Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een Delmonico-biefstuk in een pan koken

Stap 8

 1. Delmonico-steak is ontstaan ​​in de 19e eeuw in Delmonico's Restaurant in Manhattan. Hoewel de naam wordt gebruikt voor verschillende stukken rundvlees, is Delmonico-steak vaak een ribeye. Het is zacht en meer gemarmerd dan andere steaks, zonder been verkocht of met been. Het koken van de biefstuk met het bot maakt het smaakvoller en vochtiger dan de biefstuk zonder been. Net als andere malse steaks, profiteert Delmonico van koken met droge hitte, op een grill, in de oven of in een koekenpan. Een traditionele garnering is een klontje maitre d'hotel-boter - boter gemengd met citroensap en gehakte peterselie.

Stap 1

 1. Laat de biefstuk 1 uur op kamertemperatuur staan, afgedekt.

Stap 2

 1. Verwarm de koekenpan voor op hoog vuur.

Stap 3

 1. Wrijf de steaks licht in met olijfolie en kruid ze royaal met zout en peper aan beide kanten.

Stap 4

 1. Doe een dunne film olijfolie in de koekenpan. Kook de steaks 6 minuten per kant en test vervolgens de temperatuur in de grootste. Bak de biefstuk tot 140 graden Fahrenheit voor medium rood of 145 graden voor gemiddeld. Als de steaks na 12 minuten niet op de juiste temperatuur zijn, kook ze dan een paar minuten langer, tot nog 4 minuten.

Stap 5

 1. Leg de steaks op een schaal en dek ze losjes af met folie. Laat de steaks 5 minuten rusten voordat je ze serveert.

Stap 5

 1. 4 ribeye steaks, 1-inch dik

 2. Grote zware koekenpan

 3. Instant-read thermometer

Stap 5

 1. Meet de temperatuur door de thermometer door de zijkant van de biefstuk in het midden te steken.

Stap 5

 1. Vlees koken tot 140 graden Fahrenheit en vervolgens vijf minuten laten rusten, gedurende welke tijd de hitte nog een paar graden zal stijgen, is het veiliger om rundvlees te eten dat zeldzaam of medium is . Houd vlees gedurende 3-1 / 2 minuten op 140 graden of hoger, doodt micro-organismen die voedselvergiftiging kunnen veroorzaken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407