Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een koolhydraatarm maaltijdplan en menu om uw gezondheid te verbeteren

De onderste regel

 1. Een koolhydraatarm dieet is een dieet dat koolhydraten beperkt, zoals die in suikerhoudende voedingsmiddelen, pasta en brood. Het bevat veel eiwitten, vette en gezonde groenten.

 2. Er zijn veel verschillende soorten koolhydraatarme diëten en onderzoeken tonen aan dat ze gewichtsverlies kunnen veroorzaken en de gezondheid kunnen verbeteren.

 3. Dit is een gedetailleerd maaltijdplan voor een koolhydraatarm dieet. Het legt uit wat te eten, wat te vermijden en bevat een voorbeeld van een koolhydraatarm menu voor een week.

Koolhydraatarm eten - de basis

 1. Uw voedselkeuze hangt af van een paar dingen, waaronder hoe gezond u bent, hoeveel u traint en hoeveel gewicht u moet verliezen.

 2. Beschouw dit maaltijdplan als een algemene richtlijn, niet als iets dat in steen is geschreven.

 3. Eet: vlees, vis, eieren, groenten, fruit, noten, zaden, vetrijke zuivelproducten, vetten, gezonde oliën en misschien zelfs enkele knollen en niet-glutenkorrels.

 4. Eet niet: suiker, HFCS, tarwe, zaadoliën, transvetten, "dieet" en vetarme producten en sterk bewerkte voedingsmiddelen.

Te vermijden voedingsmiddelen

 1. U moet deze zes voedselgroepen en voedingsstoffen vermijden, in volgorde van belangrijkheid:

 2. U moet de ingrediëntenlijsten lezen, zelfs op voedsel dat als gezondheidsvoedsel is geëtiketteerd.

 3. Lees dit artikel over 14 voedingsmiddelen om een ​​koolhydraatarm dieet te vermijden voor meer informatie.

Koolhydraatarme voedsellijst - voedingsmiddelen om te eten

 1. U moet uw dieet baseren op deze echte, onbewerkte, koolhydraatarme voedingsmiddelen.

 2. Als u wilt afvallen, wees dan voorzichtig met kaas en noten, want het is gemakkelijk om erover te eten. Eet niet meer dan één stuk fruit per dag.

 3. Als u gezond en actief bent en geen gewicht hoeft te verliezen, kunt u het zich veroorloven om nog een paar koolhydraten te eten.

 4. Bovendien kunt u het volgende met mate gebruiken, als u wilt:

 5. Donkere chocolade bevat veel antioxidanten en kan gezondheidsvoordelen bieden als u het met mate eet. Houd er echter rekening mee dat zowel donkere chocolade als alcohol je voortgang belemmeren als je te veel eet / drinkt.

Een voorbeeldmenu met weinig koolhydraten voor één week

 1. Dit is een voorbeeldmenu voor een week met een dieet met weinig koolhydraten.

 2. Het levert minder dan 50 gram koolhydraten per dag. Als je echter gezond en actief bent, kun je iets meer koolhydraten eten.

 3. Neem veel koolhydraatarme groenten op in uw dieet. Als je doel is om minder dan 50 gram koolhydraten per dag te blijven, is er ruimte voor veel groenten en één fruit per dag.

 4. Als u meer voorbeelden van go-to-maaltijden wilt zien, bekijk dan dit artikel over 7 gezonde koolhydraatarme maaltijden in minder dan 10 minuten.

 5. Nogmaals, als je gezond, mager en actief bent, kun je wat knollen zoals aardappelen en zoete aardappelen toevoegen, evenals enkele gezonde granen zoals haver.

 6. Er is geen gezondheidsreden om meer dan drie maaltijden per dag te eten, maar als u honger krijgt tussen de maaltijden door, zijn hier enkele gezonde, gemakkelijk te bereiden, koolhydraatarme snacks die kunnen worden gevuld jij omhoog:

Eten bij restaurants

 1. In de meeste restaurants is het vrij eenvoudig om uw maaltijden koolhydraatvriendelijk te maken.

Een eenvoudige boodschappenlijst met weinig koolhydraten

 1. Een goede regel is om te winkelen in de omtrek van de winkel, waar de kans groter is dat het hele voedsel wordt gevonden.

 2. Als u zich op hele voedingsmiddelen concentreert, wordt uw dieet duizend keer beter dan het standaard westerse dieet.

 3. Organisch voedsel en voedsel met gras zijn ook populaire keuzes en worden vaak als gezonder beschouwd, maar ze zijn meestal duurder.

 4. Probeer de minst verwerkte optie te kiezen die nog steeds in uw prijsklasse past.

 5. Maak je voorraadkast vrij van alle ongezonde verleidingen, zoals chips, snoep, ijs, frisdranken, sappen, brood, ontbijtgranen en bakselingrediënten zoals geraffineerde bloem en suiker.

De onderste regel

 1. Koolhydraatarme diëten beperken koolhydraten, zoals die in suikerhoudende en bewerkte voedingsmiddelen, pasta en brood. Ze bevatten veel eiwitten, vette en gezonde groenten.

 2. Studies tonen aan dat ze gewichtsverlies kunnen veroorzaken en de gezondheid kunnen verbeteren.

 3. Het bovenstaande maaltijdplan geeft u de basisprincipes van gezond, koolhydraatarm eten.

 4. Als u een uitgebreide lijst met koolhydraatarme recepten nodig hebt die zowel eenvoudig als lekker zijn, bekijk dan dit artikel over 101 gezonde koolhydraatarme recepten die ongelooflijk smaken.

 5. Natuurlijk kunt u ook op internet surfen voor nog meer koolhydraatarme of paleo-recepten.

 6. Koolhydraatarme diëten beperken koolhydraten, zoals die in suikerhoudende en bewerkte voedingsmiddelen, pasta en brood. Ze bevatten veel eiwitten, vette en gezonde groenten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407