Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


8 voedingsmiddelen die je taille bijsnijden

Aanbeveling

 1. Bijhouden van een trim taille draait alles om uw dieet. Door je aan het juiste voedingsplan te houden, houd je je metabolisme hoog en verbrand je lichaamsvet. Onthoud dat wat je eet net zo belangrijk is als hoeveel je eet. Het kiezen van het juiste voedsel zal u helpen uw buik te belasten en weg te houden.

Kipfilet

 1. Kipfilet bevat veel eiwitten en weinig vet en is uiterst flexibel qua bereiding. Kipfilet is ook betaalbaar en kost minder dan de meeste stukken rundvlees. Het eiwit in kipfilet houdt je metabolisme op peil en helpt je je spiermassa te behouden.

Ingeblikte tonijn

 1. Tonijn heeft overeenkomsten met kipfilet omdat het weinig vet en veel eiwitten bevat. Hoewel tonijn niet zo flexibel is als kipfilet, is tonijn meestal goedkoper en is het heel gemakkelijk op te slaan. Omdat het voorgekookt is, is tonijn erg handig en kan het direct uit het blik worden gegeten of over een salade worden gedumpt voor een snelle maaltijd. Tonijn is verkrijgbaar in olie of water. Bespaar jezelf de calorieën en koop je tonijn in water.

Tofu

 1. Een populaire vleesvervanger, tofu is een eiwitbron en een nietje in het vegetarische dieet. Gemaakt van soja, bevat tofu weinig koolhydraten, matig vet en veel metabolisme-stimulerende eiwitten. Een kameleon in de keuken, tofu neemt de smaak aan van welke smaken het ook is bereid.

Bladgroenten

 1. Groene bladgroenten spelen een belangrijke rol in uw dieet omdat ze boordevol voeding zitten en weinig calorieën bevatten. Bladgroenten bevatten veel vezels, wat de spijsvertering verbetert en een opgeblazen gevoel in uw buik vermindert. Bladgroenten bevatten ook veel vitamine A, K, D en E. Voorbeelden van bladgroenten zijn spinazie, rucola, romaine sla en boerenkool.

Fruit

 1. Fruit is een gezonde manier om je trek in snoep te stillen, zonder je dieet op te offeren. Vermijd ingeblikt fruit, dat meestal toegevoegde suiker bevat. Vers heel fruit is rijk aan vitamines en mineralen, en hoewel ze suiker bevatten, vertraagt ​​hun vezelrijke spijsvertering en maakt ze een betrouwbare energiebron.

Zoete Aardappelen

 1. Zoete aardappelen bevatten veel vitamine A en C en zijn een bron van duurzame energie. Zoete aardappelen verteren langzaam, waardoor de bloedsuikerspiegel onder controle blijft, het metabolisme hoog en de vetopslag tot een minimum beperkt.

Oatmeal

 1. Haver bevat veel vezels en langzaam brandende koolhydraten. Havermout dat 's morgens wordt gegeten, levert een hoop energie op en houdt je verzadigd tot de lunch.

Olijfolie

 1. Gebruikt als dressing of om te koken, levert olijfolie hart-gezonde omega-6- en omega-3-vetzuren, evenals vitamine E. Gezonde vetten zoals olijfolie kunnen uw lichaam om meer lichaamsvet als brandstof te gebruiken. Toegevoegd aan maaltijden als dressing, zal het vet in olijfolie de spijsvertering vertragen en langer brandende energie geven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407