Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 Beste vervangers voor appelazijn

6 Beste vervangers voor appelazijn

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 09 april 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Vervangende appelazijnvervangers

 1. Appelazijn lijkt vaak een wonderdrankje, dus als je het zonder hebt, zijn er veel goede vervangers, waaronder citroensap of limoensap, witte wijn, rijstazijn, balsamicoazijn, kooksherry en fruitazijn, onder anderen. Laten we ze hieronder nader bekijken.

Citroensap of limoensap

 1. Verwacht de helderheid en de scherpe smaak die u zoekt, maar met meer citrusaroma en minder fruitigheid. Je kunt 1 eetlepel appelazijn vervangen door 1 eetlepel citrussap.

Balsamico Azijn

 1. Op azijn gebaseerde druif, zoals balsamico, heeft mogelijk dezelfde gezondheidsvoordelen als wijn, zoals het verlagen van cholesterol en het risico op hartaandoeningen en kan worden vervangen door appelazijn als je gebruik het als een natuurlijke remedie.

Witte wijn

 1. Zal werken als een substituut, met vergelijkbare zuurgraad, en wanneer het in kleine hoeveelheden wordt gebruikt, verandert het de smaak van uw gerecht niet. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Fruitazijn

 1. Door gisting kunnen veel verschillende soorten fruit in azijn worden gedistilleerd. Wanneer een recept appelazijn vereist, kun je experimenteren met kokosazijn, aardbeienazijn, gember of kurkuma, of zelfs moutazijn. Elk van deze zal de smaak van uw keuken echter aanzienlijk veranderen, dus wees gewaarschuwd en wees creatief!

Koken Sherry

 1. Om een ​​pan te blussen, vervangt u kooksherry of port door appelazijn.

Rijstazijn

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407