Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


8 voedingsmiddelen voor de bloedstroom van uw penis, T-niveaus en spermatelling

De onderste regel

 1. We eten vaak met ons hart en onze maag in gedachten, maar hoe vaak overwegen we hoe voedingsmiddelen extreem specifieke lichaamsdelen beïnvloeden?

 2. Eerste dingen eerst: wat we ook eten, de voordelen zijn holistisch - het gaat waar ons lichaam het nodig heeft.

 3. Maar laten we zeggen, als u weet dat appels en wortels goed zijn voor uw prostaat- en penisgezondheid, zou u niet geneigd zijn om deze voedingsmiddelen vaker te eten?

 4. Dat is het doel van onze voedsellijst onder de riem.

 5. In plaats van te eten alsof uw penis speciale aandacht nodig heeft, vult u uw dag met voedingsmiddelen die uw hele lichaam optimaliseren, en helpt u op uw beurt uw bloed de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen te brengen die uw penis nodig heeft functioneren. (Erectiestoornissen bij jongere mannen nemen toe en ongeveer 1 op de 9 mannen zullen tijdens hun leven prostaatkanker ontwikkelen.)

 6. Aan de positieve kant, het verbeteren van uw dieet kan misschien helpen met andere problemen, zoals hartaandoeningen, hormonale onevenwichtigheden, vetverbranding en meer.

 7. Van prostaatkanker, lage T-waarden, ED en mogelijk onvruchtbaarheid, deze voedingsmiddelen zijn hier om te helpen.

1. Spinazie om het testosteronniveau te verhogen

 1. Spinazie werkte voor Popeye, en het zal u ook helpen.

 2. Spinazie is een superbron van folaat, een bekende bloedstroomversterker. Foliumzuur speelt een cruciale rol in de seksuele functie van mannen en een tekort aan foliumzuur is in verband gebracht met erectiestoornissen.

 3. Gekookte spinazie bevat 66 procent van uw dagelijkse behoefte aan foliumzuur per kopje, waardoor het een van de meest folaatrijke voedingsmiddelen is die er zijn. Bovendien bevat spinazie een behoorlijke hoeveelheid magnesium, wat ook helpt de bloedstroom te verbeteren en te stimuleren en is aangetoond dat het de testosteronspiegel verhoogt.

2. Een dagelijkse kop koffie voor betere seks

 1. Je ochtendbeker van Java kan ook een pick-up onder de riem zijn!

 2. Studies hebben aangetoond dat het drinken van twee tot drie koppen koffie per dag erectiestoornissen kan voorkomen. Dit is te danken aan het meest geliefde ingrediënt van koffie: cafeïne.

 3. Van cafeïne is aangetoond dat het de bloedstroom verbetert door de penis en de spieren van de penis te ontspannen, wat leidt tot sterkere erecties. Proost!

3. Apple pelt om prostaatkanker te voorkomen

 1. Appels hebben een aantal geweldige voordelen voor de gezondheid, maar een van hun minder bekende voordelen heeft betrekking op de gezondheid van de penis.

 2. Appelschillen bevatten met name de werkzame stof ursolzuur. Het is aangetoond dat deze verbinding in celstudies de groei van prostaatkankercellen stopt door de cellen "uit te hongeren". Toch moet u altijd het behandelplan van een arts volgen wanneer u wordt geconfronteerd met prostaatkanker.

4. Laad je libido op met avocado's

 1. De Azteken waren ergens mee bezig toen ze de avocadoboom de "testikelboom" noemden!

 2. Een uitstekende bron van gezonde vetten, kalium en vitamines, avocado's zijn geweldig om je in de stemming te brengen.

 3. Deze favoriete toast-topper heeft vitamine E en zink, die beide een positief effect hebben op de mannelijke geslachtsdrift en vruchtbaarheid. Er is gesuggereerd dat zink de hoeveelheid vrij testosteron in het lichaam verhoogt, terwijl vitamine E de spermakwaliteit kan verbeteren. [! 99880 => 1130 = 6!

 1. Kun je de hitte aan? Studies hebben aangetoond dat mannen die gekruid voedsel consumeren een hoger dan gemiddeld testosteronniveau hebben.

 2. Hoewel dit niet betekent dat pittig eten je testosteron geeft, is aangetoond dat de chemische capsaïcine slaapkamervoordelen heeft.

 3. Capsaicin wordt gevonden in hete saus en chilipepers en veroorzaakt de afgifte van endorfines - het "feel good" -hormoon - en kan het libido verhogen.

6. Wortelen houden je sperma gezond

 1. Wilt u uw aantal zaadcellen verbeteren? De wetenschap zegt meer wortelen te eten.

 2. Deze vruchtbaarheidssuperfood kan zowel het aantal zaadcellen als de beweeglijkheid (de beweging en het zwemmen van sperma) verbeteren.

 3. Onderzoek suggereert dat dit komt door de chemische carotenoïden die in wortelen worden aangetroffen, die ook verantwoordelijk is voor het oranje van de groente.

7. Haver voor een grotere O

 1. Havermout komt misschien niet in je op als je denkt aan 's werelds meest sexy voedingsmiddelen - maar misschien zou het moeten!

 2. Haver kan gunstig zijn voor het bereiken van een orgasme en Avena Sativa (wilde haver) wordt beschouwd als een afrodisiacum. Van het aminozuur L-arginine in haver is ook aangetoond dat het erectiestoornissen behandelt.

 3. Net als Viagra helpt L-arginine de bloedvaten van de penis te ontspannen, wat essentieel is voor het behoud van een erectie en het bereiken van een orgasme.

8. Tomaten zijn een trifecta van de penis

 1. Wilt u alle voordelen in één klap? Begin met tomaten.

 2. Tomaten hebben verschillende van de hierboven genoemde voordelen en kunnen op verschillende manieren worden gegeten.

 3. Onderzoek toont aan dat lycopeenrijk voedsel, zoals tomaten, kan helpen bij het voorkomen van prostaatkanker.

 4. Tomaten kunnen ook gunstig zijn voor de mannelijke vruchtbaarheid en spermakwaliteit - omdat tomaten de spermaconcentratie, motiliteit en morfologie aanzienlijk lijken te verbeteren.

 5. Op zoek naar meer manieren om de gezondheid onder de riem te waarborgen? Bekijk onze beste tips om prostaatkanker te voorkomen en niet-peniel advies over het verbeteren van je seksleven.

 6. Uw gezondheid is immers meer dan één lichaamsdeel.

 7. Tiffany La Forge is een professionele chef-kok, receptontwikkelaar en voedingsschrijver die de blog Pastinaak en Gebak runt. Haar blog richt zich op echt eten voor een evenwichtig leven, seizoensgebonden recepten en toegankelijk gezondheidsadvies. Als ze niet in de keuken is, geniet Tiffany van yoga, wandelen, reizen, biologisch tuinieren en uitgaan met haar corgi, Cocoa. Bezoek haar op haar blog of op Instagram.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407