Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een cottage roll in een crock-pot koken

Stap 3

 1. Schoudervarkensvarkens worden gebruikt voor een aantal bereidingen, van vork-mals getrokken varkensvlees tot hamachtige gerookte schouders. Een ongebruikelijke vorm van varkensschouder is de zogenaamde "cottage roll", gebruikelijk in Canada en Groot-Brittannië, maar zelden gezien in Amerikaanse vleesgevallen. Het is een stuk varkensschouder zonder been dat is gepekeld in pekel, maar het is gekruid als corned beef in plaats van ham. De smaak valt ergens tussen die twee meer bekende gerechten, en net als zij leent het zich voor bereiding in de slowcooker.

Stap 1

 1. Open de verpakking en laat alle pekel uit de cottage-rol lopen. Spoel het grondig af onder koud stromend water en dep het droog.

Stap 2

 1. Hak een middelgrote ui grof en leg deze op de bodem van uw slowcooker. Voeg eventueel een gehakte wortel en laurier toe. Beide geven een zachte maar aangename smaak aan de cottage roll.

Stap 3

 1. Leg de cottage roll op de groenten en giet er voldoende water in om halverwege de zijkanten van het varkensvlees te komen. Bedek de pot met het deksel en steek hem erin.

Stap 4

 1. Laat de cottage roll 3 tot 4 uur sudderen op de hoge stand van uw fornuis, of tweemaal zo lang op de lage stand. Draai het varkensvlees halverwege je kooktijd om, zodat elke helft even lang onder water staat. De rol is gaar als hij een interne temperatuur van 160 F bereikt, of hij kan verder worden gekookt totdat een vork gemakkelijk in de spier glijdt.

Stap 5

 1. Laat het vlees 10 tot 15 minuten rusten voordat u het snijdt.

Stap 5

 1. Middelgrote ui

 2. Wortel (optioneel)

 3. Laurierblad (optioneel)

Stap 5

 1. Cottage rollen kunnen in de slowcooker worden gekookt zonder toegevoegde vloeistof, maar ze moeten eerst worden geweekt om het overtollige zout te verwijderen. Dit maakt ze smakelijker en gezonder. Bedek de rol met schoon, koud water en laat hem een ​​nacht in de koelkast staan, laat hem dan goed leeglopen en kook hem ongeveer even lang in uw slowcooker.

 2. Als uw natriumverbruik anders binnen de toegestane limieten ligt, kunt u de smaakvolle bouillon van de cottage roll gebruiken als kookvloeistof voor groenten of bonen. Het moet eerst worden gespannen, en eventueel vet uit de bovenkant scheppen. Als u de bouillon in de koelkast bewaart, hardt het vet uit en is het gemakkelijker te verwijderen.

 3. Cottage rollen kunnen in de slowcooker worden gekookt zonder toegevoegde vloeistof, maar ze moeten eerst worden geweekt om het overtollige zout te verwijderen. Dit maakt ze smakelijker en gezonder. Bedek de rol met schoon, koud water en laat hem een ​​nacht in de koelkast staan, laat hem dan goed leeglopen en kook hem ongeveer even lang in uw slowcooker.

 4. Als uw natriumverbruik anders binnen de toegestane limieten ligt, kunt u de smaakvolle bouillon van de cottage roll gebruiken als kookvloeistof voor groenten of bonen. Het moet eerst worden gespannen, en eventueel vet uit de bovenkant scheppen. Als u de bouillon in de koelkast bewaart, hardt het vet uit en is het gemakkelijker te verwijderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407