Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Elke 2 uur eten om af te vallen

Mogelijke nadelen

 1. Toen je een baby was, at je vaak - misschien zo vaak als om de 2 uur. Je zou eten als je honger had en eten tot je vol was. Als kind veranderden je ouders waarschijnlijk deze eetgewoonten om te voldoen aan de maatschappelijke norm van drie maaltijden per dag. Als volwassene is dit eetplan misschien niet het beste voor je lichaam. Als je moeite hebt om af te vallen en al gezond eten en sporten in je dag opneemt, kan het veranderen van je eetpatroon je metabolisme een boost geven.

Stap 1

 1. Eet het ontbijt bij het ontwaken, ook al is het maar een stuk fruit, eiwitten, yoghurt of pindakaas op volkoren toast.

Stap 2

 1. Eet 2 uur later. Kies uit een magere vlees / kaas wrap, eiwitshake of een handvol amandelen.

Stap 3

 1. Eet 2 uur later. Kies uit een spinaziesalade met vetarme dressing, volkoren pasta met marinarasaus of een gegrilde kipfilet.

Stap 4

 1. Eet opnieuw in de vroege middag, 2 uur later. Kies een snack-sized voedsel zoals een peer, fruitsalade, tonijn cup of yoghurt smoothie.

Stap 5

 1. Geniet 2 uur later nog een snack. Kies een vezelrijke of eiwitreep, hardgekookt ei of bleekselderij.

Stap 6

 1. Kies uw diner 2 uur later. Zoek naar voedsel zoals vis en broccoli, een broodje kip op volkorenbrood, een vegetarische burger of mager vlees met een salade.

Stap 7

 1. Sluit uw avond af met nog een lichte snack, zoals bessen of vetvrije popcorn.

Stap 7

 1. Om de 2 uur eten kunt u geen onbeperkte calorieën eten. Het handhaven van een onevenwicht tussen calorieën die u eet en de calorieën die u verbrandt tijdens het sporten is de sleutel tot gewichtsverlies. [! 36055 => 1130 = 10!

Stap 7

 1. Voordat u met dit eetplan om de 2 uur begint, moet u contact opnemen met uw arts om te zien of dit geschikt is voor u.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407