Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 geweldige voordelen van squashzaden

7 geweldige voordelen van squashzaden

 1. Vaak gooien mensen de zaden die ze in groenten en fruit vinden weg, zich helemaal niet bewust van de hoge voedingswaarde van wat ze weggooien. Modern wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat pompoenpitten, wanneer ze dagelijks in een bepaalde vorm worden gegeten, het risico op hart- en vaatziekten en darmkanker kunnen verminderen, omdat ze de immuunfunctie versterken en tegelijkertijd cholesterol en bloeddruk reguleren.

Voedingswaarde van squashzaden

 1. Pompoenpitten kunnen, wanneer ze als snack worden gebruikt, uw maag vol laten voelen dankzij de overvloed aan essentiële voedingsstoffen erin. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat mensen altijd een handvol van deze zaden oppakken wanneer ze honger hebben in plaats van hun toevlucht te nemen tot vet voedsel dat alleen onze gezondheid op de lange termijn schaadt.

 2. Het Amerikaanse Department of Agricultural Research Service heeft vastgesteld dat een kopje geroosterde pompoenpitten ongeveer 300 calorieën telt, waarvan 4% calcium, waarvan 34 gram koolhydraten, elk 12 gram vet, eiwit en vezels, met slechts een vleugje vitamine A.

Gezondheidsvoordelen van squashzaden

 1. Pompoenpitten zijn heerlijke lekkernijen gevuld met veel gezondheidsvoordelen. Ze bevorderen de gezondheid van de prostaat, helpen bij gewichtsverlies, behandelen diabetes en artritis, verlichten stress, beschermen de darmen en werken ook als afrodisiacum. Laten we nu de gezondheidsvoordelen in detail bespreken.

Prostaatkanker voorkomen

 1. Kanker is een van de hoogste doodsoorzaken bij volwassen mannen, en squashzaden helpen bij het voorkomen van de kans op deze levensbedreigende aandoening door de snelheid van celvermenigvuldiging te verminderen. In het geval dat iemand een vergrote prostaat heeft ontwikkeld vanwege goedaardige prostaathypertrofie, zou de olie in deze zaden helpen bij het verlichten van problemen met urineren. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Gewichtsverlies

 1. Een onderzoek in de Archives of Internal Medicine wees erop hoe pompoenpitten een belangrijk ingrediënt zijn als iemand vanwege zijn hoge koolhydraatgehalte wil afvallen. Dit betekent dat squashzaden je lichaam voorzien van energie, eiwitten en vezels die het gevoel geven langdurig vol te zijn. Dit is een van de redenen waarom diëtisten squashzaden als een machtssnack aanbevelen.

Behandel diabetes

 1. De zaden van squash reguleren langzaam, maar zeker de insuline- en glucosespiegels in het menselijk lichaam om diabetes te behandelen. De oxidatieve stress wordt verminderd om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden en de hoeveelheid oxidatieve stress in een gemiddeld menselijk lichaam te verminderen.

Stressverlichter

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Boostbotgezondheid

 1. Het tekort aan calcium in het lichaam ligt aan de basis van een slechte botgezondheid, wat leidt tot aandoeningen zoals botbreuken, osteoporose, jicht en artritis. Het hoge zinkgehalte in squashzaden heeft een ontstekingsremmende werking die de botdichtheid verbetert, zwelling, pijn en stijfheid vermindert en dus een natuurlijk alternatief voor medicijnen biedt.

Voorkom spijsverteringsproblemen

 1. De voedingsvezels in pompoenpitten zorgen er ver voor dat uw maag altijd wordt beschermd tegen problemen zoals diarree, krampen, gastritis, een opgeblazen gevoel en krampen. Er is gezegd dat indianen deze zaden vaak gebruikten om rondwormen en lintwormen te verwijderen. En tot op de dag van vandaag schrijven artsen de zaden voor als een methode om maagwormen te genezen.

Werk als een afrodisiacum

 1. In tegenstelling tot andere voedzame voedingsmiddelen die flauw smaken, worden squashzaden door de drukste eters geprezen als een smakelijk ingrediënt, omdat hun nootachtige smaak (wanneer gekruid, gezouten of geroosterd) brengt elk gerecht tot leven. Een ander pluspunt van het opnemen van squashzaden in de dagelijkse voeding is dat ze niet veel zorg nodig hebben om te worden bewaard en kunnen worden bewaard bij kamertemperatuur gedurende lange tijd.

 2. Vanya Sharma verzorgt de samenwerking tussen medische experts voor organische feiten. Een schrijver in hart en nieren, ze sloot zich aan bij de website terwijl ze nog bezig was met haar Engelse literatuurdiploma aan IGNOU, Delhi, India. Ze is ook verantwoordelijk voor de maandelijkse nieuwsbrief en website-inhoud van de website en draagt ​​regelmatig bij aan Facebook, Instagram en YouTube. Momenteel volgt ze een e-cursus aangeboden door Stanford University, 'Inleiding tot voedsel en gezondheid', en wil ze objectieve en nuttige informatie bieden aan iedereen die van hun gezondheid en levensstijl een prioriteit wil maken.

Lees dit volgende:

 1. Pompoen beschermt de huid, bevordert de gezondheid van het oog, vermindert chronische ziekten, verbetert de spijsvertering, verlaagt cholesterol, bouwt sterke botten en verlaagt de bloeddruk.

 2. Voordelen van eikelpompoen zijn het vermogen om het immuunsysteem te stimuleren, de spijsvertering te verbeteren, kanker te voorkomen, het gezichtsvermogen te verbeteren, de huid te beschermen en de botten te versterken.

 3. Soorten squashvruchten zijn butternut, hubbard, calabaza, delicata, kabocha spaghetti. Squash is een belangrijk onderdeel van culinaire tradities over de hele wereld.

 4. Was de kop van de broccoli en snijd de roosjes om hartige broccolimuffins te maken. Maal de roosjes in een keukenmachine tot fijne stukjes. Voeg amandelmeel toe. Lees hier het volledige recept!

 5. Home remedies voor haaruitval zijn het eten van een goed dieet, gebruik van kokosolie of olijfolie, amla of Indiase kruisbes, reguliere hoofdmassages met ricinusolieDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407