Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


9 gezonde snacks om te eten om af te vallen

9 gezonde snacks om te eten om af te vallen

 1. Sommige studies suggereren dat mensen meer geneigd zijn om hun gewichtsverlies te behouden als ze een gezond eetpatroon hebben.

 2. Volgens de American Heart Association (AHA) werkt het overslaan van voedsel om af te vallen over het algemeen averechts omdat het een persoon te veel laat eten. [! 1377 => 1140 = 1!

Wat maakt een voedingsmiddel goed voor gewichtsverlies?

 1. Sommige voedingsmiddelen zijn beter voor gewichtsverlies dan andere.

 2. Over het algemeen zijn voedingsmiddelen die veel vezels of eiwitten bevatten, meer vullend. Dit betekent dat een persoon zich sneller verzadigd zal voelen en minder zal eten bij elke snacktijd of maaltijd.

 3. Andere overwegingen zijn het vinden van voedingsmiddelen die weinig calorieën bevatten, maar een hoog volume of dichtheid. Hoe meer ruimte voedsel in de maag inneemt, hoe voller een persoon zich kan voelen. Nogmaals, dit helpt een persoon minder te eten bij elke snack.

 4. Mensen willen misschien ook voedsel overwegen dat helpt met metabolisme en energie. Hogere energie kan een persoon helpen meer calorieën te verbranden, en een beter metabolisme kan iemand helpen het voedsel dat hij eet efficiënter te verwerken.

 5. Mensen die willen afvallen, moeten voedingsmiddelen vermijden die grote hoeveelheden bevatten:

 6. Onverwerkte voedingsmiddelen zijn goede keuzes, omdat veel bewerkte snacks veel suiker, zout of beide bevatten. Snacking tussen de maaltijden kan helpen bij het afvallen. Snacking op gezonde opties kan helpen voorkomen dat iemand te veel eet en biedt vitamines, vezels en eiwitten.

 7. Hieronder volgen enkele van de beste snacks voor gewichtsverlies.

1. Hummus en groenten

 1. Hummus is een traditioneel mediterraan gerecht dat mensen maken van gepureerde kikkererwten. Vanwege de groeiende populariteit zijn er vaak verschillende smaakopties voor premade hummus dips verkrijgbaar in winkels. Mensen kunnen thuis ook hummus maken.

 2. Volgens een onderzoek uit 2016 biedt hummus veel potentiële voordelen. Hummus biedt een goede bron van eiwitten en vezels, die beide een persoon kunnen helpen zich sneller voller te voelen.

 3. Wanneer mensen hummus met groenten eten, krijgen ze het voordeel van hummus en eventuele extra voedingsstoffen uit de groenten.

2. Selderiestokken en notenboter

 1. Selderij is een caloriearme groente. Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) tellen twee grote stengels bleekselderij als 1 kop groenten van de 2,5 koppen die per dag nodig zijn voor een dieet met 2000 calorieën.

 2. Selderij is voornamelijk water, waardoor een persoon zich vol kan voelen. Het onderdompelen van selderij in een notenboter, zoals pindakaas of amandelboter, kan ook de voordelen van gezonde vetten en eiwitten bieden.

3. Fruit- en notenboter

 1. Appels en pindakaas zijn een goede dieetvriendelijke snack.

 2. Mensen kunnen creatief worden met hun fruit- en notenbotercombinaties als ze dat willen. Volgens de USDA levert één middelgrote appel 20 procent van de voedingsvezels van een persoon en elke dag 1 van de 2 aanbevolen fruitbekers.

 3. Een appelschijfje in pinda of een andere notenboter dompelen voegt ook eiwit en goed vet toe aan de snack van een persoon.

4. Magere kaas

 1. Vetarme kaasproducten bieden veel voedingsstoffen en een lager vetgehalte dan gewone kaas.

 2. Enkele voordelen zijn:

 3. Magere kaas bevat ook minder calorieën dan volle kaas.

5. Noten

 1. Noten kunnen een zeer gezonde en vullende snack zijn.

 2. Noten leveren eiwitten en goede vetten. Degenen die hun zoutinname willen beperken, moeten echter het etiket controleren om te controleren of er geen zout is toegevoegd. Ook moet een persoon noten gekookt met smaken vermijden, omdat de smaken vaak suiker of zout bevatten.

