Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De 6 meest voorkomende kogelvrije koffiefouten

Overwegingen

 1. * Deze weergaven weerspiegelen geenszins die van de maker van Bulletproof (r) Coffee of van het merk Bulletproof (r). Ze zijn slechts representatief voor mijn ervaring met deze dranken.

 2. Telkens wanneer een trend de mainstream raakt, wordt deze beslist gecoöpteerd en aangepast. Soms werkt dat goed, wat aanleiding geeft tot een reeks succesvolle variaties, maar andere keren verslaat het het doel van het origineel. Ik heb deze handleiding gemaakt op basis van de veelgemaakte fouten die ik heb gemerkt wanneer mensen Bulletproof Coffee maken, zodat je zoveel mogelijk gezondheidsvoordelen uit de drank kunt halen.

1. Let op uw boter

 1. Gebruik van grasgevoerde boter wordt aanbevolen omdat het een ontstekingsremmende energiebron is. Het bevat vitamine A en verhoogt geen cholesterol. Omgekeerd is boter met granen ontstekend en, zo niet biologisch, zit het vol met hormonen, pesticiden en GGO's die aan de koeien worden gevoerd en draagt ​​het bij aan de industrie van de bio-industrie. Erger nog, ik heb mensen margarine zien gebruiken! Inmiddels is het algemeen bekend dat margarine een gehydrogeneerd junkfood is, dus het heeft helemaal geen plaats in een gezondheidsdrank.

2. Alle olie is niet gelijk geschapen

 1. Je kunt gewone kokosolie gebruiken, maar je mist veel van de gezondheidsvoordelen van middellange keten triglycerideolie, een zeer geconcentreerde vorm van kokos- en palmolie. Als je kokosolie kiest, kies dan een rauwe, ongeraffineerde, organische optie en ga na een paar weken over naar MCT-olie. Het heeft betere vetverbrandende voordelen, is meer ontstekingsremmend (en antischimmel, antiviraal, antimicrobieel, enz.) En neemt er minder van om de voordelen te krijgen.

 1. Bulletproof Coffee werkt op basis van vetverbranding als brandstof. Omdat koolhydraten verbranden voor vet, verbrand je de koolhydraten als je koolhydraten in de mix van een vetrijke drank toevoegt. Je lichaam zal niet in de gelegenheid zijn om in de vetverbrandingsmodus te komen en het zal het vet niet gebruiken als primaire brandstofbron. Of het nu verse zuivelmelk, kokosmelk in blik of een niet-zuivelproduct in een doos is, het toevoegen van melk doet het vet-voor-brandstof-effect van de koffie teniet. [! 36180 => 1130 = 5!

 1. Er zit een flinke hoeveelheid vet in deze drank, wat geen probleem is als het wordt gebruikt zoals bedoeld: als vervanging voor het ontbijt. Sommige mensen hebben het echter bij een maaltijd, wat het doel van het verbranden van vet als brandstof verslaat en een buitensporige hoeveelheid vet toevoegt naast voedsel. Dit type koffie is een op zichzelf staand concept, en als je het combineert met voedsel - vooral als je het combineert met voedsel dat vol zit met koolhydraten - is het enige resultaat dat je ziet een toename in broekmaat.

5. Suiker is geen zoet idee

 1. Net als het toevoegen van melk is suiker een koolhydraat dat het doel van de drank tenietdoet. In tegenstelling tot melk, die slechts een paar gram suiker bevat, hebben zoetstoffen zoals honing, agave, bruine suiker, witte suiker en ahornsiroop allemaal evenveel suiker als de hoeveelheid die u gebruikt. Zelfs een kleine hoeveelheid compenseert je vermogen om vet te verbranden. Als je je drankje wilt zoeten, kies dan een natuurlijke suikervrije zoetstof zoals erythritol of stevia.

6. De koffie telt

 1. Ik ben van mening dat elk biologisch, fair-trade, geen risico voor schimmel of mycotoxinen-merk goed is. Als u conventionele koffie kiest, verbruikt u een van de meest met pesticiden verontreinigde gewassen op de planeet.

 2. Bovendien realiseert u zich misschien niet dat koffie zonder een fairtradezegel zou kunnen bijdragen aan kinderarbeid en slavernij. Als u een K-Cup gebruikt, ook al is deze biologisch en redelijk verhandeld, verbruikt u een verscheidenheid aan giftige kunststoffen. Zet echte koffie (of espresso) via een methode waarbij geen heet plastic wordt gebruikt dat bestemd is om op een stortplaats te belanden.

Wat kunt u nog meer toevoegen?

 1. Er zijn veel "veilige" toevoegingen. Als je het niet voldoende verzadigt, kun je grasgevoerd collageen of gelatine toevoegen om het meer vullend te maken en de ontstekingsremmende factor te stimuleren. Je kunt ongezoet organisch cacaopoeder of een ongezoet gras-gevoerd weiproteïnepoeder toevoegen voor een milkshakekwaliteit en een eiwitboost.

Life Beyond Coffee

 1. Als u geen koffiedrinker bent, kunt u nog steeds profiteren van het starten van uw dag door ontstekingsremmende vetten als brandstof te verbranden. Denk verder dan koffie en maak je drankje met thee of tonische kruiden. Ik heb veel recepten gemaakt voor niet-koffiedranken die helpen bij verschillende gezondheidsproblemen.

Wat denk je?

 1. Drink je kogelvrije koffie? Heb je het gevoel dat het een positief effect op je gezondheid heeft gehad? Zo ja, hoe? Volg je de merkaanwijzingen of maak je liever je eigen versie? Laat hieronder een reactie achter en laat het ons weten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407