de weinige activa is die u daadwerkelijk in bezit kunt nemen. Je kunt gouden of zilveren munten of goudstaven kopen en ze thuis of op een andere veilige plek bewaren. En in het geval van een volledige economische of financiële ineenstorting, kunnen ze vervolgens worden gebruikt als ruilhandel.

3. Een investering met een gegarandeerd rendement: schulden terugbetalen

 1. Deze klinkt bijna te simpel. Misschien heb je het al eerder gehoord, maar wat je ook hebt gehoord, het is absoluut waar. Als u een creditcard uitbetaalt waar u een rente van 10% betaalt, komt dat overeen met een rendement van 10% op hetzelfde bedrag dat in een ander activum is geïnvesteerd.

 2. Maar het is eigenlijk nog beter dan dat. Het rendement dat u verdient bij het aflossen van schulden heeft geen gevolgen voor de inkomstenbelasting. Daarom kan het afbetalen van schulden een superieur rendement opleveren voor de meeste andere investeringen. En dat rendement is gegarandeerd en volledig zonder risico. Als u schulden hebt, zou dit uw eerste "alternatieve investering" moeten zijn.

4. De ultieme tastbare investering: onroerend goed

 1. Onroerend goed is een beleggingsonderwerp dat zijn eigen artikel waard is, maar ik zal proberen het simpel te houden en hier de belangrijkste punten samenvatten.

 2. Direct onroerend goed kopen. U koopt een stuk onroerend goed, hetzij om huurinkomsten of kapitaalgroei te genereren bij eventuele verkoop, of om te rehabiliteren en om te keren voor een snelle winst.

 3. Partnerschappen voor onroerend goed. Hier investeert u geld in een onroerendgoedpartnerschap dat doorgaans investeert in commercieel onroerend goed, zoals een winkelcentrum, een kantorencomplex of een appartementengebouw. U bent een beperkte partner, dus u kunt niet meer verliezen dan de hoeveelheid geïnvesteerd geld. Er zijn doorgaans fiscale voordelen verbonden aan dit type investeringen, voornamelijk met betrekking tot afschrijvingen.

 4. Vastgoedbeleggingstrusts (REIT's). Dit zijn zoiets als onroerendgoedfondsen, die beleggen in onroerend goed of onroerendgoedhypotheken. U koopt aandelen in de REIT en verzamelt vervolgens inkomsten door dividenden en / of kapitaalgroei. Er zijn ook aanzienlijke fiscale voordelen voor REIT's. Het kan een perfecte investering zijn als u uw handen niet vies wilt maken en uw risico wilt beperken.

 5. Er zijn andere manieren om in onroerend goed te beleggen, zoals het kopen en verkopen van hypotheekobligaties, meer voor de geavanceerde belegger die een neus heeft voor het kopen van schuldbewijzen met korting en het verzamelen van een volledige nominale waarde. Er is ook crowdfunding waarbij direct wordt geïnvesteerd in onroerendgoedtransacties via websites zoals Fundrise en RealtyMogul. Maar dit is een nieuw concept dat zich momenteel in de formatieve stadia bevindt, en niet voor bangeriken.

5. Uw eigen CD-ladder bouwen - uw eigen persoonlijke geldmarktfonds

 1. U weet ongetwijfeld dat het rendement op geldmarktfondsen tegenwoordig microscopisch klein is. U kunt CD's gebruiken om het rendement te verbeteren, en door een CD-ladder te bouwen, kunt u effectief uw eigen geldmarktfonds creëren. U zult niet rijk worden door dit te doen, maar u zult het rendement op het vastrentende gedeelte van uw portefeuille verbeteren.

 2. Depositocertificaten zijn volkomen veilig omdat ze in het bezit zijn van banken en verzekerd zijn door de FDIC tot maximaal $ 250.000 per deposant. Ze kunnen de perfecte plek zijn om uw geld te parkeren in tijden van hoge volatiliteit in aandelen.

 3. Het doel van het bouwen van een CD-ladder is het creëren van een portfolio van CD's met gespreide vervaldata. U kunt bijvoorbeeld een portfolio samenstellen dat bestaat uit cd's die over een, twee, drie, vier en vijf jaar rijpen. De CD's op de langere termijn zullen hogere rendementen betalen, dan zul je een CD laten rijpen gedurende vijf jaar. Dit geeft u de mogelijkheid om nieuwere CD's te kopen tegen hogere tarieven als de rente stijgt.

6. US Treasury Securities

 1. Schatkisteffecten in de VS zijn een alternatief voor depositocertificaten en u kunt er zelfs een ladder mee bouwen zoals u dat met CD's zou doen. Doorgaans zijn de rentetarieven iets lager dan op cd's, omdat de US Treasury wordt beschouwd als de schuldenaar met de hoogste rating ter wereld.

