Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Alfalfa-spruiten eten

Gezonde eiwitbronnen

 1. Alfalfa-spruiten, meestal rauw gegeten, kunnen gevaarlijk zijn om te consumeren als je zwanger bent, een kind of ouderen, vanwege de gevaren van salmonella, volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration. Als u rauwe spruiten correct bereidt, kunt u uw risico op door voedsel overgedragen ziekten verminderen. Alfalfa spruiten zijn een goede bron van calcium, kalium, vitamine A en vitamine K, volgens de USDA National Nutrient Database.

Stap 1

 1. Was uw handen met warm water en zeep. Haal de luzerne uit de container. Laat water over de luzerne lopen om oppervlaktevuil weg te spoelen. Je handen wassen voor en na het hanteren van luzernespruiten en het grondig spoelen van de spruiten zal ervoor zorgen dat eventuele bacteriën op je spruiten niet worden doorgegeven aan ander voedsel, volgens Food Safety.gov.

Stap 2

 1. Leg de rauwe alfalfa-spruitjes op elkaar met sla, wortelen en andere groenten die u lekker vindt om een ​​salade te maken. Knijp een verse citroen over de salade voor dressing.

Stap 3

 1. Stop een 1/2 kopje rauwe luzerne in een stuk pitabroodje. Voeg falafel, tomaten en sla toe aan de binnenkant van de pita. Verspreid een tzatziki-saus aan één kant van het binnenste van het pitabroodje voor extra smaak in je sandwich.

Stap 4

 1. Bak of roerbak alfalfa spruitjes met paprika, uien en kip. Haal de luzerne na 30 seconden van het vuur om verwelking te voorkomen, suggereert Recept Tips.com.

Stap 4

 1. Alfalfa sprouts

Stap 4

 1. Koop alfalfa-spruiten die er knapperig uitzien en knoppen hebben. Vermijd doorweekte of donker gekleurde spruiten om mogelijke voedselgerelateerde ziekten te voorkomen.

Stap 4

 1. Gooi de overgebleven luzernespruiten weg binnen vier dagen tot een week na aankoop.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407