Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


4 beste voordelen van Afrikaanse mango

4 beste voordelen van Afrikaanse mango

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 14 mei 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Afrikaanse mango?

 1. Wetenschappelijk bekend als Irvingia gabonensis, draagt ​​de Afrikaanse mangoboom deze vruchten met dezelfde naam. Inheems in de West-centrale regio van Afrika, zijn deze vruchten algemeen bekend als wilde mango, bushmango of ogbono. De bomen kunnen vrij lang worden, tot 40 meter, en deze ronde, groene vruchten dragen die helderoranje fruit binnenin hebben, evenals een enkele, houtachtige steen. Hoewel de pulp het meest populaire deel is van deze vrucht die wordt geconsumeerd, worden de zaden eigenlijk meer gewaardeerd. Boordevol gezonde vetten en andere actieve verbindingen kan de olie uit de zaden worden uitgeperst en geëxtraheerd, of het zaad zelf kan worden gemalen, geroosterd of rauw gegeten.

Afrikaanse mango voor gewichtsverlies

 1. Een van de redenen waarom dit exotische fruit de afgelopen jaren zoveel aandacht heeft gekregen, is vanwege zijn duidelijke effecten op gewichtsverlies. Het vruchtvlees wordt niet voor deze doeleinden gebruikt, maar er is een aantal onderzoeken gedaan naar het extract van de noot van de Afrikaanse mango. Onderzoek heeft aangetoond dat de actieve ingrediënten niet alleen kunnen helpen om het algehele cholesterolgehalte te verlagen, maar ze kunnen ook de stofwisseling stimuleren en de passieve vetverbranding aanzienlijk verhogen. Wanneer dit extract regelmatig wordt gebruikt, is het bekend dat het gewichtsverlies veroorzaakt. Het is ook bekend om de eetlust te onderdrukken, wat een andere manier is om overeten te voorkomen en een calorietekort te creëren.

Voordelen van de Afrikaanse mango

 1. De beste voordelen van het eten van Afrikaanse mango zijn onder andere het reguleren van diabetes, het verhogen van de bloedsomloop en het verbeteren van de algehele cardiovasculaire gezondheid.

Beheert diabetes

 1. Suiker, ter voorkoming van de gevaarlijke spikes en druppels die diabetici moeten vermijden. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Circulatie verhoogt

 1. Met een behoorlijke hoeveelheid ijzer in deze vrucht is het hebben van een deel van deze zoete traktatie uitstekend voor het stimuleren van de bloedsomloop, die middelen en zuurstof levert waar het lichaam het meest nodig heeft.

Beschermt de gezondheid van het hart

 1. De actieve ingrediënten in het extract van het zaad van deze vrucht kunnen het cholesterolgehalte verlagen en het metabolisme stimuleren, die beide kunnen leiden tot een lagere bloeddruk en een verminderd risico op hart- en vaatziekten.

Bijwerkingen van Afrikaanse Mango

 1. Overmatig gebruik van Afrikaanse mango kan leiden tot slaapproblemen, hoofdpijn en winderigheid. Hoewel dit alleen wordt ervaren wanneer mensen te veel van het fruit of het zaadextract consumeren, kunnen de actieve ingrediënten ook mensen in veel lagere concentraties beïnvloeden. Allergieën voor deze vrucht bestaan ​​ook, hoewel ze zeldzaam zijn.

 2. John Staughton is een reizend schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Overmatig gebruik van Afrikaanse mango kan leiden tot slaapproblemen, hoofdpijn en winderigheid. Hoewel dit alleen wordt ervaren wanneer mensen te veel van het fruit of het zaadextract consumeren, kunnen de actieve ingrediënten ook mensen in veel lagere concentraties beïnvloeden. Allergieën voor deze vrucht bestaan ​​ook, hoewel ze zeldzaam zijn.

 4. John Staughton is een reizend schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407