Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 beste vervangers van Vermouth

7 beste vervangers van Vermouth

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 18 juni 2018

Vermouthvervangers

 1. Vermouth is een interessante en historisch belangrijke wijn met talloze positieve eigenschappen. Buiten Europa kan het echter moeilijk te vinden zijn en niet iedereen houdt een fles op voorraad. Gelukkig is er een scala aan vervangers voor deze versterkte en aromatische wijn, waaronder droge en zoete sherry, droge witte wijn, sake, citroensap, azijn, witte druivensap, kip, kalkoen en groentebouillon.

Dry Sherry

 1. Droge sherry is een goede vervanging voor droge vermout in cocktails, terwijl zoete sherry een goede vervanging is voor zoete vermout.

Droge witte wijn

 1. Veel mensen hebben meer kans om een ​​fles droge witte wijn te bewaren dan een fles vermout, waardoor witte wijn een gemakkelijk toegankelijk alternatief is. Sauvignon blanc is waarschijnlijk uw beste keuze.

Sake

 1. Sake is ook een goede vervanging voor vermout in een droge en knapperige martini.

Citroensap

 1. Citroensap weerspiegelt mooi de zuurgraad die droge vermout aan een gerecht toevoegt, maar het is het beste om de helft van de hoeveelheid citroensap te gebruiken zoals geadviseerd voor vermout en meer toe te voegen, voorzichtig, op basis van uw eigen smaak voorkeuren. Andere citrusvruchten moeten worden vermeden vanwege hun overmatige smaak.

Vinegar

 1. Net als citroensap kan azijn de zure smaak van droge vermout imiteren. Je zou witte wijn, balsamico of rode wijnazijn kunnen overwegen, afhankelijk van het recept in kwestie.

Witte druivensap

 1. Het wordt aanbevolen om te beginnen met de helft van de hoeveelheid druivensap zoals vermeld in het recept voor droge vermout en dit aan te vullen met kruiden of zout om de zoete rand tegen te gaan.

Kip, kalkoen of groentebouillon

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407