Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 redenen om Old School te gaan en een schoenmaker te gebruiken

30 Slowcookerecepten die helemaal van nul zijn gemaakt

 1. Schoenen zijn ongelooflijk belangrijk. Je schoenen hebben invloed op je houding, hoe je loopt en hoe je jezelf presenteert.

 2. Waarom niet zorgen voor iets dat zoveel verantwoordelijk is?

 3. Dit is waar een schoenmaker binnenkomt - en nee, we hebben het niet over een dessert.

 4. Er zijn veel voordelen aan uw schoenen meenemen naar iemand die het aloude beroep van schoenreparatie uitoefent. Het lijkt misschien verouderd, maar vertrouw ons: je voeten en portemonnee zullen je bedanken voor de extra zorg.

 5. Dit is de reden waarom een ​​schoenmaker de beste is:

1. Het repareren van je schoenen kan je veel geld besparen, vooral als je schoenencollectie prijzig is.

 1. Als u veel van uw zuurverdiende geld uitgeeft aan het maken van een geweldige schoenencollectie, wilt u die investering behouden. Een weinig bekend feit is dat schoenen van betere kwaliteit overal drie tot tien keer kunnen worden opgelost. Dus dames, die stiletto's? Zelfs als ze zijn gesnipperd door bruiloften of lange nachten, kunnen de zolen waarschijnlijk worden verwisseld.

 2. Het jokerteken op de meeste schoenen is het bovenste gedeelte, onder de bal van je voet. Als het bovenwerk kapot gaat - wat meestal gebeurt op een goedkoper gemaakte schoen - zijn die baby's waarschijnlijk een goner.

 3. Over het algemeen zullen de meeste schoenmakers u vertellen dat als een reparatie minder dan de helft van de prijs van nieuwe schoenen kost, het goedkoper is om alleen de oude te repareren.

2. U helpt het milieu.

 1. Schoenen zijn moeilijk te recyclen omdat ze vaak van verschillende kunststoffen, vezels en andere materialen zijn gemaakt. Door ze te repareren, houdt u ze buiten stortplaatsen.

 2. Als je je schoenen moet weggooien, is doneren aan goede doelen zoals Goodwill of Salvation Army een goede gok, volgens TreeHugger. Zelfs als de schoenen in slechte staat zijn, sturen die winkels de items die niet kunnen worden verkocht (in de VS of andere landen) naar textielrecyclers. Nike biedt ook een service voor hergebruik-een-schoen, waarbij schoenen van elk merk worden gerecycled.

3. U ondersteunt waarschijnlijk een klein bedrijf.

 1. Veel schoenmakers zijn eigenaren van kleine bedrijven en runnen al jaren hun winkels. Ze helpen de gemeenschappen waar ze deel van uitmaken te versterken en ze kunnen persoonlijke service op maat bieden waar grotere winkels dat niet kunnen.

4. Zelfs je nieuwe schoenen kunnen zolen krijgen om te voorkomen dat er ooit schade ontstaat.

 1. Schoenmakers bieden (ernstig onderbenutte) preventieve zorg. Ze kunnen rubberen zolen op de bodem van nieuwe schoenen met lederen zolen plaatsen om ze in goede staat te houden.

 2. "Leer verslijt zeer snel," vertelde David Mesquita, eigenaar van Leather Spa in New York City, aan Vrouwendag. "Dunne rubberen zolen, die in vele kleuren verkrijgbaar zijn, passen perfect bij je hakken of platte schoenen. Niet alleen voorkomen ze dat het leer slijt, maar ze zorgen er ook voor dat water niet in de zolen sijpelt, waardoor het bovenste deel van de schoen en creëer nog meer schade. "

 3. Schoenmakers kunnen ook inzetstukken aanbrengen die de pijn van een strakke riem of hiel, hielgrepen aan de onderkant van treadless schoenen verlichten en liften aan de onderkant van lage tot de- geslepen schoenen die vatbaar zijn voor snelle schade.

5. Schoenmakers stellen je in staat om het paar schoenen te kopen dat misschien een beetje te klein of te groot is.

 1. Schoenmakers hebben strekmachines die de lengte en breedte kunnen vergroten. Ze kunnen zelfs de voorkant van een schoen strekken waar deze in je tenen knelt. Voor schoenen die te groot zijn, kunnen ze dikkere zolen, tongkussentjes of hielgrepen plaatsen.

 2. Voor degenen die problemen hebben met laarzen die hun kuiten passen, kunnen schoenmakers die ook meenemen of een beetje uitlaten.

 3. Ondanks al deze bewegingsruimte, moet u op de hoogte zijn van materialen wanneer u eraan denkt om ze uitgerekt of vol met inzetstukken te krijgen. Als een schoen van leer of suede is, is de kans groot dat je ze een beetje kunt strekken. Lakleer of andere plastic-y materialen? Ga verder naar een ander paar, vriend.

6. Schoenmakers zorgen ervoor dat je schoenen het weer kunnen doorstaan.

 1. Je kunt een waterafstotend middel voor je schoenen kopen in de meeste grote dozenwinkels, maar een schoenmaker kan het spul ook aanbrengen als je niet van klussen houdt. Door je suède of leren schoenen te spuiten, voorkom je dat de elementen de binnenkant van je huis verpesten waar je het spuit.

7. Je voeten zullen comfortabeler zijn.

 1. Wanneer je een paar schoenen inschakelt en ze als een tweede huid aan je voeten vormen, worden ze je go-to's. Waarom doe je er geen deeg in om die baby's in je rotatie te houden? Of, een beter voorbeeld, hoe zit het met die dure schoenen die je een miljoen dollar geven en er geweldig uitzien? Voor die schoenen zorgen in plaats van te hopen dat de bliksem twee keer toeslaat, is een veel betere gok.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407