Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 Verbazingwekkende voordelen van Apple Cinnamon Tea

5 Verbazingwekkende voordelen van Apple Cinnamon Tea

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 07 december 2018

 2. Kaneelthee is een warme en heerlijke manier om je gezondheid op verschillende manieren te verbeteren. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Apple Cinnamon Tea?

 1. Zoals de naam al aangeeft, is appelkaneel thee een thee gemaakt met brouwthee, appelschillen, kaneel en diverse andere theesoorten tot een seizoensgebonden en voedzame drank. Appels en kaneel staan ​​op zichzelf bekend om hun individuele gezondheidseffecten, en beide worden beschouwd als gezond voedsel. In combinatie met antioxidant-rijke thee nemen de potentiële gezondheidsvoordelen zelfs nog meer toe. Het aroma van appelkaneelthee is meteen gastvrij, omdat het een van de meest aangename, houtachtige en zoete smaakcombinaties van thee is.

Voedingsfeiten van Apple Cinnamon Tea

 1. Om de voedingsfeiten van deze thee te begrijpen, moet u alle factoren overwegen. Zwarte thee is rijk aan polyfenolische verbindingen en andere antioxidanten die de gezondheid ten goede kunnen komen, evenals ongeveer 50-60 milligram cafeïne. Appelschillen zijn goede bronnen van calcium, kalium en vitamine C, evenals andere natuurlijke antioxidanten. Kaneel heeft een aantal actieve ingrediënten, zoals kaneelaldehyde en andere in water oplosbare voedingsstoffen die in de thee worden toegediend.

Voordelen van Apple Cinnamon Tea

 1. Kaneelthee van Apple heeft gezondheidsvoordelen, waaronder het effect op diabetes door de bloedsuikerspiegel te reguleren en het cholesterolgehalte te balanceren. Het helpt ook bij onder andere gewichtsverlies en spijsvertering.

Diabetes

 1. De actieve ingrediënten in kaneel zijn direct gekoppeld aan het verlagen van de bloedsuikerspiegel en het reguleren van insulinespiegels in het lichaam, wat geweldig nieuws is voor mensen die diabetes hebben en deze thee regelmatig consumeren.

Cholesterol

 1. Triglycerideniveaus in het lichaam en verlaging van het algehele cholesterol; het is bijvoorbeeld bekend dat appelschillen verbindingen bevatten die het metabolisme van cholesterol in het lichaam versnellen. eval (ez_write_tag ([![!728,90

Digestie

 1. De voedingsvezels die zowel in kaneel als appels voorkomen, evenals de antioxidanten en vitamines in deze ingrediënten, kunnen helpen het spijsverteringsproces te optimaliseren en ervoor te zorgen dat afval efficiënt wordt verwijderd, dus het elimineren van symptomen van constipatie en maagklachten.

Gewichtsverlies

 1. Deze thee is gekoppeld aan het onderdrukken van de eetlust, terwijl het toch bepaalde belangrijke voedingsstoffen levert die we nodig hebben, die een energieke boost kunnen geven, zonder onze calorieën- of gewichtsverliesdoelen in gevaar te brengen.

Zwangerschap

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Hoe maak je appelkaneelthee?

 1. Je kunt thuis gemakkelijk je eigen kaneelthee brouwen, op voorwaarde dat je een beetje geduld hebt.

 2. Opmerking: Sommige variaties van deze thee omvatten het toevoegen van honing of kruidnagel, evenals het vullen van de thee met een scheutje melk.

 3. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 4. Je kunt thuis gemakkelijk je eigen kaneelthee brouwen, op voorwaarde dat je een beetje geduld hebt.

 5. Opmerking: Sommige variaties van deze thee omvatten het toevoegen van honing of kruidnagel, evenals het vullen van de thee met een scheutje melk.

 6. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407