Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 beste vervangers van Aleppo-peper

6 beste vervangers van Aleppo-peper

 1. Gelukkig zijn er verschillende uitstekende vervangingen die je kunt vinden. Door de juiste aleppo-pepersubstituut te gebruiken, blijven je maaltijden goed smaken met precies de juiste hoeveelheid kruiden.

Beste vervanger van Aleppo-peper

 1. De beste vervanger voor aleppo-peper is anchopoeder. Andere alternatieven zijn paprika, rode peper, cayennepeper, moeras- of antebipeper en Koreaanse gochugaru.

Ancho Chili Powder

 1. Anchopoeder is het dichtst in de buurt van aleppo-pepervervanger omdat het uw gerecht dezelfde kruidigheid geeft als bij aleppo.

Hete of gerookte paprika

 1. Gerookte paprika is een geweldige keuze! Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Sweet Paprika and Cayenne Pepper Blend

 1. Meng zoete paprika en cayennepeper op basis van de hitte die u in uw gerecht wilt. Slechts een klein scheutje cayennepeper is misschien genoeg om kruiden toe te voegen aan een hele maaltijd, maar mensen die op zoek zijn naar warmte willen misschien meer. Aleppo-paprika's worden vaak gedroogd met zout, dus voeg een extra snufje zout toe aan deze mix voor de juiste mix.

Geplette rode pepervlokken

 1. Rode pepervlokken hebben een milder aroma in vergelijking met dat van aleppo-paprika's of hoogwaardige paprika. Het gebruik van het kruid in je recept is een geweldige manier om de warmte te krijgen die je zoekt.

Marash of Antebi Peppers

 1. Moeras- of antebipepers worden in veel keukens veel gebruikt als aleppo-paprika's. Wortelpaprika's zijn rokeriger en hebben meer warmte, terwijl antebis fruitig en milder is.

Gochugaru

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407