Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 diabetesvriendelijke recepten voor brownies

De onderste regel

 1. De onderste regel? Het risico op hartziekten is gebaseerd op meer dan alleen LDL-waarden of totaal cholesterol. Ontsteking is een belangrijke speler in het risico op hartziekten. Vanwege de HDL-voordelen van garnalen, kunt u ervan genieten als onderdeel van een hart-slim dieet.

 2. Misschien net zo belangrijk, ontdek waar uw garnalen vandaan komen. Veel van de garnalen die nu in de Verenigde Staten worden verkocht, komen uit Azië. In Azië zijn landbouwmethoden, waaronder het gebruik van pesticiden en antibiotica, verwoestend voor het milieu en kunnen ze schadelijke gevolgen hebben voor de menselijke gezondheid. Lees meer over de teelt van garnalen in Azië op de website van National Geographic, in een artikel dat aanvankelijk werd gepubliceerd in 2004.

Bak betere brownies

 1. Het consumeren van teveel suiker wordt door sommigen beschouwd als de ultieme marker voor het ontwikkelen van diabetes type 2. Volgens de American Diabetes Association (ADA) is overgewicht echter de belangrijkste risicofactor.

 2. Maar u kunt nog steeds een cake bakken en deze ook opeten als u diabetes hebt.

 3. Bepaalde ingrediënten kunnen traditionele snoepjes omzetten in geschikte vervangers. Niet alleen zullen je snoepjes nog steeds geweldig smaken, ze kunnen zelfs goed voor je zijn. En portiecontrole is het tweede deel van de vergelijking. Een klein beetje iets lekkers kan een lange weg gaan.

1. Suikervrije brownies

 1. Deze suikervrije brownies zijn glutenvrij, zuivelvrij en gezoet met Swerve, een natuurlijke zoetstof. Het Centre for Science in the Public Interest meldt dat kleine hoeveelheden erythritol (gevonden in de zoetstof) waarschijnlijk veilig zijn. Het recept vraagt ​​ook om eiwitrijk havermeel. Je kunt dit ingrediënt thuis goedkoop maken door droge havermout in je keukenmachine, mixer of schone koffiemolen te pulseren. Voeg je favoriete noten toe voor een extra eiwit- en vezeltrap.

 2. Haal het recept van Sweet As Honey.

2. Brownie met één portie

 1. Ongezoete appelmoes staat centraal in dit glutenvrije, graanvrije, vetarme, veganistische recept. De portie van één portie is perfect voor portiecontrole. Het is gezoet met slechts een kleine hoeveelheid ahornsiroop. Bovendien kun je dit recept in de magnetron maken als je een snelle traktatie nodig hebt.

 2. Ontvang het recept van Southern In Law.

3. Zwarte bonen brownies

 1. Bonen behoren tot de top 10 diabetes-superfoods van ADA en staan ​​centraal in dit heerlijke recept. Het beste deel is dat je nooit zou raden dat dit dessert een flinke portie zwarte bonen bevat. Het resultaat is een fudgy traktatie met bijna 4 gram eiwit en slechts 12,3 netto koolhydraten per portie.

 2. Ontvang het recept bij Sugar-Free Mom.

4. Zoete Aardappel Brownies

 1. Deze brownies helpen u om uw chocoladefix te krijgen en bieden een goede dosis voeding uit de zoete aardappel en avocado. Zoete aardappelen zitten boordevol vitamines en zijn een uitstekende bron van vezels. Avocado's zijn een bron van hart-gezonde vetten. Het recept is gezoet met zelfgemaakte dadelpasta, die een goede mix van koolhydraten, vezels, vitaminen en mineralen bevat.

 2. Haal het recept van The Healthy Foodie.

5. Pindakaaswerveling brownies

 1. Pindakaas geeft deze gemakkelijk te maken brownies met één kom extra flair en eiwit om op te starten. Als je geen amandelmeel bij de hand hebt, probeer dan rauwe amandelen in je keukenmachine te malen tot ze op meel lijken. Dit is een vetrijk recept omdat het boter, kokosolie, amandelen en eieren bevat. Een klein deel wordt sterk aanbevolen. Het risico op overlijden door hartaandoeningen bij mensen met diabetes is verdubbeld en kan zelfs zo hoog zijn als verviervoudigd, volgens de American Heart Association (AHA). Moderatie is de sleutel.

 2. Ontvang het recept bij Voorverwarmen tot 350o.

6. Courgettefudge brownies

 1. U kunt courgette rechtstreeks uit uw tuin gebruiken om deze vegetarische brownies te bakken. Kokosmeel ligt tegenwoordig in de meeste supermarkten in de schappen. Het is rijk aan voedingsvezels, boordevol eiwitten en goede vetten en geschikt met mate voor mensen met diabetes.

 2. Haal het recept van Chocolate Covered Katie.

Takeaway

 1. Gebakken producten zoals brownies kunnen een onderdeel van uw dieet zijn, zelfs als u diabetes hebt. Om het te laten werken, moet je gewoon de telling bijhouden. Voorbeeldmaaltijden van de ADA moedigen u aan om uw koolhydraten bij de meeste maaltijden tussen de 45 en 60 gram in totaal te houden. Deze maaltijden moeten zich ook vooral richten op vezelrijk voedsel en complexe koolhydraten.

 2. Als u van plan bent om een ​​dessert te eten, probeer dan de rest van uw maaltijd te verminderen met koolhydraten. Als u merkt dat u problemen ondervindt met het eten van slechts één, bewaar dan traktaties voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. Wat je ook doet, geniet ervan!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407