Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 beste vervangers voor tomatensap

7 beste vervangers voor tomatensap

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 08 augustus 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Tomatensapvervangers

 1. Het kan nodig zijn om tomatensapvervangers te vinden, omdat dit een onvoorspelbaar ingrediënt is dat in bepaalde recepten opduikt, maar niet iets dat iedereen bij de hand heeft. Tomaten, ooit een favoriet bij het gezin, zijn wijnbouwgewassen met een kenmerkende smaak die moeilijk te repliceren is. Het is echter mogelijk om uw eigen overtuigende tomatensap te maken van ander voedsel op basis van tomaten. Afhankelijk van de vereiste smaak, textuur of kleur, zijn de beste vervangers tomaten in blik, tomatenpuree, groentebouillon, tomatensoep, ketchup, geroosterde rode pepers en tamarinde.

Ingeblikte tomaten

 1. Een van de beste alternatieven die er zijn, je kunt gehakte of hele tomaten gebruiken om een ​​tomatensapvervanger te maken. Meng de tomaten eenvoudig tot ze in een dikke vloeistof veranderen en zeef de resulterende vloeistof om de overtollige pulp te verwijderen. In de winkel gekocht tomatensap is meestal een beetje zoeter dan deze zelfgemaakte variant, dus je kunt misschien wat suiker naar smaak toevoegen.

Tomatenpuree

 1. U kunt tomatenpuree mengen met water in een verhouding van 1: 4 om een ​​vloeistof te krijgen die qua smaak en kleur vergelijkbaar is met tomatensap. Het kan een iets dunnere consistentie hebben dan in de winkel gekocht tomatensap.

Groentebouillon

 1. Zout. Als er extra zout in het recept zit, kunt u dit weglaten om te compenseren. Je kunt ook een scheutje azijn, citroensap of een ander citroenzuur toevoegen om de pittige smaak van de bouillon te verhogen. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Geroosterde rode pepers

 1. Geroosterde rode pepers zijn een prima vervanger als de kleur van uw gerecht belangrijk is. Meng ze en dun ze met water tot je de gewenste consistentie hebt bereikt. Houd er rekening mee dat paprika's een onderscheidende smaak hebben die verschilt van tomaat.

Tamarinde

 1. Deze vrucht is een goede vervanger vanwege zijn vergelijkbare pittige smaak en rijke kleur. Het heeft echter een iets andere en onderscheidende smaak, dus probeer het voordat je het aan een gerecht toevoegt. Voeg water toe aan de pasta of het geweekte en gemengde droge fruit om de vereiste consistentie te bereiken.

Tomatensoep

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Ketchup

 1. Een goede noodvervanger, ketchup kan de dag redden als je niets anders hebt met een tomatenbasis in je kast. Probeer een deel ketchup te mengen met 6 delen water en verdun verder indien nodig.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Een goede vervanger voor noodgevallen, ketchup kan de dag redden als je niets anders hebt met een tomatenbasis in je kast. Probeer een deel ketchup te mengen met 6 delen water en verdun verder indien nodig.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407