Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Amaretto: voordelen voeding

Amaretto: voordelen voeding

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 06 juni 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Amaretto?

 1. Amaretto is een Italiaanse likeur die oorspronkelijk werd gemaakt van bittere amandelen, hoewel het tegenwoordig meestal ook wordt gedistilleerd met perzikpitten en als zodanig een glutenvrije drank is. De meeste amarettos variëren van 24% tot 28% alcohol per volume (ABV), en dankzij het hoge alcoholgehalte gaat deze alcohol niet snel slecht. Een fles die al enkele jaren is geopend, kan echter veel van zijn smaak hebben verloren. Als u geen amaretto hebt, kunt u alcoholvrij amandelextract of hazelnootlikeur gebruiken als vervanging.

Nutrition

 1. Een ons amaretto bevat 3 gram suiker, 17 gram koolhydraten en 110 calorieën. Het bevat geen vetten, eiwitten, cholesterol en natrium.

Voordelen

 1. Hoewel het meestal niet wordt geconsumeerd met gezondheidsverbetering als hoofddoel, kan amaretto, zoals bij veel alcoholen, helpen met het volgende:

Hoe maak je een Amaretto zuur?

  Substitutes

  1. Er zijn veel alternatieven beschikbaar, afhankelijk van het effect dat u zoekt.

  Gebruikt

  1. Verbazingwekkend gebruik van amaretto omvat het volgende:

  Bijwerkingen

  1. Alcohol kan uw beoordelingsvermogen beïnvloeden, een bijzonder gevaarlijke realiteit bij het bedienen van zware machines. Personen die zwanger zijn, mogen geen alcohol consumeren, omdat dit het foetaal alcoholsyndroom bij zuigelingen kan veroorzaken.

  2. Matig drinken is de sleutel!

  3. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

  4. Alcohol kan uw beoordelingsvermogen beïnvloeden, een bijzonder gevaarlijke realiteit bij het bedienen van zware machines. Personen die zwanger zijn, mogen geen alcohol consumeren, omdat dit het foetaal alcoholsyndroom bij zuigelingen kan veroorzaken.

  5. Matig drinken is de sleutel!

  6. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407