Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Familiereünie gebakken macaroni en kaas
 
 
1 9 X 13 casserole, 8-10 PortiesPTM60 min

Familiereünie gebakken macaroni en kaas


Toen ik opgroeide, sleepte mama ons altijd mee naar de familiereünies. Ik keek altijd uit naar de gebakken macaroni en kaas die de dames zouden brengen. Ik heb ze altijd al geprobeerd! Dit is de eerste keer dat ik heb geprobeerd om zelfgemaakte macaroni en kaas te maken. Ik combineerde een paar recepten en kwam met deze. Het is romig met een knapperige topping.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Kook pasta, alleen al-dente. Je zult het in de oven bereiden, dus je wilt het niet te gaar worden. Afspoelen met koud water en goed laten weglopen. Keer terug in de pan met een beetje boter om te voorkomen dat het gaat kleven en opzij zet.
 2. Verwarm de oven voor op 375 graden.
 3. Smelt 6 Tbs.butter op middelhoog vuur in een grote sauspan. Voeg bloem, zout, zwarte peper, droge mosterd en paprikapoeder toe.Houd constant gedurende 3 minuten.Voeg melk toe, zweef constant gedurende 10 minuten, of tot de saus dik wordt.Verwijder van het vuur.
 4. Verwijder 60 liter van de saus en roer langzaam in je geklopte ei om het ei te temperen. Voeg het eimengsel toe aan de saus.
 5. Voeg 1 liter van de geraspte kaas toe aan de saus, breng de pan aan de kook en roer tot de kaas is gesmolten. Giet de saus over de pasta.
 6. Giet 0,5 van de pasta in een braadpan van 9 x 13 en bestrooi met 0,5 van de resterende geraspte kaas. Herhaal met de overgebleven pasta en kaas.
 7. Smelt 2 Tbs.butter en combineer met je broodkruimels. Spring bovenop pasta.
 8. Bak op 375 gedurende 30 minuten, of totdat de bovenkant bruisend is en begint te bruinen.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407