Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


4 Verrassende voordelen van Apple Cider Vinegar Tea

4 Verrassende voordelen van Apple Cider Vinegar Tea

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 07 december 2018

 2. Thee met appelciderazijn, een normaal onderdeel van uw wekelijkse routine, brengt u een wereld van verrassende gezondheidsvoordelen. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Apple Cider Vinegar Tea?

 1. Appelazijnthee wordt gemaakt door heet water te infunderen met appelazijn, een krachtige vorm van azijn gemaakt door de gisting van de natuurlijke suikers in appels. Deze populaire vorm van azijn wordt gebruikt in talloze natuurlijke remedies voor een assortiment van gezondheidsproblemen, en het wordt gecreëerd in een proces in twee stappen. Eerst worden de appels gemengd met gist, wat het gistingsproces start. Hierna wordt een bacterie toegevoegd aan de gistende appels, die de alcohol omzet in azijnzuur. Dit is het primaire ingrediënt in deze gezonde drank. Wanneer het wordt gemengd met thee, kan het een aantal indrukwekkende gezondheidsvoordelen opleveren.

Voordelen van ciderazijnthee

 1. De meest indrukwekkende gezondheidsvoordelen van appelazijn thee zijn onder andere gewichtsverlies, lagere toxiciteit in het lichaam, bloedsuikerregulatie en een goede ademhalingsgezondheid.

Immuunsysteem

 1. Het azijnzuur in deze drank maakt de omgeving in uw lichaam zuur, waarin de meeste bacteriën niet kunnen overleven. Het verhoogt ook de stofwisseling en start het immuunsysteem in de verdediging. Het helpt ook bij het handhaven van de bloedsuikerspiegel.

Gewichtsverlies

 1. Eetlust, die kan helpen bij te veel eten en tussendoortjes, wat helpt bij uw algemene doelstellingen voor gewichtsverlies. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Toxiciteit

 1. Deze kruidenthee kan het plassen verhogen, waardoor de toxines in uw lichaam worden verlaagd. Het azijnzuur kan ook de nierfunctie en de gezondheid verbeteren.

Keelpijn

 1. Er is een ontstekingsremmende eigenschap van deze thee die kan helpen bij de gezondheid van de luchtwegen, terwijl de antibacteriële aard van deze azijnthee helpt bij het elimineren van de onderliggende infectie die uw symptomen veroorzaakt.

Hoe maak je appelazijnthee?

 1. Het recept voor appelazijn is heel eenvoudig en kan op andere manieren extra worden gekruid.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Het recept voor appelazijn is heel eenvoudig en kan op andere manieren extra worden gekruid.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407