Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 beste voordelen van kruidnagelthee

7 beste voordelen van kruidnagelthee

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 06 maart 2018

 2. Kruidnagelthee is een verkwikkende en heerlijke manier om uw voedingsinname te stimuleren en op natuurlijke wijze bepaalde gezondheidsproblemen te behandelen. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is kruidnagelthee?

 1. Kruidnagelthee is een kruidenthee gebrouwen uit de gedroogde en gemalen bloemknoppen van de Syzygium aromaticum-boom. Deze gedroogde kruidnagel heeft een kruidige, scherpe smaak die ze erg populair maakt als ingrediënt in desserts en gebak, evenals in hartige maaltijden. De kruidnagel zelf is een rijke bron van eugenol, een krachtige antioxidant, evenals andere voedingsstoffen en vitaminen, zoals vitamine C, flavonoïden, vezels, calcium en bepaalde omega-3-vetzuren. Deze kruidnagels worden al eeuwen in een thee gebrouwen en worden in veel medische tradities gebruikt.

Voordelen van Clove Tea

 1. De belangrijkste voordelen van kruidnagelthee zijn onder meer het vermogen om de spijsvertering te verbeteren, constipatie te verlichten, koorts te verminderen, huidinfecties op te ruimen en inspanningen voor gewichtsverlies te versnellen.

Sinusinfecties

 1. Studies hebben aangetoond dat deze thee en zijn actieve ingrediënten kunnen helpen om ontstekingen in de sinussen te verlichten, terwijl ze ook de onderliggende infectie aanpakken die de symptomen veroorzaakt.

Digestion

 1. Drink deze thee, het kan de productie van zowel speeksel als maagsappen verhogen, die beide nodig zijn voor een efficiënte spijsvertering. Dit kan peristaltische beweging versnellen en uw risico op constipatie of ontsteking in de darm verminderen. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Fever

 1. De natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen van deze thee maken het een ideale manier om koorts te doorbreken. Al generaties lang wordt het toegediend om het immuunsysteem in een hoge versnelling te trappen en koorts te veroorzaken.

Darmparasieten

 1. Deze thee heeft antibacteriële, antischimmel- en antiparasitaire eigenschappen, dus in die delen van de wereld waar darmparasieten nog steeds een groot probleem vormen, blijft deze thee erg populair.

Artritis

 1. De ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen van eugenol zijn goed onderzocht, en het is gekoppeld aan minder ongemak en pijn in de gewrichten voor mensen die lijden aan reumatoïde artritis. Dit kan effectief zijn bij zowel orale als actuele toepassingen van deze thee.

Gewichtsverlies

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Huidgezondheid

 1. Met de krachtige antioxidanten in deze thee kan oxidatieve stress worden vertraagd, samen met het verschijnen van rimpels, ouderdomsvlekken en vlekken.

Hoe kruidnagelthee te maken

 1. Kruidnagelthee maken is snel en eenvoudig, omdat kruidnagels veel voorkomen in de meeste kruidenrekken en de gezondheidsvoordelen niet te ontkennen zijn!

Bijwerkingen Kruidnagelthee

 1. Er zijn een groot aantal mensen die allergisch zijn voor kruidnagel, en hoewel de meeste bijwerkingen optreden wanneer u rechtstreeks kruidnagel eet, kan deze thee nog steeds gevaarlijk zijn voor mensen met een gevoelig systeem. Neem contact op met uw arts voordat u deze thee aan uw gezondheidsregime toevoegt.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Er zijn een groot aantal mensen die allergisch zijn voor kruidnagel, en hoewel de meeste bijwerkingen optreden wanneer u rechtstreeks kruidnagel eet, kan deze thee nog steeds gevaarlijk zijn voor mensen met een gevoelig systeem. Neem contact op met uw arts voordat u deze thee aan uw gezondheidsregime toevoegt.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407