Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 beste voordelen van Calimyrna vijgen

6 beste voordelen van Calimyrna vijgen

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 27 april 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat zijn Calimyrna-vijgen?

 1. De naam "Calimyrna" komt van een combinatie van Californië en Smyrna, waarvan de laatste het soort vijgen snijden is dat van Turkije naar Californië is gebracht, waar het vervolgens bloeide. Californië heeft een zeer vergelijkbaar klimaat als Turkije en biedt het soort mediterrane omgeving waar deze vijgen kunnen gedijen. In tegenstelling tot gewone vijgen die je in de meeste winkels en markten kunt vinden, die een donkerpaarse buitenkant hebben, hebben calimyrna-vijgen een lichtgele tot lichtgroene schil. Ze zijn vrij delicaat en hebben een nootachtig aroma, en wanneer ze mogen drogen, worden ze goudbruin van kleur. U kunt voornamelijk calimyrna-vijgen in hun gedroogde vorm vinden, hoewel ze in Californië vaak vers worden gegeten.

Calimyrna vijgenvoeding

 1. Deze unieke vijgen hebben een zeer goed voedingsprofiel, omdat ze rijk zijn aan vezels, kalium, ijzer en calcium. Ze hebben ook 20 gram suiker in een portie. Hoewel dat een hoog niveau van suiker is, komt het meeste in de vorm van fructose, wat niet als gevaarlijk wordt beschouwd voor diabetici. Er zijn ook belangrijke niveaus van vitamine C, vitamine A, vitamine K en bètacaroteen in deze kleine vruchten, die opmerkelijke effecten op uw gezondheid kunnen hebben. Elk van de vijgen bevat 35 calorieën en het totale aantal calorieën van een gemiddelde portie van het fruit kan tussen 100 en 110 liggen.

Voordelen van Calimyrna vijgen

 1. Er zijn nogal wat indrukwekkende gezondheidsvoordelen van calimyrna-vijgen, waaronder het vermogen om het immuunsysteem te stimuleren, het geheugen te versterken en de cardiovasculaire gezondheid te beschermen, onder andere.

Skin Care

 1. Calimyrna-vijgen bevatten nogal wat vitamines en antioxidanten, die het uiterlijk van de huid kunnen verbeteren door rimpels, ouderdomsvlekken en vlekken te minimaliseren. Het kan ook de genezing bevorderen, dankzij de aanzienlijke hoeveelheid vitamine C en zijn vermogen om de genezing en de elasticiteit van de huid te vergroten.

Bloeddrukcholesterol

 1. Per dag, deze kleine vruchten staan ​​erom bekend dat ze het algehele cholesterolgehalte verlagen, terwijl het significante kaliumniveau betekent dat het kan helpen de bloeddruk te verlagen. Al deze effecten betekenen een sterker cardiovasculair systeem en een lager risico op atherosclerose, hartaanvallen en beroertes. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Immuunsysteem

 1. Deze vijgen hebben een goed vitamine C-gehalte, wat de aanmaak van witte bloedcellen, de eerste verdedigingslinie in het lichaam, kan stimuleren. Bovendien kunnen bètacaroteen en andere antioxidanten verder helpen om het immuunsysteem te ontlasten.

Memory

 1. Uit onderzoek is gebleken dat de actieve ingrediënten en vluchtige stoffen in deze vruchten het geheugen kunnen stimuleren door de afzetting van bèta-amyloïde plaque te voorkomen en de bloedtoevoer naar de hersenen te vergroten.

Slaappatronen

 1. Het traditionele gebruik van deze vruchten omvat hun toepassing als slaapmiddel. Hoewel het exacte chemische mechanisme van dit voordeel niet wordt begrepen, blijft het in bepaalde delen van de wereld een populaire late-night snack.

Aambeien

 1. John Staughton is een reizend schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407