Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voedingswaarden voor Chinese Chicken Fried Rice

Vetarme variaties

 1. Als u geen zin hebt om te koken, kan Chinees afhaalmaaltijden een handige, smakelijke keuze zijn. Hoewel veel Chinese gerechten - zoals zeevruchten of gestoomde gerechten - gezond kunnen zijn, zijn niet alle menu-items optimaal voor uw gezondheid. Chinese meeneemrijst met rijst bevat veel vet en koolhydraten.

Calorieën

 1. LIVESTRONG's voedseldatabase MyPlate; dit is zes tot 11 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van 2000 calorieën. Als je de calorieën wilt verbranden in een kop Chinese meeneemgebakken rijst met kip, moet je touw springen gedurende 18 minuten of 58 minuten gewicht heffen.

Fat

 1. Ondanks de kleine portie bevat een portie Chinese meeneemkippenrijst tussen twee en 2,5 gram voedingsvet. Van dit vet is drie gram afkomstig van verzadigd vet, een soort vet dat uw cholesterolgehalte kan verhogen. De American Heart Association suggereert een dagelijkse limiet van 16 gram verzadigd vet, dus een half kopje Chinese take-out kip gebakken rijst bevat 19 procent van dat bedrag.

Koolhydraten

 1. Net als bij andere rijstgebaseerde gerechten, is Chinese meeneemrijst met rijst rijk aan koolhydraten. Elke portie porties bevat tussen de 21 en 44 gram koolhydraten, een voedingsstof die de primaire energiebron van uw lichaam is. Hierdoor kunnen voedingsmiddelen met veel koolhydraten nuttig zijn voor het voeden van sport en andere activiteiten.

Fiber

 1. Een belangrijk type koolhydraatrijke Chinese meeneemrijst met rijst is voedingsvezels. Elke portie van één kopje bevat één tot twee gram voedingsvezels, een voedingsstof die helpt uw ​​bloedsuikerspiegel te beheersen, verzadiging te bevorderen en een gezond spijsverteringsstelsel te garanderen.

Protein

 1. Chinese meeneemrijst met kip is rijk aan eiwitten. Elke portie porties bevat tussen de acht en 12 gram eiwit. Eiwit is van vitaal belang voor uw gezondheid omdat het helpt om de cellen en weefsels van uw lichaam te behouden en op te bouwen. [! 8504 => 1130 = 7!

 1. Chinese take-out kip gebakken rijst is rijk aan natrium, met 530 milligram in elke helft van een kopje. Dat bedrag omvat 23 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van 2300 milligram. Het consumeren van teveel natrium kan uw risico op hoge bloeddruk verhogen.

Meer over MyPlate

 1. LIVESTRONG MyPlate calorie-tracker-app voor iPhone en Android heeft miljoenen mensen geholpen om op een gezonde manier af te vallen - door ondersteuning te krijgen van een actieve gemeenschap tijdens het volgen van hun eten en sporten. MyPlate is altijd een best beoordeelde app en biedt de nieuwste technologie in een gebruiksvriendelijke tool met miljoenen voedingsmiddelen en recepten, in-app workouts van 5 minuten en een krachtige ondersteuningscommunity.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407