Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


8 eenvoudige zomercocktails

Verfrissende en gezonde mixdrankjes

 1. De volgende keer dat je klaar bent om de barbecue aan te steken en vrienden uit te nodigen, heb je iets nodig om al dat gezonde, gegrilde voedsel weg te spoelen.

 2. Bekijk deze recepten voor gemengde dranken die zowel lekker als gezond zijn.

1. Groene thee martini

 1. De voordelen van groene thee zijn bijna eindeloos. In een gemengd drankje is het een lichte manier om wat antioxidanten naar je feest te brengen.

2. Komkommer-gemberlimonade

 1. De combinatie van verse citroenen, gember en komkommers zal uw dorst lessen en tegelijkertijd uw spijsvertering verbeteren.

3. Whisky en gember

 1. Whisky bevat zelf een grote hoeveelheid ellaginezuur, de gezonde antioxidant die ook in wijn voorkomt. De suikerhoudende cola waarmee het meestal wordt gemengd, voegt echter alleen onnodige calorieën toe en maakt je uitgedroogd. Vervang de cola door dit gembermengsel voor een gezondere whiskydrank.

4. Raspberry mojito

 1. De combinatie van munt en frambozen in deze mojito maakt het een geweldige manier om op een warme dag van rum te genieten en tegelijkertijd belangrijke antioxidanten binnen te dringen.

5. Gezonde zomersangria

 1. Sangria is altijd een publiekstrekker. En het is een manier om meer gezondheidsvoordelen aan rode wijn toe te voegen.

6. Komkommer citrusvrucht

 1. Als je een stijlvolle drinker in handen hebt, is er niets beters dan een bibbel. Het is een beproefd drankje dat boordevol gezonde extra's zit.

7. Cherry Blackberry Smash

 1. Uw typische cranberrycocktail bevat meer suiker dan sap. Hier is een betere manier om de geweldige smaak van bessen en de enorme antioxiderende kracht van verse kersen in een drankje op te nemen.

8. Niet je moeders bloederige moeder

 1. Soms wil je iets pittigs. Daar kan niemand u de schuld van geven. Hier is een gezonde draai aan het traditionele brunchdrankje dat je gasten zal verbazen.

Meer informatie ontvangen

 1. Deze cocktails kunnen het beste worden gedeeld met familie en vrienden terwijl ze pronken met een aantal uitstekende grillvaardigheden.

 2. Zoals altijd, vergeet niet om verantwoord te drinken en veel water te drinken, vooral als de zon schijnt. Je wilt je mooie strandlichaam immers niet beschadigen.

 3. Proost en veel plezier!

 4. Deze cocktails kunnen het beste worden gedeeld met familie en vrienden terwijl ze pronken met een aantal uitstekende grillvaardigheden.

 5. Zoals altijd, vergeet niet om verantwoord te drinken en veel water te drinken, vooral als de zon schijnt. Je wilt je mooie strandlichaam immers niet beschadigen.

 6. Proost en veel plezier!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407