 3. Mensen moeten in plaats daarvan op zoek gaan naar rauwe of droog geroosterde noten. Noten bevatten relatief veel calorieën, dus een persoon zou slechts een kleine hoeveelheid per snack moeten eten.

6. Hardgekookte eieren

 1. Eieren zijn een uitstekende bron van eiwitten. In de afgelopen jaren dachten veel mensen echter dat eieren niet gezond waren vanwege zorgen over cholesterol.

 2. Recenter onderzoek suggereert echter dat eieren het cholesterolgehalte niet verhogen en veel essentiële voedingsstoffen bevatten.

 1. Griekse yoghurt bevat veel eiwitten en calcium en weinig vet en calorieën. Een persoon kan veilig vers fruit of noten toevoegen aan Griekse yoghurt om de smaak te verbeteren en voedingswaarde toe te voegen.

 2. De beste Griekse yoghurt voor gewichtsverlies is de gewone variëteit. Griekse yoghurt met smaakstof bevat vaak extra suiker, wat niet goed is voor gewichtsverlies.

8. Edamame

 1. Edamame is een peulvrucht die een persoon als snack kan eten. Net als andere peulvruchten is edamame een bron van vezels en eiwitten.

 2. Het bevat ook veel kalium, ijzer en magnesium. Wanneer mensen het tussen de maaltijden eten, kan edamame iemand helpen zich voller te voelen en tegelijkertijd een aantal essentiële voedingsstoffen bevatten.

 1. Popcorn is een populair snackvoedsel in de VS Het krijgt vaak een slechte reputatie vanwege de extra suiker, vet of zout die mensen erop doen.

 2. Met lucht gepofte popcorn bevat deze extra ingrediënten niet. Gewone popcorn is een caloriearm volkoren graan dat veel vullende vezels biedt.

Hoe ze toe te voegen aan uw dieet

 1. De meest effectieve manier om gezonde snacks aan het dieet toe te voegen, is om een ​​voorraad ervan binnen handbereik te houden.

 2. Een persoon kan bijvoorbeeld aan het begin van de week snacks voor een week bereiden. Eenmaal bereid, kan de persoon de snack vervolgens in porties in porties verdelen.

 3. Een persoon kan bijvoorbeeld hummus in het begin van de week in één grote partij bereiden door kikkererwten met olijfolie, tahini en kruiden te pureren in een keukenmachine.

 4. Na de bereiding kunnen ze de hummus in kleine bakjes doen en elke bak vergezellen met een voorgepakte zak worteltjes.

 5. Degenen die geen tijd hebben om hun eigen snacks te bereiden, kunnen porties ter grootte van een snack zoeken die in supermarkten worden verkocht. Veel producten worden voorverpakt in snackformaten.

 6. Mensen die op zoek zijn naar vooraf gemaakte, voorgeprogrammeerde snacks moeten zich ervan bewust zijn dat ze vaak duurder zijn. Ze moeten ook uitkijken naar toegevoegde suikers, zout en vet.

Samenvatting

 1. Gezonde snacks eten kan een belangrijke rol spelen om een ​​persoon te helpen gewicht te verliezen en te beheersen.

 2. Mensen moeten op zoek naar snacks die weinig suiker, vet en zout bevatten. Ze moeten ook snacks zoeken die rijk zijn aan voedingsstoffen zoals vezels en eiwitten.

 3. Bonen, noten en rauwe groenten en fruit zijn vaak goede keuzes die een persoon helpen zich voller te voelen en de nodige voedingsstoffen te bieden.

 4. Artikel laatst herzien door ma 18 februari 2019.Bezoek onze categorie Obesitas / Gewichtsverlies / Fitness voor het laatste nieuws over dit onderwerp, of meld je aan voor onze nieuwsbrief om de laatste updates over Obesitas te ontvangen / Gewichtsverlies / Fitness. Alle referenties zijn beschikbaar op het tabblad Verwijzingen.

 5. Gebruik een van de volgende formaten om dit artikel in uw essay, paper of rapport te vermelden:

 6. Let op: als er geen auteursinformatie wordt verstrekt, wordt in plaats daarvan de bron vermeld.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407