 2. Nogmaals, u zult niet rijk beleggen in schatkisteffecten, maar het is een uitstekende plek om uw geld te beschermen in tijden van onrust op de markt.

7. Collectibles - een alternatief voor Penny Stocks

 1. Verzamelobjecten - kunstwerken, antiek, numismatische munten en andere schatten - lijken veel op pennyvoorraden. Soms betalen ze uit, soms betalen ze flink uit, maar meestal verlies je er gewoon geld aan.

 2. Dit is een gebied waar u echt moet weten wat u koopt en de potentiële restwaarde. In het ideale geval moet u zich voldoende bewust zijn van waarden dat u een collectible kunt kopen voor minder dan het waard is, en het in relatief korte tijd voor meer verkoopt. Dit komt omdat collectibles niet op tijd waarderen zoals andere investeringen. De hele markt is gebaseerd op wat een bereidwillige koper op een bepaald moment voor een bepaald collectible wil betalen.

 3. De beste strategie is om een ​​collectible te kopen omdat u deze echt wilt bezitten en ervan zult genieten. Dit zal garanderen dat het enig nut in je leven zal hebben en dat je een redelijke prijs betaalt op basis van je omstandigheden. Als het item op een toekomstige datum meer geld ophaalt, loopt u voor op het spel - zowel omdat u geniet van de collectible als de financiële winst die u aan het einde verzamelt.

 4. Collectibles kunnen vaak winstgevende investeringen zijn in tijden van zwakte van de dollar. Dezelfde factoren die mensen naar edelmetalen trekken wanneer papieren activa zwak zijn, trekken ze vaak ook naar verzamelobjecten als een vorm van diversificatie.

8. Wine - Wedden dat je hier nooit aan dacht!

 1. Wijn is een van de weinige verbruiksgoederen die met de leeftijd in waarde kan stijgen. Maar dat is precies wat er kan gebeuren met de juiste jaargangen, die het meest gewild zijn.

 2. Je moet een goed begrip hebben van wijn in het algemeen en je hebt ook een ruimte met temperatuurregeling nodig om ze in te bewaren. Dit komt omdat je een aanzienlijke hoeveelheid moet bewaren om te kunnen oogsten substantiële winst. En u moet een nauwkeurige registratie bijhouden van het type wijn, evenals wanneer en waar u het heeft gekocht. Wijnkenners zullen die informatie willen voordat ze in de toekomst wijn van u kopen.

 3. Het kan de investering en de moeite waard zijn. Je kunt maar liefst 15 procent per jaar verdienen als je de juiste wijnen kunt identificeren en bewaren.

9. Word een stille partner in een klein bedrijf

 1. Een volledig eigen bedrijf beginnen is een riskante onderneming, misschien zelfs te riskant om als een investering te worden beschouwd. Maar u kunt een bonafide investering doen in een bestaand bedrijf. Dit is mogelijk omdat eigenaren van kleine bedrijven het vaak erg moeilijk vinden om bankfinanciering te krijgen om het bedrijf te starten of uit te breiden.

 2. Als kleine belegger kunt u het investeringskapitaal verstrekken waarmee een bestaand en succesvol bedrijf kan worden uitgebreid. In plaats van alleen een lening aan het bedrijf te verstrekken, kunt u een stille eigenaar worden, die recht geeft op een percentage van het eigendom van zowel het bedrijf als de inkomstenstroom.

 3. Het beste van alles is dat uw aandelenbelang in het bedrijf voordelig kan worden uitbetaald als en wanneer het bedrijf ooit wordt verkocht. Kleine bedrijven de grote bedrijven geworden, vertegenwoordigen enkele van de allerbeste mogelijkheden voor kapitaalgroei.

10. Jezelf - je beste investering

 1. Dit is eigenlijk het eenvoudigste, het laagste risico en misschien wel de meest winstgevende investering die u kunt doen. Het beste van alles is dat het meestal niet heel veel geld vereist. Wat u wilt doen, is op zo'n manier in uzelf beleggen dat u uw verdienvermogen en uw beleggingsprestaties kunt verbeteren.

 2. Er zijn meer manieren om te beleggen dan we vaak denken. Een vijfjarige bullmarkt kan ons uit het oog verliezen wat de alternatieven zijn. Maar nu is het de perfecte tijd om u voor te bereiden op de dagen dat de aandelenmarkt mogelijk niet zo betrouwbaar presteert. Misschien vindt u zelfs dat uw beste beleggingsrendement komt nadat de bullmarkt is afgelopen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407