Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Buikvet bestrijden met pompoenpitten

Onderzoeksresultaten

 1. Hoewel je eerste instinct misschien is om weg te blijven van alle voedingsmiddelen die vet bevatten wanneer je buikvet wilt verliezen, is de waarheid dat er vetten zijn die eerder kunnen helpen dan belemmeren. Meervoudig en enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals te vinden in pompoenpitten, kunnen helpen om je metabolisme soepel te laten verlopen en helpen je ook om langere tijd verzadigd en verzadigd te blijven. Pompoenpitten zijn leuk om zelf te braden of ze zijn verkrijgbaar in de meeste supermarkten die al gebakken en gezouten zijn. Je kunt pompoenpitten op verschillende manieren in je dieet opnemen.

Stap 1

 1. Blijf bij twee palmvulsels pompoenpitten per dag. Hoewel pompoenpitten enkelvoudig onverzadigd vet bevatten, bevatten ze nog steeds veel calorieën en te veel eten kan eerder gewichtstoename veroorzaken dan verlies. Pompoenpitten bevatten 57 calorieën en 4,7 g vet per eetlepel.

Stap 2

 1. Verdeel pompoenpitten in plastic porties of snackcontainers voor één portie. Het kan moeilijk zijn om bij te houden hoeveel je recht uit de zak eet; wat je denkt kan 2 oz zijn. kan gemakkelijk veranderen in 4 of 6 oz. voor je het weet. Portiegestuurde porties helpen je op koers te blijven, terwijl je ook de zaden mee kunt nemen voor snacks onderweg.

Stap 3

 1. Pompoenpitten mengen met je ochtendhavermout. De pompoenpitten zorgen voor extra eiwitten en vezels in je ontbijt en voegen ook een heerlijke nootachtige en zoute smaak toe aan je ontbijtgranen.

Stap 4

 1. Gooi tijdens de lunch een handvol pompoenpitten in uw salade. Dit kan helpen om de smaak van je groenten op te fleuren, terwijl het je ook helpt om je de hele middag te concentreren.

Stap 5

 1. Meng tijdens het diner een paar eetlepels pompoenpitten in uw pastasaus. De zaden voegen een nieuwe smaak toe aan een traditionele maaltijd, zonder veel extra moeite.

Stap 6

 1. Maak een zelfgemaakte trailmix door 1/2 kop pompoenpitten toe te voegen aan 1/2 kop rozijnen en 1/2 kop gedroogde abrikozen. Verdeel in porties en eet als tussendoortje terwijl u televisie kijkt, telefoneert of boodschappen doet. [! 38073 => 1130 = 8!

Stap 6

 1. Pompoenpitten

 2. Plastic zakjes

 3. Containers voor één portie

 4. Pompoenpitten

 5. Plastic zakjes

 6. Containers voor één portieDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407