Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 dingen die Amerikanen van het leven in Spanje kunnen leren

Sport combineren met de militaire zwakte democratie

 1. Elke meesterreiziger zal u vertellen dat het bezoeken van een nieuwe plaats u anders laat, op de beste manier. Onderdompeling in een nieuwe cultuur biedt vaak voordelen die het leven van reizigers jarenlang beïnvloeden.

 2. En in het geval van Spanje zijn die voordelen bijzonder pittig. Deze levendige cultuur van familie en eten heeft veel te leren Amerikanen, die jaar na jaar vakantiedagen ongebruikt laten en reizen niet boeken. Dus lees, leer hun wegen en nog beter, bezoek Spanje!

1. Feest is altijd.

 1. Serieus, ELKE keer. Een typische avond uit in Spanje begint met het diner om 22.00 uur, gevolgd door bars of clubs om 14.00 uur en een after-party doner kebab om 5.00 uur morgen werken? Geen probleem! Spanjaarden weten hoe ze het leven ten volle moeten leven.

2. Feestdagen moeten ook worden gevierd.

 1. Op een Amerikaanse feestdag (bijvoorbeeld Washington's verjaardag) slaap je waarschijnlijk laat, blijf je thuis en krijg je een paar klusjes in huis. Niet zo met Spanjaarden. Een openbare vrije dag betekent dat iedereen open bars en restaurants bezoekt voor grote, stadsbrede dagfeesten van de meest stijlvolle graad.

3. Als je moe bent, rust dan.

 1. Dit is de traditionele siësta waar je zoveel over hebt gehoord. In plaats van de middagmalaise zoals hun Amerikaanse tegenhangers te bestrijden, verminderen Spanjaarden hun verliezen en doen ze 's middags een dutje. Natuurlijk is de siësta niet meer universeel, maar veel huizen en bedrijven respecteren nog steeds zijn ongelooflijk visionaire principes.

4. Het is prima om hartstochtelijk van iets te houden.

 1. Neem bijvoorbeeld voetbalteams. Spanje is de thuisbasis van enkele van de meest toegewijde fans op de planeet, die teamhymnes zingen in hun woonkamer of opduiken in regen, wind en sneeuw om hun wereldkampioensteams op het veld te zien triomferen. Een overwinning wordt vaak gevolgd door muziek, dansen en chatten op straat.

5. Het is geen schande om bij je gezin te wonen.

 1. Terwijl Amerikanen denken dat college betekent dat ze voorgoed van huis gaan, zijn Spanjaarden (en veel andere Europeanen) geneigd rond te blijven hangen, thuis of in de buurt van hun ouders te wonen tijdens schooljaren, vroege huwelijken en zelfs als ze ouder zijn. Waarom zou je de druk voelen om 'zelfstandig' op pad te gaan als je al weet wie je graag in de buurt wilt hebben?

6. De eettafel is voor een gesprek.

 1. LANG gesprek. Sobremesa staat bekend als de tijd die Spaanse huishoudens doorbrengen met praten rond de tafel na het beëindigen van hun avondmaaltijd, soms uren achter elkaar. In restaurants moet je om de cheque vragen: weinig obers zullen je etenstijdpraat haasten, een van de gezondste gewoonten die er zijn.

7. Eten smaakt beter in kleine porties.

 1. Vraag het maar aan elke tapasfan. In Spaanse bars komt een drankje vaak met een gratis of goedkope snack in de vorm van heerlijk tomatenbrood, gebakken kaas en vlees of aardappelen met lekkere saus. Pincho's zijn nog kleiner: u vindt deze broodbroodjes met traktaties in de noordelijke regio's van het land. Kleine, frequente porties van onze favoriete gerechten? Delicioso!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407