Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een vis grillen in de oven

Bloedsuikerniveaus regelen

 1. De grill kookt vis zo snel als een grill en ontwikkelt net zo effectief een knapperige buitenkant met behoud van sappig vlees eronder. Grillen is de binnenversie van grillen, met dezelfde methode van indirecte droge warmte, alleen met de warmtebron boven de vis, in plaats van eronder. Het is een van de beste manieren om te genieten van een gezonde vismaaltijd. Het vereist geen vet en calorieën uit olie of boter, en, zoals CNN meldt, grillen en bakken zijn de twee methoden die worden geassocieerd met het leveren van de meest hart-gezonde voordelen van vis.

Stap 1

 1. Vis ontdooien voordat u hem braadt, zodat deze snel en gelijkmatig kookt. De eenvoudigste manier is om het ergens de dag ervoor uit de vriezer naar de koelkast te verplaatsen.

Stap 2

 1. Schakel de grill van de oven ongeveer 10 minuten van tevoren in om deze volledig voor te verwarmen. Het wordt zo heet als je oven kan worden - meestal 500 of 550 graden Fahrenheit. Bij het grillen heb je geen controle over de temperatuur in de oven; in plaats daarvan bepaalt u de afstand tussen de grill en het oppervlak van het voedsel. Het is vergelijkbaar met het gebruik van warmere en koelere zones op uw grill.

Stap 3

 1. Dep het hele oppervlak van uw visfilet of steak droog met schone papieren handdoeken en gooi ze weg. Vet het oppervlak van het rooster van een grillpan licht in met anti-aanbak kookspray. Als je geen grillpan hebt, gebruik dan een bakplaat met folie en breng anti-aanbakspray aan. De vleeskuikenspan is ontworpen voor een betere warmtecirculatie rond voedsel, maar vis kookt zo snel dat het niet echt een probleem is.

Stap 4

 1. Breng de vis op smaak met zout en peper en andere verse of gedroogde kruiden, specerijen en aromaten die je lekker vindt, of zoals gespecificeerd in een recept dat je volgt. Centreer het op de grillpan of de bakplaat, met de huid naar beneden indien van toepassing. Als je een filet hebt met een uiteinde dat aanzienlijk dunner is dan het andere, stop je het dunne uiteinde onder de rest van de filet om een ​​redelijk uniforme dikte te maken.

Stap 5

 1. Plaats een dunne snee vis, minder dan 1 inch dik, 3 inch onder de grill; plaats 1 tot 1 1/4 inch dikke sneden 4 inch onder het verwarmingselement; positie snijdt ongeveer 1 1/2 inch dik 5 inch onder de warmtebron; zet dikkere vis 6 centimeter onder de grill.

Stap 6

 1. Bak de vis ongeveer 5 minuten per 1/2 inch dikte. Vis moet worden gekookt tot een interne temperatuur van 145 F, gemeten met een instant-read voedselthermometer, maar deze zijn moeilijk te gebruiken op dunne stukken vis. Om de gaarheid te bepalen, snijd je in het midden van de filet of biefstuk en bevestig je dat het vlees schilferig en ondoorzichtig is.

Stap 6

 1. Papieren handdoeken

 2. Braadpan of bakplaat en aluminiumfolie

 3. Anti-aanbakspray

 4. Zout en peper

 5. Extra smaakmakers

 6. Instant-read voedselthermometer

 7. Papieren handdoeken

 8. Braadpan of bakplaat en aluminiumfolie

 9. Anti-aanbakspray

 10. Zout en peper

 11. Extra smaakmakers

 12. Instant-read voedselthermometerDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407