Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Beste blogs over suikervrij leven van 2017

Aan de slag

 1. Er zijn veel redenen om voor een suikervrij dieet te kiezen. Misschien wilt u gewoon uw taille slank maken. Of je leeft misschien met een onderliggende aandoening, zoals diabetes, die een zorgvuldig dieet vereist. Het komt erop neer dat minder suiker eten beter voor u is. Volgens het Office of Disease Prevention and Health Promotion kan gezond eten het risico op sommige ziekten verlagen. Deze omvatten hartaandoeningen, diabetes, obesitas, hypertensie en zelfs sommige vormen van kanker. De American Heart Association beveelt aan om toegevoegde suiker te beperken tot 6 theelepels voor vrouwen en 9 theelepels voor mannen, per dag.

 2. Suiker snijden is niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Zonder traktaties en troostvoedsel, kunt u het gevoel hebben dat u uzelf berooft. En het lijkt misschien slechts een theelepel in je koffie, maar deze kleine hoeveelheden kloppen. Het goede nieuws is dat er meer vervangers zijn dan ooit. En veel bloggers delen hun technieken en advies voor een suikerarme of suikervrije levensstijl. Hun tools, artikelen en persoonlijke verhalen kunnen u motiveren om een ​​verandering aan te brengen. Misschien zal het opvolgen van hun advies je helpen je verlangens zonder suiker te bevredigen.

 3. Bekijk onze topkeuzes voor de beste suikervrije levende blogs van het jaar.

Amy Green

 1. Amy Green vocht een leven lang met haar gewicht totdat ze suiker- en glutenvrij werd. Sinds het aanbrengen van die veranderingen in 2011, heeft ze meer dan 60 pond verloren en hield het af. Groen laat zien dat je gluten en suiker kunt opgeven zonder iets goeds op te offeren: brood, koekjes, ijs, enz. Ze gooit zelfs een speciale traktatie in voor de beste vriend van de familie. Green deelt ook haar persoonlijke reis en hoe het leven is geweest als een moeder. Kijk naar haar kookboekclub voor haar recepten voor glutenvrije recepten van andere koks.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet haar @Amys_SSGF

Suikervrije moeder

 1. Suikervrije moeder door Brenda Bennett is toegewijd om u te helpen met het stoppen van verwerkte suiker. Bennett zocht een suikervrij dieet om gewicht te verliezen en PMS-symptomen te elimineren. Ze begon te bloggen over haar reis naar natuurlijke suiker en vervangers in 2011. Bennett bewijst dat suikervrije desserts geen uren nodig hebben om te bereiden (1-minuut suikervrije chocoladetaartcake). Veel van haar recepten bevatten ook weinig koolhydraten en zijn gevoelig voor allergieën. Naast recepten deelt Bennett haar tips over het vernietigen van hunkeren naar en het suikervrij blijven.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet haar @TheSugarFreeMom

Desserts met voordelen

 1. Jess Stier heeft een achtergrond in voeding, een zoetekauw en een passie voor gezond eten. Met die eigenschappen brengt ze je een blog gewijd aan heerlijke, gezonde lekkernijen. Deze zelf beschreven suikerjunkie geeft je veel recepten om je verlangens te bevredigen. Ze biedt alternatieve recepten voor traditionele gebakken producten, zoals pindakaas fudge brownies. Ze leert je ook hoe je je eigen snoep kunt maken, inclusief suikervrije gummyberen. Haar desserts zijn mooi en speels. Als je graag eerst met je ogen eet, kan haar voedselfotografie je doen watertanden. De recepten met één portie omarmen de praktische kant en elimineren de verleiding van een hele cake.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet haar @DWBenefits

Lage koolhydraten

 1. Lisa MarcAurele volgt sinds 2001 een koolhydraatarme levensstijl. Het heeft haar geholpen haar gewicht te beheersen nadat haar schildklier was bestraald om de ziekte van Graves te behandelen. Het beperken van suiker en koolhydraten hielp haar 25 pond te verliezen, en ze heeft het afgehouden. Haar site staat boordevol recepten, zoals in spek gewikkelde kipoffertes en met spinazie-artisjok gevulde Portobello. Tegen betaling biedt ze koolhydraatarme keto-maaltijdplannen en toegang tot gemeenschapsondersteuning. Als bonus geeft MarcAurele een gratis eBook weg met tips voor weinig koolhydraten.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet haar @lowcarbyum

Mijn suikervrije reis

 1. Aarn Farmer begon met bloggen om document te verliezen en gezonder te worden door suiker te snijden. Boer biedt recepten voor elke maaltijd, inclusief kruiden. Hij geeft ook handige hulpmiddelen zoals gidsen voor suikervrije keuzes in restaurants en supermarkten. Hij brengt zelfs speciale edities van zijn gidsen, zoals het suikervrije ijsje. Als je niet zeker weet hoe je moet beginnen, stelt hij voor zijn filosofie over gewichtsverlies te lezen. Bekijk zijn creatieve bloemkoolpizzabodem en soepstengels.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet hem @MySugarFreeJrny

