Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


8 Verbazingwekkende voordelen van Rhinacanthus Nasutus

8 Verbazingwekkende voordelen van Rhinacanthus Nasutus

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 17 april 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Rhinacanthus Nasutus?

 1. Deze plant, met de wetenschappelijke naam Rhinacanthus nasutus, is meer algemeen bekend als slangjasmijn, die veel gemakkelijker uit te spreken is en veel voorkomt in India. Het groeit meestal in tropische, vochtige klimaten en is technisch gezien een struik. De waarde van deze plant buiten dat land ligt in de unieke chemische samenstelling en het hoge gehalte aan antioxidanten, waardoor het een waardevol bezit is voor kruidenbehandelingen en alternatieve geneeswijzen. De hele plant kan worden gebruikt om een ​​kompres te maken en het extract van de bladeren is ook zeer gewild. U kunt toegang krijgen tot de voordelen van dit kruid door middel van lokale toepassing en regelmatige consumptie. [! 108375 => 1140 = 2!

Gezondheidsvoordelen van Rhinacanthus Nasutus

 1. Voordelen voor de gezondheid van rhinacanthus nasutus zijn onder meer:

Cognitieve stoornissen

 1. Impact op neurodegeneratieve ziekten, zoals dementie en de ziekte van Parkinson. Het mengsel van antioxidanten in slangjasmijn is in staat een deel van de plaque op te ruimen en nieuwe neurale paden te vormen, waardoor de progressie van deze ziekten wordt vertraagd of helemaal wordt gestopt. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Huidverzorging

 1. De bladeren en stengel van slangjasmijn zijn beide gebruikt om verschillende huidziekten te behandelen en worden regelmatig gebruikt om de ernst en irritatie van psoriasis en eczeem te verminderen. Bovendien heeft het afkooksel van de wortels een iets andere chemische samenstelling en wordt het gebruikt bij ringworm en andere schimmelinfecties van de huid. Het antioxidantmengsel heeft ook een positief effect op het uiterlijk van de huid, vermindert littekens en ouderdomsvlekken, evenals littekens van acne en verwondingen.

Diabetes

 1. Hoewel de exacte chemische route die betrokken is bij dit specifieke voordeel, heeft onderzoek het gebruik van slangjasmijn gekoppeld aan gereguleerde bloedsuikerspiegels, waardoor dit een krachtige preventieve behandeling voor diabetes is die ook door diegenen kan worden gebruikt die lijden aan de aandoening om die niveaus te bewaken en te reguleren.

Hypertensie

 1. Hoge bloeddruk is een groot probleem, maar stoffen als rhinacanthus A en B zijn rechtstreeks gekoppeld aan de bescherming van het hart, het verlagen van de bloeddruk en het verminderen van de belasting van het cardiovasculaire systeem. Dit kan vele andere mogelijke gevaren beïnvloeden, zoals atherosclerose, hartaanvallen en beroertes.

Anti-allergeen

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Kan helpen het risico op kanker te verminderen

 1. Het rijke antioxidantgehalte van slangenjasmijn betekent dat er een aanzienlijk potentieel tegen kanker is in dit bescheiden kruid. Een studie gepubliceerd in het Biological and Pharmaceutical Bulletin door een team van Japanse onderzoekers, stelt dat antioxidanten vrije radicalen zoeken en neutraliseren, de gevaarlijke bijproducten van cellulaire ademhaling die het lichaam kunnen verwoesten. Ze kunnen later chronische ziekten veroorzaken of verergeren, en ervoor zorgen dat gezonde cellen muteren in kankerachtige. Door je antioxidantniveaus hoog te houden, kun je jezelf beschermen tegen deze constante aanval op ons lichaam.

Maagproblemen

 1. Woord van waarschuwing: Bijwerkingen van slangjasmijn kunnen misselijkheid en maagklachten zijn voor mensen met een gevoeligheid voor het kruid. Zoals met zoveel kruidengeneesmiddelen, is dit een krachtige combinatie van organische verbindingen, dus het is belangrijk om te bespreken dat u het aan uw kruidenregime toevoegt met getrainde kruidendokters of uw arts.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407