Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


9 perfect legitieme redenen om geen bruidsfeest te houden

OOK OP HUFFPOST OPINIE

 1. Als bruid of bruidegom kan het een leuke en speciale manier lijken om hun beste vrienden en familieleden te vragen om te laten weten hoeveel ze voor u betekenen. Het kan ook een enorme pijn in de kont worden.

1. Je wilt iemands gevoelens niet kwetsen.

 1. "We hebben ervoor gekozen geen bruiloftsmedewerkers te hebben omdat we te veel goede vrienden en familieleden hebben om uit te kiezen. Bijna iedereen die de bruiloft bijwoonde, had ook bij ons kunnen staan." - Melissa S.

2. Je weet hoe duur een bruidsmeisje of stalknecht kan zijn.

 1. "Ik was drie keer een bruidsmeisje en ben dol op deze meisjes tot op de dag van vandaag, maar elke keer als ik door hun bruiloftplanningsproces ging, had ik een hekel aan hen. Het is zo'n enorme kostenpost voor tijd en geld voor iemand die niet echt gaat trouwen - bruidsmeisjejurk van $ 300, vliegtickets, vrijgezellenfeest, douches, geschenken, hotels, haar en make-up. " - Ana L.

3. Je hebt om te beginnen een kleine bruiloft.

 1. "We hadden een klein huwelijk, dus geen bruidsfeest - als we dat deden, zou er bijna niemand in de gemeente zitten!" - Quiana C.

4. U wilt dat al uw gasten zich vermaken, zonder verplichtingen.

 1. "We wilden dat onze gasten net zoveel van de dag zouden genieten als wij. Omdat we 12 jaar samen waren voordat we legaal konden trouwen, wilden we dit echt vieren met de mensen die ons hadden gesteund door de goede en de slechte, zonder het gevoel te hebben dat ze aan het werk waren of werk hadden. " - Mary B.

5. U wilt de dag zo eenvoudig en stressvrij mogelijk houden.

 1. "Ik voelde dat bruidsmeisjes en groomsmen een proces bemoeilijkten dat ik gemakkelijk wilde maken. Ik was een heel rustige bruid (ik kocht mijn jurk van het rek bij Nordstrom). Ik wilde nul stress, nul drama. Het was perfect. " - Angela M.

6. Het geeft je meer tijd om je gewoon op elkaar te concentreren.

 1. "Minder hectisch, minder stressvol en ik heb het gevoel dat we 100 procent van onze aandacht en energie op elkaar moeten richten - precies zoals het zou moeten zijn! Mijn zus was overstuur, ze was niet ' t opgenomen in de ceremonie dus zij was in plaats daarvan onze getuige. " - Megan C.

7. Het is je tweede huwelijk.

 1. "Tweede huwelijk voor ons beiden - alleen de burgemeester, familie en goede vrienden. We willen dat het over ons gaat en niet over iedereen en al het andere." - Jeanne F.

8. Geen bruidsfeest = minder planning.

 1. "Ik hield echt niet van het idee om ze te moeten beheren. Ik wilde ook een probleemloze bruiloft omdat ik een hekel heb aan dingen plannen! Absoluut GEEN spijt en mijn vrienden bedankten me!" - Gina I.

9. Je kunt toch niet genoeg mensen bedenken die je daar echt bij je wilt hebben.

 1. "Manlief en ik gingen feestvrij op onze bruiloft omdat we blut waren en eerlijk gezegd wisten en hielden geen van ons genoeg mensen. Onze hele bruiloft inclusief mijn jurk en onze ringen kostten $ 250 . Er waren 11 mensen, inclusief ons. Acht en een half jaar later zijn we iets minder blut maar nog steeds arm, en we hebben allebei nog steeds minder dan acht vrienden. " - Herfst R.

 2. * Sommige antwoorden zijn licht bewerkt en voor de duidelijkheid gecondenseerd.

 3. "Manlief en ik gingen feestvrij op onze bruiloft omdat we blut waren en eerlijk gezegd wisten en hielden geen van ons genoeg mensen. Onze hele bruiloft inclusief mijn jurk en onze ringen kostten $ 250 . Er waren 11 mensen, inclusief ons. Acht en een half jaar later zijn we iets minder blut maar nog steeds arm, en we hebben allebei nog steeds minder dan acht vrienden. " - Herfst R.

 4. * Sommige antwoorden zijn licht bewerkt en voor de duidelijkheid gecondenseerd.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407