De kieskeurige eter

 1. Anjali Shah bereidt gezonde, door de man goedgekeurde recepten voor het hele gezin. Shah, een board-gecertificeerde gezondheidscoach, belooft dat haar smakelijke maaltijden zelfs een junkfood-verslaafde tevreden zullen stellen. Shah biedt kindvriendelijke recepten voor dingen als gezondere hamburgers en desserts. Ze biedt gidsen over wat te krijgen van restaurants en supermarkten. Ze strooit ook in enkele ouderschapstips en persoonlijke verhalen. Haar maaltijdplannen voor de week en najaar detox kunnen je helpen aan de slag te gaan en op koers te blijven.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet haar @pickyeaterblog

Ricki Heller

 1. Ricki Heller beweert dat "een gezonde levensstijl zoet kan zijn." Heller volgt een anti-Candida levensstijl. Dat betekent dat ze eet om overtollige Candida-gist in het lichaam te minimaliseren. Heller heeft het meeste suiker-, gist- en beschimmelde voedsel uit haar dieet gesneden. Ze biedt tal van recepten, evenals handige vervangingsgidsen. Heller biedt ook tegen betaling gebaseerde voedingsondersteuning via haar Sweet Life Health Club, speciale programma's en individuele coaching.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet haar @RickiHeller

London Health Mum

 1. London Health Mum ontdekte de voordelen van een suikervrije levensstijl. Ze begon met het testen van veranderingen in de voeding in de hoop haar "babybrein", IBS en andere problemen te genezen. Nadat ze suiker had gesneden, begon ze zich beter te voelen. Ze publiceert alles over voeding, gezondheid, fitness en suikervrij ouderschap. Lees over haar reis en leer tips om u te helpen uw suikervrije doelen te bereiken. Bekijk haar suikervrije snackingpost om te helpen hunkeren naar tussen de maaltijden te stillen. [! 2959 => 1140 = 9!

 2. Tweet haar @LondonHealthMum

Ik stop suiker

 1. I Quit Sugar (IQS) biedt nieuws over suiker, evenals suikervrij advies en recepten. Journaliste Sarah Wilson stopte met suiker om de symptomen van de ziekte van Hashimoto te verlichten. In een experiment van twee weken elimineerde Wilson alle suiker, inclusief natuurlijke bronnen zoals honing. Ze begon IQS na het ervaren van de voordelen van suikervrij leven. IQS bevat nuttige praktische informatie, zoals het opbergen van uw voorraadkast en het omgaan met een verval. Bekijk de gidsen, zoals hoe je suikervrij kunt blijven in Londen. Tegen een vergoeding helpen ze je door een 7-daagse reboot en 8-weken programma. Motivatie nodig? Bekijk hun succesverhalen.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet ze @iquitsugar

Laat de koolhydraten weggooien

 1. Sloot de koolhydraten schept op dat het de nummer 1 receptensite is in Australië en Nieuw-Zeeland. De apotheker en moeder van drie achter de blog gooiden haar koolhydraten en suiker weg om te stoppen met jojo-dieet. Begin met het lezen van waarom en hoe koolhydraatvrij te gaan, evenals recepten. Ze geeft ook tips en trucs om kinderen een koolhydraatarm dieet te laten eten. Bekijk haar top 10-lijsten voor de beste tools en snacks. Bekijk het speciale gedeelte van de site voor kortingen of gratis items. Een bonus: ze biedt een gesloten steungroep via Facebook.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet haar @ditchthe_carbs

Lepel suikervrij

 1. Alexandra Curtis is een geregistreerde diëtist. Ze is opgegroeid met een gevoeligheid voor suiker en sneed het helemaal uit. Ze moedigt haar lezers aan om een ​​suikervrije uitdaging van 21 dagen te proberen. Hoewel er geen aankomende groepsuitdagingen zijn, waarom daag je jezelf dan niet uit? Misschien vindt u motivatie in haar uitleg over hoe gezonde ingrediënten u kunnen helpen. Ze bewijst ook dat suikervrij eten niet saai hoeft te zijn. Verwen uzelf met deze bloemloze, boterloze, suikervrije chocoladetaart. Naast haar recepten publiceert ze ook ideeën voor knutselen en honden behandelen.

 2. Bezoek de blog

 3. Tweet haar @SugarFreeAlex

 4. Catherine is een journaliste die gepassioneerd is door gezondheid, openbare orde en vrouwenrechten. Ze schrijft over een aantal non-fictie-onderwerpen, van ondernemerschap tot vrouwenkwesties, evenals fictie. Haar werk is verschenen in Inc., Forbes, Huffington Post en andere publicaties. Ze is een moeder, een vrouw, een schrijver, een kunstenaar, reisenthousiasteling en een levenslange student.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407