Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Cayennepeper consumeren

Overwegingen

 1. Cayennepeper bestaat uit gemalen rode chili vlokken en staat los van zwarte peper. Het hete kruid bevat het belangrijkste ingrediënt capsaïcine dat de hitte in cayennepeper levert. Het kruid is duizenden jaren geleden in Zuid- en Midden-Amerika ontstaan. Tegenwoordig biedt het kruid een verscheidenheid aan voedings- en gezondheidsvoordelen. Leer hoe u cayennepeper gebruikt tijdens het koken en tijdens de maaltijd.

Stap 1

 1. Houd een shaker cayennepeper aan uw eettafel. Strooi cayennepeper op zeevruchten zoals oesters, kreeften, garnalen en vis. Voeg een scheutje cayennepeper toe aan hete soepen en stoofschotels. Vervang zout door cayennepeper door je voedsel op smaak te brengen voor een natriumarm alternatief.

Stap 2

 1. Doe een snufje cayennepeper in je warme chocolademelk voor een pittige smaak. Warme chocolademelk met cayennepeper wordt meestal genoten in Latijns-Amerikaanse landen. Roer een kleine hoeveelheid kaneel of roer de warme chocolademelk met een kaneelstokje als aanvulling op de cayennepeper.

Stap 3

 1. Voeg cayennepeper toe aan eieren, zoals ontbijtsouffles, omeletten en zelfs eiersalade. Cayennepeper kan ook over tomaten en andere verse groenten worden gestrooid bij het maken van een salade.

Stap 4

 1. Neem het ingrediënt op in uw vleesmarinades, vooral voor gevogelte- en visgerechten. Kruid hummus, guacamole en andere dips met cayennepeper.

Stap 5

 1. Verhoog de hoeveelheid cayennepeper geleidelijk in uw recepten. Je palet moet wennen aan het kruid, en dat gebeurt niet 's nachts. Verhoog langzaam de hoeveelheid cayennepeper in uw dieet om te wennen aan de hete en kruidige smaak.

Stap 6

 1. Bewaar het ingrediënt op een koele, donkere plaats. Het kruid verliest snel zijn smaak. Bewaar alleen kleine hoeveelheden die u kunt gebruiken.

Stap 6

 1. Cayennepeper heeft verschillende voedingsvoordelen. Het kruid vermindert de bloedstolling. De culturen waar cayennepeper zwaar wordt geconsumeerd, komen veel minder voor. Vitaminen A, C en B6 komen in grote hoeveelheden voor in het kruid.

Stap 6

 1. Volgens het University of Maryland Medical Center kan zwangere vrouwen het kruid in hun voedsel opnemen, maar mag ze geen cayennepepersupplement nemen. Als u echter borstvoeding geeft, wordt cayennepeper niet aanbevolen, omdat deze door de moedermelk gaat. Cayennepeper is te pittig voor zuigelingen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407