Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen door lunch te vervangen door yoghurt

Andere opties

 1. Voedsel met een hoog calciumgehalte, met name yoghurt, kan helpen bij de afbraak van lichaamsvet en maagvet verminderen. Eiwitrijke voedingsmiddelen helpen ook bij het afvallen, omdat ze je langer vol houden. Yoghurt is een eiwitrijk voedingsmiddel dat ook veel calcium bevat. Een studie gepubliceerd in 2005 in het "International Journal of Obesity" wees uit dat het vervangen van yoghurt door andere maaltijden het vetverlies aanzienlijk verhoogt. De onderzoekers ontdekten dat lijners die drie keer per dag yoghurt aten, 22 procent meer gewicht en 61 procent meer lichaamsvet verloren dan degenen die gewoon calorieën snijden.

Stap 1

 1. Eet gewone magere yoghurt om uw normale lunch te vervangen. Om af te vallen, moet je meer calorieën verbranden dan je eet. Een pond is gelijk aan 3.500 calorieën, dus om een ​​pond per week te verliezen, moet je 3.500 minder calorieën verbranden of consumeren dan je normaal eet.

Stap 2

 1. Voeg volkoren granola of vers fruit toe aan uw yoghurt om uw lunch meer vullend te maken. Fruit voegt slechts minimale calorieën toe. Granola verhoogt de calorieën; het kan je echter ook een voller gevoel geven.

Stap 3

 1. Maak een yoghurt-smoothie om onderweg te lunchen. Meng gewone magere yoghurt met vers fruit in een blender. Voeg indien nodig honing toe om de smoothie te zoeten.

Stap 4

 1. Zorg ervoor dat de yoghurt die u als lunch eet minder calorieën bevat dan u normaal zou eten. Een portie Dannon gewone magere yoghurt heeft bijvoorbeeld ongeveer 80 calorieën. De calorieën in granola variëren sterk, afhankelijk van het merk en type. Grape Nuts granola bevat 200 calorieën per portie van 1/2 kopje.

Stap 5

 1. Oefening dagelijks om calorieën te verbranden. Hardlopen, wandelen, fietsen of zwemmen zijn allemaal goede cardiovasculaire oefeningen die je kunnen helpen af ​​te vallen.

Stap 5

 1. Effen magere yoghurt

 2. Vers fruit

 3. Honing (optioneel)

Stap 5

 1. Raadpleeg uw arts voordat u dieetwijzigingen aanbrengt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407