Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Bodybuilder Snack Foods

Zijn Goji-bessen veilig?

 1. Snacks voor bodybuilders volgen meestal een paar eenvoudige regels. Ze bevatten vaak veel eiwitten, weinig suiker en zijn over het algemeen gezond voedsel. Een goede bodybuilding-snack moet ongeveer 15 of meer gram eiwit bevatten, met een gelijke of minder hoeveelheid koolhydraten. Enkele veel voorkomende bodybuilder-snacks zijn zuivelproducten, fruit en groenten en volle granen.

Deviled Eggs

 1. Eieren bevatten 6 gram eiwit van zeer hoge kwaliteit, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elk spieropbouwprogramma. Je kunt je eieren demonteren door ze hard te koken, ze te pellen, doormidden te snijden en vervolgens de dooiers te mengen met mayo (of Griekse yoghurt), mosterd, zout, peper, paprika en andere kruiden voordat je het mengsel terug in de holte van de helft van het ei.

Amandelen

 1. Amandelen bevatten gezonde vetten die nodig zijn voor een goede gezondheid. Elke portie biedt ook 6 gram eiwit en 210 milligram kalium. Volgens het kantoor van de Colorado State University Extension is kalium belangrijk voor atleten omdat het kan helpen spierkrampen en cardiovasculaire onregelmatigheden te voorkomen.

Vetarme cottage cheese Vetarme Griekse yoghurt

 1. Kwark en Griekse yoghurt zijn beide zeer rijk aan eiwitten, maar zeer laag in suiker, waardoor ze een optimale keuze zijn voor een snack voor bodybuilder. Een kopje magere kwark bevat 31 gram eiwit en slechts 1 gram suiker. Cottage cheese en Griekse yoghurt bevatten ook volledige aminozuurprofielen, waardoor ze ideaal zijn voor bodybuilders die spiermassa willen opbouwen.

Groenten en fruit

 1. Groenten en fruit bevatten veel vezels en voedingsstoffen. Snacking op hen is een geweldige manier om veel van de vitamines en mineralen te krijgen die nodig zijn voor spiergroei. De Weston A Price Foundation merkt op hoe belangrijk vitamine A (te vinden in veel groenten) is voor de productie van testosteron en spiergroei en noemt het "De vergeten bodybuilding-voedingsstof."

Roll-Up van vlees en kaas

 1. Deli vlees opgerold met een plakje kaas is een eiwitrijke snack die de koolhydraten en suiker van een traditionele sandwich mist. Een rolletje van kalkoen en Zwitserse kaas uit een broodjeszaak bevat bijvoorbeeld 30 gram eiwit, met 9 gram koolhydraten en 5 gram suiker.

Beef Jerky

 1. Beef jerky is een zeer handige en draagbare snack die 15 gram eiwit per ounce bevat, met 3 gram koolhydraten.

Crackers en hummus

 1. Hummus wordt beschouwd als een goed bodybuildingvoedsel omdat het gezonder is dan veel andere dips. Met 5 gram eiwit en 117 calorieën per portie van 4 ounce is hummus ook een goede bron van zowel kalium als ijzer. Voeg je favoriete gezonde crackers toe om een ​​eenvoudige en smakelijke snack voor spieropbouw te maken.

Oatmeal

 1. Havermout bevat complexe koolhydraten, die langzamer worden verteerd dan eenvoudige koolhydraten. Dit betekent dat het lichaam ze gedurende een langere periode voor energie kan gebruiken. Bodybuilders gebruiken vaak haver en havermout als nietje in de voeding. Voeg wat bessen toe voor extra smaak en om de voedingswaarde te verhogen.

Eiwitshakes

 1. Eiwitshakes zijn ideaal omdat u hiermee uw eigen smaakprofiel kunt samenstellen. Combineer een kleine banaan, Griekse yoghurt, pindakaas, ouderwetse haver, melk, chocolade-eiwitpoeder en een paar ijsblokjes voor een heerlijke chocolade, pindakaas, banaan-eiwitshake.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407