Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


8 ongelooflijke voordelen van Black Cherry Juice

8 ongelooflijke voordelen van Black Cherry Juice

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 22 november 2018

 2. Kersensap kan uw mond doen plooien, maar het kan ook een schat aan voedingsstoffen en potentiële gezondheidsvoordelen opleveren. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Black Cherry Juice?

 1. Zwart kersensap is afgeleid van de zwarte kers (Prunus serotina), die lid is van de rozenfamilie en afkomstig is uit Noord- en Zuid-Amerika. Sindsdien is het wereldwijd als sierboom geïntroduceerd. Wanneer volwassen en in bloei, produceert een zwarte kersenboom mooie, kleine witte bloemen. De zwarte kersenboom produceert klein, donkerrood of paars fruit met grote stenen in het midden. Het sap van de zwarte kers wordt al lang gebruikt in traditionele geneesmiddelen voor ontstekingsziekten, zoals jicht. Modern onderzoek heeft echter verschillende andere medische voordelen van dit populaire zomerfruit gevonden.

Voordelen van Black Cherry Juice

 1. De belangrijkste voordelen van zwarte kersensap zijn onder meer de mogelijkheid om symptomen van artritis te verlichten, jicht te behandelen, ontstekingen te verminderen, de gezondheid van het hart te verbeteren, de slaap te verbeteren en tekenen van veroudering te voorkomen.

Voorkomt jicht

 1. Zwart kersensap wordt het meest aanbevolen voor de behandeling van jicht, een vorm van artritis waarbij urinezuurkristallen zich ophopen rond gevoelige gewrichten en ontstekingen en pijn veroorzaken. Het is aangetoond dat het elke dag drinken van zwart kersensap die opbouw van urinezuur vermindert, wat uitbraken van jicht kan voorkomen.

Ontstekingsremmende natuur

 1. Artrose en reumatoïde artritis. Zwarte kersen zijn rijk aan anthocyanen, een soort antioxidant die helpt bepaalde enzymen te blokkeren die ontstekingen veroorzaken. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Rijk aan antioxidanten

 1. Anthocyanen zijn ook gevonden om hoge bloeddruk te voorkomen, hart- en vaatziekten te verminderen en obesitas te voorkomen.

Bevordert een goede nachtrust

 1. Dit scherpe sap bevat serotonine, wat u niet alleen helpt in slaap te vallen maar ook de algehele slaapkwaliteit verbetert.

Hartgezondheid

 1. De melatonine in zwarte kersen verlaagt de lipideniveaus in het bloed, waardoor het risico op hartaandoeningen en beroertes wordt verminderd.

Geweldig voor sporten

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Anti-Aging

 1. De antioxidanten in dit sap helpen ook ouderdomsschade aan de ogen te voorkomen en zorgen ervoor dat uw huid er gezond en helder uitziet, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

Haarverzorging

 1. Ten slotte kan het hoge ijzergehalte van zwarte kersensap haarverlies voorkomen en de haarzakjes versterken, waardoor u er langer jonger uitziet!

Bijwerkingen

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407