Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 Verrassende voordelen van gedroogde mango

7 Verrassende voordelen van gedroogde mango

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 09 april 2019

 2. Mango is een zoete en gemakkelijke manier om uw totale voedingsinname te verhogen en een handige snack bij de hand te hebben wanneer u honger krijgt. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Dried Mango?

 1. Zoals de naam al aangeeft, is gedroogde mango een gedroogde vorm van de mangovrucht, die van de mangoboom komt en de wetenschappelijke naam Mangifera indica draagt. Deze vruchten worden op natuurlijke wijze gedroogd of gedehydrateerd en worden vervolgens over de hele wereld geëxporteerd, waardoor een veel langere houdbaarheid behouden blijft nadat al het water is verwijderd. Gedroogde mango is een van de meest populaire soorten gedroogd fruit, maar moet ook met mate worden gegeten. Vergeet niet dat gedroogd fruit vaak veel calorieën bevat.

Gedroogde mangovoeding

 1. Gedroogde mango heeft een aantal nuttige voedingsstoffen, waaronder vitamine A die de stofwisseling, calcium en ijzer reguleert, evenals een minimale hoeveelheid vitamine C - veel minder dan in een verse mango . Tijdens het droogproces gaan in water oplosbare vitamines zoals vitamine C verloren. Deze vruchten bevatten ook ongeveer 2 gram vezels in een portie van 1/3 kopje, evenals ongeveer 30 gram suiker. Een enkele portie van deze suikervrije vruchten levert ook ongeveer 160 calorieën, dus eet met mate.

Voordelen van gedroogde mango

 1. Gedroogde mango, een goede bron van B-complex, helpt de energie op te voeren en stress te verminderen. De vezel erin verbetert de spijsvertering en de algehele gezondheid van het hart. Andere gezondheidsvoordelen die deze gedroogde vruchten bieden, zijn een beter uiterlijk van de huid, verhoogde bloedsomloop en gewichtsverlies. [! 105260 => 1130 = 5!

 1. Er zijn nogal wat actieve ingrediënten en antioxidanten in gedroogde mango die kunnen helpen om ontstekingen op de huid te kalmeren, hergroei te bevorderen en het uiterlijk van rimpels, vlekken en ouderdomsvlekken te minimaliseren. Matige consumptie van zo'n voedingsstofrijk fruit kan ook helpen de elasticiteit te verbeteren, waardoor je er jonger kunt uitzien.

Gewichtsverlies

 1. Hoewel het verwijderen van het water uit mango's ze minder vult, is gedroogde mango nog steeds een rijke bron van voedingsvezels en een geconcentreerde bron van koolhydraten. Dit kan helpen om je eetlust snel te verzadigen, waardoor je tussendoortjes en te veel eten niet kunt snacken. Vergeet niet dat deze fruitsoorten met een hoog aantal calorieën met mate moeten worden gegeten.

Aids in Digestion

 1. De voedingsvezels in deze gedroogde vruchten kunnen de peristaltische beweging stimuleren en de symptomen van constipatie en diarree verlichten, terwijl ook de bacteriële niveaus in uw darmen in evenwicht worden gebracht.

Verbetert de botdichtheid

 1. Diverse mineralen en vitamines in gedroogde mango's kunnen de botmineraaldichtheid verhogen en uw risico op osteoporose verlagen naarmate u ouder wordt.

Gezichtsverzorging

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Circulatie verhoogt

 1. Matige niveaus van ijzer betekenen dat gedroogd mangofruit kan helpen de symptomen van bloedarmoede te verzachten en de algehele bloedsomloop te stimuleren.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Matige niveaus van ijzer betekenen dat gedroogd mangofruit kan helpen de symptomen van bloedarmoede te verzachten en de algehele bloedsomloop te stimuleren.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407