Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 beste vervangers voor Dry Sherry

7 beste vervangers voor Dry Sherry

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 01 augustus 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Droge sherryvervangers

 1. Droge sherryvervangers kunnen identificeren en correct gebruiken is belangrijker dan u denkt, omdat dit ingrediënt onverwacht in een flink aantal recepten voorkomt. Gebruikt in desserts, soepen, stoofschotels en sauzen, voegt droge sherry een belangrijk smaakelement toe. Als u echter geen droge sherry drinkt, is de kans groot dat u een fles niet op voorraad houdt voor de gelegenheden waarin een recept daarom vraagt. Gelukkig zijn er enkele uitstekende alternatieven voor droge sherry, zoals droge vermout, Madeira-wijn, appelciderazijn, rode wijnazijn, droge witte wijn, vanille-extract en vruchtensappen die je kookkunst op smaak en interessant kunnen houden.

Droge vermout

 1. Nog een versterkte droge wijn, vermouth is een van de beste keuzes als vervanging voor droge sherry. Vooral goed in sauzen en soepen, kunt u droge vermout vervangen door droge sherry in een verhouding van 1: 1.

Madeira-wijn

 1. Nog een versterkte wijnoptie, zorg ervoor dat u een droge Madeira-wijn kiest als vervanging voor droge sherry. Je kunt dit ook in een 1: 1-verhouding gebruiken.

Apple Cider Vinegar

 1. Appelazijn is een geweldig alternatief zonder alcohol. Het is mogelijk dat u iets meer aan uw recept moet toevoegen dan wordt geadviseerd voor droge sherry, maar zorg ervoor dat u het vloeibare gehalte van uw recept elders verlaagt. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Rode wijnazijn

 1. Gebruik deze vervanging in kleine hoeveelheden. Je kunt de azijn mengen met een theelepel groente- of kippenbouillon om een ​​even complexe en rijke smaak te verkrijgen als droge sherry.

Droge witte wijn

 1. In recepten waar droge sherry een ondergeschikte rol speelt, voegt een droge witte wijn op dezelfde manier een fruitige en zure smaak aan uw maaltijd toe.

Vanille-extract

 1. Deze vervanger wordt het best gebruikt in dessertrecepten. Het biedt een zoetere smaak dan droge sherry, maar verhoogt de complexiteit van een saus of cake op een vergelijkbare manier.

Vruchtensappen

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407