Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 Verbazingwekkende voordelen van sinaasappelschil

6 Verbazingwekkende voordelen van sinaasappelschil

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 15 januari 2019

Wat is sinaasappelschil?

 1. Sinaasappelschil is de buitenste, enigszins hobbelige schil van het oranje fruit, samen met een deel van het witte merg eronder. Dit is misschien wel het beste deel van het fruit om te consumeren, maar weinig mensen doen dat. De sinaasappelschil bevat veel bepaalde fytochemicaliën, flavonoïden en andere antioxidanten, en levert vitamine A, B, C, koper, calcium en magnesium. Hoewel het eten van de sappige vrucht de meest gebruikelijke manier is om van deze vrucht te genieten, zijn er een paar manieren om de schil aan je dieet toe te voegen.

 2. Gedroogde sinaasappelschil is een populair middel om dit deel van het fruit te eten, en ondanks de bittere, harde smaak wanneer het rauw wordt gegeten, kan het op verschillende manieren worden bereid om het smakelijker te maken. Hoewel er geen onmiddellijk risico bestaat dat de schil wordt geconsumeerd, wilt u er zeker van zijn dat deze grondig wordt schoongemaakt, om de mogelijke aanwezigheid van pesticiden of herbiciden te voorkomen.

Voordelen van sinaasappelschil

 1. Er zijn nogal wat voordelen aan het eten van een sinaasappelschil, waaronder de volgende:

Skin Care

 1. Boordevol vitamine E en een aantal unieke antioxidanten, kan het aanbrengen van de binnenste schillen direct op de huid ontstekingsaandoeningen verhelpen en tegelijkertijd rimpels en ouderdomsvlekken helpen voorkomen.

Allergieën

 1. Actieve verbindingen in deze schillen kunnen allergische reacties onderdrukken en de druk op de afweer van uw lichaam verminderen. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Cardiovasculaire gezondheid

 1. Met goede niveaus van vezels en een schat aan verschillende voedingsstoffen, kan het eten van deze schillen een belangrijke boost zijn voor uw cardiovasculaire gezondheid, helpen om de bloeddruk te verlagen en de opbouw van cholesterol te voorkomen.

Astma

 1. Bij het drinken van sinaasappelschil-extract in thee of in poedervorm kan het ontstekingen in de luchtwegen kalmeren.

Digestie

 1. Het vezelgehalte in de schillen helpt de normale darmfunctie te stimuleren en constipatie te voorkomen.

Immuunsysteem

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Hoe gebruik je sinaasappelschil?

 1. U kunt sinaasappelschil op verschillende manieren gebruiken, waarvan sommige hieronder worden vermeld.

Bijwerkingen van sinaasappelschil

 1. Het consumeren van een overmatige hoeveelheid sinaasappelschil is nooit een goed idee en veroorzaakt bijwerkingen zoals:

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Het consumeren van een overmatige hoeveelheid sinaasappelschil is nooit een goed idee en veroorzaakt bijwerkingen zoals:

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407